ورود

View Full Version : سوال: مشکل با solarcalendar

soft-c
جمعه 03 تیر 1390, 00:06 صبح
سلام
من از solarcalendar استفاده می کنم
ولی نمی دانم چرا وقتی در xe نصب می کنم با فارسی مشکل دارد .یعنی حرفهای منو هایش و ... را درست نشان نمی دهد .
1- ورژن این کامپوننت با xe سازگاره
2-در control panel هم تنظیمات را در قسمت region فارسی کردم
ولی باز هم مشکل برقرار است

pop123
شنبه 29 مرداد 1390, 13:46 عصر
کامپونت رو باید پاک کنید و دویاره نصب کنید ..اگر تنظیمات control panel رو به درستی انجام داده باشید درست میشه

soft-c
دوشنبه 31 مرداد 1390, 17:21 عصر
کامپونت رو باید پاک کنید و دویاره نصب کنید ..اگر تنظیمات control panel رو به درستی انجام داده باشید درست میشه
سلام
دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد .

pop123
سه شنبه 01 شهریور 1390, 21:26 عصر
از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
چه نسخه ای solarcalendar رو نصب کردین؟

soft-c
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 11:21 صبح
از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
چه نسخه ای solarcalendar رو نصب کردین؟
ویندوز 7
Solar Calendar Package_2.27.20

BORHAN TEC
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 14:41 عصر
ربطی به کنترل پنل نداره. شما باید یونیت مربوط به این کامپوننت رو باز کنید و رشته ها را دوباره در آن جایگزین کنید. اگر این یونیت رو باز کنید مشاهده می کنید که رشته ها را به درستی نشان نمی دهد. در کل کاری که باید انجام دهید زیاد سخت نیست.

soft-c
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:02 عصر
ربطی به کنترل پنل نداره. شما باید یونیت مربوط به این کامپوننت رو باز کنید و رشته ها را دوباره در آن جایگزین کنید. اگر این یونیت رو باز کنید مشاهده می کنید که رشته ها را به درستی نشان نمی دهد. در کل کاری که باید انجام دهید زیاد سخت نیست.
من تا انجا که تونستم رشته ها را اصلاح کردم ولی بعضی از رشته ها را نمی دونم چطوری اصلاح کنم . اگر شما یک text از یونیت solar دارید بفرستید تا با اون مطابقت بدم .
و اینکه مشکل از کجا است ؟این به خاطر دلفی است که فارسی را ساپورت نمیکنه؟

pop123
جمعه 04 شهریور 1390, 19:47 عصر
دوست عزیز این مشکل دقیقا برمیگرده به زبان فارسی و کامپوننت هیج مشکلی نداره نیازی هم نیست که رشته هارو تغییر بدید
شما در Control Panel از سربرگ Administrative
گزینه Change system Local رو بروی Persian قرار بدید همچنین در سربرگ Foramts گزینه Format رو بروی Persian قرار بدید احتمال زیاد درست میشه اگر که نشد دلفی رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید (تنظیمات Cntrol Panel رو قبل از نصب دلفی انجام داده باشید )
من خودم این مشکل رو داشتم به اینصورت رفعش کردم .
همیشه قبل از نصب دلفی تنظیمات مربوط به زبان فارسی رو انجام بدید تا به این مشکل بر نخورید
موفق و سربلند باشید