mtgmtg
پنج شنبه 02 تیر 1390, 22:07 عصر
سلام به همه....
اگه بتونین کمکم کنین واقعا لطف می کنین.
داستان اینجوریه که ما یه گزارش خیر سرمون می خوایم بگیریم با این فرمت (به طور مثال) :
مثلا توی یک جدول 8 رکورد داریم با یک سری فیلد خاص
و توی یک جدول دیگه هم یک سری رکورد که هرکدام با یک رکورد جدول بالا ارتباط دارن ( واقعا کسی توضیحات منو می فهمه ...)
حالا می خوام وقتی گزارش باز می شه یک رکورد(فقط یک رکورد تو یک صفحه) از جدول اول نمایش داده بشه
بعد زیر اون رکوردهای مرتبط با اون از جدول دوم نمایش داده بشه تا اینکه تموم بشه حتی اگه صفحه دوم رفت.بعد دوباره رکورد دوم از جدول اول و همونطوری بعدش رکوردهای مرتبط اون از جدول دوم الا آخر ....
صفحه 1
ازجدول 1
رکورد1 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
رکورد1: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد2: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد3: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
(اینا با رکورد 1 جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
صفحه 2
ازجدول 1
رکورد2 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
(اینا با رکورد 2 جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
صفحه 3
ازجدول 1
رکورد3 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
رکورد4: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد5: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد6: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
(اینا با رکورد 3جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
......
داستان اینجوریاست و چندتا نکته :
* دیتا توی 2 تا دیتاست از برنامه به CR پاس داده می شه و در اصل از دیتا بیس چیزی رو نمی خونیم چون از رم می خونیم ...(این مهم نیست)
* مشکل تو کد نویسی (با #c)نیست من به جایی رسیدم گزارشو درست کردم و رکوردهای جدول اول با فرمول هرکدوم تویک صفحه نشون داده می شه ولی برای جدول دوم از ساب ریپورت استفاده کردم فقط موندم چطوری فیلتر توی ساب ریپورت کنم و با توجه به رکورد جدول اول رکوردهای جدول دوم و با فرمت بالا نشون بدم......
منتظر کمک همه هستم
اگه بتونین کمکم کنین واقعا لطف می کنین.
داستان اینجوریه که ما یه گزارش خیر سرمون می خوایم بگیریم با این فرمت (به طور مثال) :
مثلا توی یک جدول 8 رکورد داریم با یک سری فیلد خاص
و توی یک جدول دیگه هم یک سری رکورد که هرکدام با یک رکورد جدول بالا ارتباط دارن ( واقعا کسی توضیحات منو می فهمه ...)
حالا می خوام وقتی گزارش باز می شه یک رکورد(فقط یک رکورد تو یک صفحه) از جدول اول نمایش داده بشه
بعد زیر اون رکوردهای مرتبط با اون از جدول دوم نمایش داده بشه تا اینکه تموم بشه حتی اگه صفحه دوم رفت.بعد دوباره رکورد دوم از جدول اول و همونطوری بعدش رکوردهای مرتبط اون از جدول دوم الا آخر ....
صفحه 1
ازجدول 1
رکورد1 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
(اینا با رکورد 1 جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
صفحه 2
ازجدول 1
رکورد2 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
(اینا با رکورد 2 جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
صفحه 3
ازجدول 1
رکورد3 : فیلد1 فیلد 2 فیلد3 فیلد 4
ازجدول2
رکورد4: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد5: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
رکورد6: فیلد 1 فیلد 2 فیلد3
(اینا با رکورد 3جدول 1 مرتبط هستند که نمایش داده می شن)
......
داستان اینجوریاست و چندتا نکته :
* دیتا توی 2 تا دیتاست از برنامه به CR پاس داده می شه و در اصل از دیتا بیس چیزی رو نمی خونیم چون از رم می خونیم ...(این مهم نیست)
* مشکل تو کد نویسی (با #c)نیست من به جایی رسیدم گزارشو درست کردم و رکوردهای جدول اول با فرمول هرکدوم تویک صفحه نشون داده می شه ولی برای جدول دوم از ساب ریپورت استفاده کردم فقط موندم چطوری فیلتر توی ساب ریپورت کنم و با توجه به رکورد جدول اول رکوردهای جدول دوم و با فرمت بالا نشون بدم......
منتظر کمک همه هستم