View Full Version : ایجاد vpn بین دو شبکه با adsl
nima_8m
دوشنبه 06 تیر 1390, 10:25 صبح
با سلام
دوستان عزیزی که به طور عملی vpn زدن اگه ممکنه راهنمایی کنن
من دوتا شبکه دارم با مشخصات زیر
کارخانه :
اینترنت به وسیله سرور isa به اشتراک گذاشته شده
سرور بعدی کارخونه که برنامه حسابداری نصب شده و قرار به اشتراک با دفتر تهران گذاشته بشه با dhcp از isa اینترنت میگیره
دفتر تهران :
یه شبکه workgroup ساده
حالا میخوام بدونم چطوری میشه vpn رو راه انداخت با همین adsl میشه یا ip valid میخواد
اگه میشه به چه صورت
در ضمن تمتم تاپیکهای موجود سایت رو خوندم بیشترش توضیحات تئوری بود
با تشکر از همه
razeghi_loved
دوشنبه 06 تیر 1390, 11:39 صبح
برو اول ای پی ولید بگیر
بعد با استفاده از خود ایزا وی پی ان درست کن بسیار ساده است اما یکم دردسر داره
شما یکم باهاش ور برو اگر مشکلی بود سوال کن
در ضمن من فقط ISA 2005 کار کردم و TMG اصلا بلد نیستم اگر این طوری هست شرمنده
nima_8m
دوشنبه 06 تیر 1390, 14:46 عصر
این ip valid باید اینترنت داشته باشه یا نه و اون و باید جایگزین همین کارت شبکه ای کنیم که به اینترنت وصله ؟
FastCode
دوشنبه 06 تیر 1390, 22:09 عصر
این ip valid باید اینترنت داشته باشه یا نه و اون و باید جایگزین همین کارت شبکه ای کنیم که به اینترنت وصله ؟
هیچ کدوم تاثیری نداره.
هیچ فرقی نداره.
من با poptop تا حالا vpn زدم.
razeghi_loved
سه شنبه 07 تیر 1390, 10:47 صبح
عزیز جان خوب مگر می شه بدونه اینترنت از کارخانه به دفتر داخل تهران وصل بشی 100% ای پی ولید شما باید اینترنت داشته باشد البته لازم نیست هر دو طرف ای پی ولید باشند
مثلا می تونی برای کارخانه ای پی ولید بگیری که از تهران بتونی بهش وی پی ان بزنی اما از کارخانه نمی تونی به تهران وی پی ان بزنی چون ای پی ولید نیست
در ضمن اگر می خواهی وی پی ان بزنی و فایل شیرینگ و از این کارها انجام بدی حداقل حداقل باید اینترنت با پهنای باند یک مگ داشته باشی تا بتونی با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه به هم وصل بشین و فایل جابه جا کنید اما اگر می خواهی هزینه کنی لیزلاین بگیر که پهنای باند خوبی داره
راستی یه کار دیگر هم می تونی بکنی اینکه اینها را توسط آنتن به هم وصل کنی اون وقت هم پهنای باند خیلی بیشتری داری مثلا 10 مگ و هم دیگه احتیاجی به اینترنت نداری
خلاصه این دوتا باید همیدگر را یه جورایی ببینند تا بتونی این کار را انجام بدی
nima_8m
سه شنبه 07 تیر 1390, 11:31 صبح
سلام
جناب رازقی دورود بر شما من قبلا با لیز لاین واسه چندتا کارخونه این کارو انجام دادم ولی خوب هزینش زیاده مخصوصا هزینه اولیش
برا همین اونا خودشون وی پی ان خواستند .
تو شبکه داخلی من وی پی ان زدم ولی رو بستر اینترنت نه
واسه همینه یه سری سوال واسم پیش اومد.
