View Full Version : udk و vm
benyamin_pc
چهارشنبه 01 تیر 1390, 13:37 عصر
چندتا سوال :
این udk که گفتین قوی ترین موتوره بازی سازیه تو داکیومنتش نوشته ماشین مجازی داره این باعث نمیشه سرعتش پایین بیاد؟
این موتورها از opengl و dx استفاده می کنن . فرقش با اینکه ما مستقیم خودمون با dx یا opengl بازی بسازیم چیه؟
udk زبان برنامه نویسی خودشو داره این یعنی اینکه از optime زبان c++ استفاده نمیکنه ولی unity از کامپایلر خود زبانها استفاده می کنه؟ مثلا c++ و c# که نوشته؟
benyamin_pc
دوشنبه 06 تیر 1390, 07:16 صبح
کسی نیست ؟؟
pswin.pooya
دوشنبه 06 تیر 1390, 09:23 صبح
این udk که گفتین قوی ترین موتوره بازی سازیه تو داکیومنتش نوشته ماشین مجازی داره این باعث نمیشه سرعتش پایین بیاد؟
برای زبان اسکریپتش هست که ماله خودشه نه گیم انجین من ۱۰۰ درصد تظمین میکنم که تمام کد با C++ و لسمبلی هست (سورس رو دارم)
این موتورها از opengl و dx استفاده می کنن . فرقش با اینکه ما مستقیم خودمون با dx یا opengl بازی بسازیم چیه؟
تعریف گیم انجین رو بخونید
udk زبان برنامه نویسی خودشو داره این یعنی اینکه از optime زبان c++ استفاده نمیکنه ولی unity از کامپایلر خود زبانها استفاده می کنه؟ مثلا c++ و c# که نوشته؟
unreal engine از c++ استفاده کرده و اونی که تو داکیومنت نوشته منظورش زبان اسکریپت خودش هست نه کل انجین. اینکه این انجینها زبان اسکریپت خودشون رو دارن دلایل خیلی زیادی داره حتی cryengine هم اولا از Lua استفاده میکرد (توی بازی farcry) اما حالا زبان اسکریپت خودش رو داره
benyamin_pc
دوشنبه 06 تیر 1390, 13:18 عصر
تعریف گیم انجین رو بخونید
گیم اینجین میدونم کارش اسون کردنه بازی سازیه و مثلا اومده برای colision detect کدشو زده و به صورت کلاس وار و متد وار میایم از اونا استفاده می کنیم بجائی که خودمون بیایم بنویسیم اما سواله من چیزه دیگه ای بود ! منظورم اینه که وقتی این موتورا میان خودشون از بهینه ترین حالته ممکن + بهترین الگوریتم ها استفاده می کنن و مثلا خودشون میان از dx استفاده میکنن چه دلیل داره ما باز بیایم بریم خودمون با dx کد بزنیمو سعی کنیم برای ساخته بازیمون ی نیمچه موتوری بنویسیم تا بازیمون ساخته شه مگه توی پرفورمنس تفاوتی میکنه؟ مثلا اگه از unity استفاده کنیم مگه تو پرفورمنسمون فرقی می کنه که بیایم بریم خودمون با dx و c++ بنویسیم؟
سپول
جمعه 10 تیر 1390, 11:42 صبح
مثلا اگه از unity استفاده کنیم مگه تو پرفورمنسمون فرقی می کنه که بیایم بریم خودمون با dx و c++ بنویسیم؟
نه، unity قطعاً سریعتر از هر چیه که خودمون بنویسیم و بدون باگ تر و بهتر ...
benyamin_pc
جمعه 10 تیر 1390, 13:07 عصر
اینکه خیلی خوبه و کارو هم سریع تر می کنه پس چرا دیگه کسی باید با dx و C++ بنویسه؟ شما که تو این زمینه تجربه دارین میشه بگین فرقی میکنه یا نه؟یعنی غیر از اینکه بهتر میشه چیزه دیگه ای داره؟
آخه unity تحت وب هم فعالیت میکنه و داره از فلش و اکشن اسکریپت هم حمایت میکنه
سپول
جمعه 10 تیر 1390, 23:47 عصر
قطعاً یونیتی که هیچی، cryEngine هم آخرش نیست، و ما سعی داریم در مواردی هم که شده پوز اینها رو بزنیم، گرچه ممکنه بهش هم نرسیم. ولی حتی امتحانش هم برای من به شخصه لذت بخشه .
شما هم اگه دوست داری از یونیتی استفاده کنی استفاده کن. فقط خواهشاً مثل 2000 تاپیک دیگه تو اینجا یا جای دیگه بحث راه ننداز که "راه من بهتره" و این حرفها ... شما هم هر راهی رو که به نظر خودت خوب هست انتخاب کن و سعی کن نتیجه ای رو که می خوای ازش بگیری.. نکته ای که شما و کاربرهای کم تجربه تر در نظر نمی گیرن اینه که دنبال شاه کلید می گردین، دنبال نرم افزار یا solution ای می گردید که جوابگوی همه مشکلاتتون به بهترین و آسونترین راه باشه. متاسفانه همچین چیزی وجود نداره و نخواهد داشت.
