PDA

View Full Version : جستجو تو google با صدا!!!

powerboy2988
جمعه 03 تیر 1390, 23:07 عصر
نمی دونم از کی ...
اما chrome تو google یک قابلیتی تو سرچ گذاشته که با صدا دنبال اون متنی که می گین می گرده...

به این صورت که تو اون textbox واسه سرچ یک میکروفون ظاهر میشه که با کلیک رو اون منتظر گرفتن صدا می مونه , و پس از گرفتن صدا.. شروع به سرچ می کنه.

ricky22
شنبه 04 تیر 1390, 03:23 صبح
خیلی جالب بود ولی فهمیدم لهجه انگلیسیم خیلی داغونه ! هر چی می گفتم یه چیز دیگه می آورد
هر کاری کردم بگم سی شارپ نشد !

powerboy2988
شنبه 04 تیر 1390, 10:38 صبح
آره دیگه... باید زبانت قوی باشه D:

ali.rezaei7
شنبه 04 تیر 1390, 11:47 صبح
امکان جدیدی هم در قسمت جستجو تصاویر اضافه شده که با آپلود کردن عکس موردنظرتون، اون عکس رو براتون پیدا می کنه. برای اینکار یا باید تصویر رو از مرورگر به سرچ باکس درگ کنید یا اینکه برای آپلود کردن تصویر از کامپیوتر روی آیکن دوربینی که در سمت راست سرچ باکس هست کلیک کنید. همچنین افزونه ای هم برای جستجوی سریعتر برای Firefox و Chrome درنظرگرفته شده.

http://images.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=1325808&p=searchbyimagepage

ALIREZA120
یک شنبه 05 تیر 1390, 13:34 عصر
پس خبر ندارين كه سرچ image گوگل يه قابليت جالبتر و خيره كننده داره كه از طريق وارد كردن آدرس عكس و يا upload نتايجي در باره ي عكس بدست بيارين

FastCode
یک شنبه 05 تیر 1390, 16:21 عصر
به خدا من پارسال از این امکان استفاده کردم.
چرا همه خبرها چند سال دیر میاد؟

گوشی های ساسونگ/آندروید از تقریباً بیش از یک سال قبل همه این امکان رو دارن.(و بله, صدای شما در سرور های گوگل پردازش میشه.)
البته اگر گوشی دیگری قبل از اون این امکان رو نداشته باشه.

JaguarXF
یک شنبه 05 تیر 1390, 23:34 عصر
به خدا من پارسال از این امکان استفاده کردم.
چرا همه خبرها چند سال دیر میاد؟

گوشی های ساسونگ/آندروید از تقریباً بیش از یک سال قبل همه این امکان رو دارن.(و بله, صدای شما در سرور های گوگل پردازش میشه.)
البته اگر گوشی دیگری قبل از اون این امکان رو نداشته باشه.

آره روی گوشی ها بود. هم برای سرچ گوگل . هم برای آپدیت کردن فیس بوک استتوس . هم برای تکست زدن . هم برای جی پی اس و ...
برای دسکتاپ جدیدا اومده . گرچه به نظر من کاربرد اصلیش برای همون گوشی مفید هست نه دسکتاپ.