و یکی و خواستم که واقغا این کارو کرده باشه از نظر تئوری مشکلی ندارم
از همه مهمتر اینکه اینا یه سرور ایزا دارن که اینترنت رو ایزا به اشتراک گذاشته
از راهنماییت ممنونم بازم اگه موردی میبینی لازم که بدونم ممنون میشم اینجا مطرح کنی بقیه هم فیض ببرن
درود بر شما
razeghi_loved
سه شنبه 07 تیر 1390, 15:41 عصر
نه موردی نیست اما بستگی به کار شما داره ما برای دو دفتر در تهران که یکی فقط می خواست به سرور مالی وصل بشه چون انبار بود و می خواست ورود و خروج جنس ها را ثبت کنه احتیاج به نرم افزار همکاران سیستم و مالی بود که توسط ای دی اس ال 512 به هم وصل کردم و وی پی ان زدیم ،کارشون راه افتاد چون سرعت زیادی لازم نداشت. اما اگر شما بخواهین در شبکه که روی بیستر اینترنت هست وی پی ان بزنید و ریموت دسکتاپ بزنید یا فایلی را جابه جا کنی گیره آدم را در میاره به خصوص که اینترنت هم محدودیت ترافیک دارد و زود تمام می شود. به نظر من آنتن بهترین کار هست البته یک هزینه اولیه داره اما همه چی دست خود شما هستش
nima_8m
سه شنبه 07 تیر 1390, 18:49 عصر
دقیقا اینا هم میخوان همکاران سیستم رو به اشتراک بزارن همین
پس اگه اطلاعاتی دارید که میتونه کمک کنه ممنون میشم
مخصوصا وی پی ان در آیزا سرور چون من فکر میکنم که سرور آیزا باید سرور وی پی ان هم بشه چون سرور اصلی برنامه خودش در اصل یه کلاینت هستش که با dhcp آی وی میگیره
بازم ممنون
razeghi_loved
چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:40 عصر
شما وی پی ان سرور را روی خود ایزا تعریف کن بعد یک رول بنویس که کسانی که وی پی ان می زنند بتوانند به شبکه داخلی دسترسی داشته باشند همین بسیار آسان هست
poorias7a
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 14:28 عصر
دوستان برای پیاده سازی این ارتباط VPN و برای ارسال مقادیر داخل دیتابیس مثل حساب های مالی به یک برنامه حسابداری و نه ارسال فایل،
چه سرعت اینترنتی کافیه؟
یه اینترنت مختص این کار میخواد و یا اینکه روی اینترنتی باشه که بقیه کاربران دارند استفاده های دیگری می کنند؟
با تشکر
razeghi_loved
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 18:20 عصر
بسته به نوع برنامه شما داره، همکاران سیستم با سرعت 512 فقط برای خودش کار می کرد خوب کار می کرد اگر برای کاربران هم این اینترنت را بدی سرعت جالبی دستت را نمی گیره
poorias7a
شنبه 15 مرداد 1390, 13:58 عصر
ممنون از جوابتون
پس من باید 2 تا اینترنت بگیرم یکی برای استفاده عمومی یکی برای این برنامه مالی
فقط چطور مدیریت کنم که کاربرام هم اینترنت داشته باشند و هم بتوانند با این برنامه مالی همزمان کار کنند؟
چون هرکدوم از یک اینترنت مستقل استفاده میکنه
با تشکر
razeghi_loved
سه شنبه 18 مرداد 1390, 08:23 صبح
اینترنت اول که پخش می شه بین همه کلاینت ها و همه استفاده می کنند
اینترنت دوم فقط بین دو سیستم همکاران سیستم کار می کند و احتیاجی نیست روش کنترلی داشته باشی و اون اینترنت را هم بین هیچ کلاینتی شییر نکن همین..
کلاینت ها هم وقتی وصل می شوند به سرور فقط دسترسی به همکاران سیستم دارند
poorias7a
سه شنبه 18 مرداد 1390, 16:08 عصر
بسیار ممنون از راهنماییتون
poorias7a
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 13:15 عصر
دوستان من یک سوال دیگه داشتم اگه کسی پاسخ بده ممنون میشم.
من دو سرور دارم که یکی اولین اینترنتم را بین همه شیر کرده و یک سرور دیگری دارم که یک اینترنت دیگه داره که از طریق این سرور دوم میخواهم با سرور دیگه ای در شهر دیگه از طریق IP VALID ارتباط برقرا کنم و به برنامه مالی که در اصل روی سرور در شهر دیگر است دسترسی با سرعت خوبی داشته یاشم و استفاده اینترنت کاربرام از این اینترنت دوم نباشد.
چطور باید پیاده سازی بشه که یک کاربرم بطونه هم اینترنت داشته باشه از طریق اینترنت اولم و هم بتونه به برنامه مالی که روی اینترنت دوم است دسترسی داشته باشه ؟؟
با سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.