از 100 تا راه می تونید بازی بسازید، دیگه هر چی حرفه ای تر بخواهید کار کنید کارتون سخت تر و زمان بیشتری می گیره و به تیم هم احتیاج داره.. اگه ایده ای دارید که با unity ،udk یا xna امکان پذیر هست و نمی خواهید درگیر مسائل فنی بشید چه بهتر که یکی رو انتخاب کنید و شروع کنید به کار کردن .. و وقتتون رو با زدن اینجور تاپیک ها که این بهتره و اون بهتره و Xna سرعتش توپه و اینها نکنید ... اگر هم دائم در شک هستید و نمی تونید تصمیم بگیرید بازی ساز هم نخواهید شد.
benyamin_pc
شنبه 11 تیر 1390, 09:20 صبح
بحث راه ننداز که "راه من بهتره" و این حرفها ... شما هم هر راهی رو که به نظر خودت خوب هست انتخاب کن و سعی کن نتیجه ای رو که می خوای ازش بگیری.. نکته ای که شما و کاربرهای کم تجربه تر
دوسته عزیز ی سوال درمورد unity ازتون پرسیدم چون حس کردم تو زمینه بازی سازی 3 بعدی با تجربه اید اما هیچ موقه نخاستم بگم کاره من بهتره . شما خودتون دارین بحثه الکی راه میندازین اصلا سواله من ربطی به اینا نداشت!!!
ضمنا تو خیلی چیزها حرفه ای هستم که شما بی تجربه اید این چه حرفیه! مشکلتونو دقیقا متوجه نمیشم که این طور صحبت میکنید!!
pswin.pooya
شنبه 11 تیر 1390, 12:11 عصر
قطعاً یونیتی که هیچی، cryEngine هم آخرش نیست، و ما سعی داریم در مواردی هم که شده پوز اینها رو بزنیم، گرچه ممکنه بهش هم نرسیم. ولی حتی امتحانش هم برای من به شخصه لذت بخشه .
کاملا باهات موافقم هیچ چیزی به اندازه اینکار حال نمیده.
گرچه ممکنه بهش هم نرسیم
در مورد خودم مطمئنم. :لبخند:
ضمنا تو خیلی چیزها حرفه ای هستم که شما بی تجربه اید این چه حرفیه! مشکلتونو دقیقا متوجه نمیشم که این طور صحبت میکنید!!
هیج وقت با اطمینان در مورد طرف مقابلتون تصمیم نگیرید. ۱۰۰ البته که هر کسی یه چیزی رو بلده که شاید کسی دیگه بلد نباشه اما این در سطح شاید هست. اگر نظر من رو بخوای به حرف سپول گوش کن و بیخیال این چیزا شو بشین با یکیشون بسته به نیازت بازی بساز
benyamin_pc
شنبه 11 تیر 1390, 13:05 عصر
واژه کاربرهای کم تجربه را ایشون با اطمینان به کار بردن و من هم فقط گفتم هر کسی میتونه تو ی چیزی با تجربه و تو چیزی بی تجربه باشه این چه حرفیه !
اما در مورد اینکه حرف ایشونو به عنوان یک بازی سازه باتجربه بپذیرم همین طوره و توی پست قبل هم بهش اشاره کردم
سپول
شنبه 11 تیر 1390, 19:00 عصر
ببین دوباره حرف خودم رو می گذارم :
نکته ای که شما و کاربرهای کم تجربه تر در نظر نمی گیرن اینه که دنبال شاه کلید می گردین
اولا گفتم کم تجربه تر و فکر هم نمی کنم که توهین کرده باشم یا با توجه به پست هاتون اشتباه گفته باشم. بعد هم خوب باشه شما با تجربه ای ...
فقط حرف ما رو شنیدی دیگه هر راهی می خوای انتخاب کن . فقط خواهش کردم دوباره یه تاپیک این شکلی دیگه نزن... مثل این تاپیک ها همین فروم سرچ کنی ریخته ...
اگه سوال برنامه نویسی (اسم این فروم "برنامه نویس" ه) ، الگوریتم، راجع به قسمت های بازی داری بپرس جواب می دیم. اگر هم یونیتی یا udk رو انتخاب کردی فروم های مناسب تر مثل persian-designer و p30world و امثال اینها بیشتر جواب کارت رو می ده ...
benyamin_pc
شنبه 11 تیر 1390, 21:18 عصر
اولا گفتم کم تجربه تر و فکر هم نمی کنم که توهین کرده باشم یا با توجه به پست هاتون اشتباه گفته باشم. بعد هم خوب باشه شما با تجربه ای ...
مهندس منکه نگفتم تو بازی سازی 3 بعدی با تجربم 2تا پسته قبلیمو بخونین توضیح دادم . بی خیال از راهنمائیتون ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.