shabnamp
شنبه 04 تیر 1390, 16:44 عصر
با سلام خدمت دوستان
من روی یک سایتی کار می کنم که تمام کدهای آن به صورت توابع Function ی تعریف شده
کدی دارم روی Onchange صفحه که هر وقت عدد را وارد کرد با , عدد را جدا می کند ولی صفحه بعد باید عدد پاس شود الان به صورت رشته دریافت می کند
کدی نوشتم که , را بردارد ولی متاسفانه چون تمام صفحه همزمان لود می شود Seprator در همان ابتدا از کار می افتد لطفا به من کمک کنید آیا Event ی وجود دارد که در لحظه آخر , را بردارد یا خیر
mehdi.mousavi
شنبه 04 تیر 1390, 19:01 عصر
سلام.
شما می تونید برای فرمتون، تابع onsubmit رو تعریف کنید و اونو معادل مقدار بازگشتی تابع مورد نظر خودتون بذارید:
<form onsubmit='return validateForm();'>
سپس در validateForm، این فرصت رو دارید که مقادیر فرم رو بسته به نیازتون دستکاری کنید. بطور نمونه، کاماهای مورد نظر رو از فیلد دلخواهتون حذف کنید. در نهایت، اگر true برگردونید، فرم submit میشه و اگر false برگردونید، فرم submit نخواهد شد. بدین ترتیب، اطلاعات فرم به گونه ای که مد نظر شما هستش به target اون فرم ارسال میشه.
موفق باشید.
shabnamp
یک شنبه 05 تیر 1390, 09:09 صبح
با تشکر از شما
اما این سایت به این صورت طراحی شده که کدهای Html آن در یک Page جداگانه تعریف شده مثلا در Page به نام Html.js کدی برای textbox های Input نوشته شده که به صورت زیر می باشد :
(function wFInput(sName,sValidation,sSize,sMaxLength,sOnChan ge,sOnKeyPress, bDisabled,sValue,bPassword,sFieldName,sPreFocus
}
'" : "";var sDisabled = (bDisabled) ? " disabled='true
";var sClass = (bDisabled) ? "grayInput" : "normalInput
";var sType = (bPassword) ? "password" : "text
+ ( var sHTML = "<input type='" + sType + "' class='" + sClass + "'" + wAttribute("name",sName
+(wAttribute("validation",sValidation) + wAttribute("size",sSize
+((wAttribute("maxlength",sMaxLength) + wAttribute("onchange",wQuote(sOnChange
+wAttribute("onkeypress",wQuote(sOnKeyPress)) + sDisabled
+ ( wAttribute("value",sValue) + wAttribute("fieldName",sFieldName
;" \/>" +( wAttribute("PreFocus",wQuote(sPreFocus
;(wWrite(sHTML
}
و در داخل Page دیگر این Function صدا زده می شود مثلا :
;(wFInput("Enquiry_Amount", "nn01","11","9","splitData(Enquiry_Amount)","return inputNumber();",false,"",false,FLD_FINANCE_AMOUNT
پس من در این Page ، تگ <Form> ندارم حالا چه راه حلی دارم.
یک شنبه 05 تیر 1390, 13:51 عصر
پس من در این Page ، تگ <Form> ندارم حالا چه راه حلی دارم. تشکر
سلام.
منظورتون چیه فرم ندارم؟ شما فیلدهای فرم رو دارید بصورت Dynamic ایجاد می کنید، سپس این فیلدها رو باید به فرمی که روی صفحه HTML قرار داره (یا اونو هم dynamic ایجاد می کنید)، الصاق کنید. وقتی این کارو کنید، اونوقت می تونید جایی از کد صفحه فعلی همچین تابعی تعریف کنید:
window.onsubmit = function () {
return false;
};
بدون اینکه در HTML دست ببرید (و مثل پاسخ اولم، onsubmit رو در HTML بنویسید...)
موفق باشید.
پاورقی: قطعا صفحه شما حاوی فرم هستش، و الا چطوری اطلاعات با کاما به دست صفحه مقصد میرسه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.