ورود

View Full Version : سوال: کپی یک فایل شرتکات از روی یک سیستم روی بعضی از سیستم های شبکه

CYCLOPS
دوشنبه 06 تیر 1390, 11:36 صبح
سلام دوستان

من احتیاج دارم توی یه شبکه workgroup از روی یه سیستم یه فایل شرتکات (شرتکات یه برنامه) رو روی دستکتاپ یوزرهایی که قراره از اون برنامه استفاده کنن کپی کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید . . .

CYCLOPS
سه شنبه 07 تیر 1390, 10:39 صبح
دوستان اصلا شدنی هست اینکار یا نه ؟؟؟

razeghi_loved
سه شنبه 07 تیر 1390, 15:51 عصر
به شرطی اجرا می شه که برنامه احتیاج به همون سیستم اصلی نداشته باشه یعنی مثل آفیس ، شما نمی تونید میانبر آفیس را بزارید روی یک سیستم دیگر و از طریق اون سیستم آفیس را اجرا کنید. بسته به برنامه شما دارد

اگر تو ورک گروپ هستی شدنی هست اما یکمی سخت یا اینکه بر دار براشون یک بچ فایل درست کن و روی سیستم همه قرار بده

یا اینکه شرتکات را درست کن و آن را در فولدر داکیمونت و ال یوزر در قسمت دسکتاپ قرار بده

CYCLOPS
پنج شنبه 09 تیر 1390, 10:01 صبح
ممنون از توجهت دوست عزیز
نه فایل شرتکات به برنامه ای هست که اجرا میشه از روی کلاینتها و چیز ساده ای هست برنامه رو هم خودم نوشتم و الان وقتی دستی شرتکات رو روی سیستم های کلاینت کپی و اجرا میکنم اجرا میشه ولی نمیخوام ادمین اون شبکه مجبور بشه دونه دونه بره پشت سیستم ها بشینه و فایل شرتکات رو کپی کنه
سیستم ها ممکنه ورک گروپ باشه و ممکنه تحت سرور باشه میخوام یه روشی باشه که در هر دو حالت جواب بده
مثلا شما فکر کنم 100 تا کلاینت هست خوب واقعا وقت گیر و غیر منطقی هست که دونه دونه برای هر 100 تا کلاینت اینکار به صورت دستی انجام بشه . . .
راهی به نظرتون میرسه برای اینکار ؟؟؟

razeghi_loved
جمعه 10 تیر 1390, 16:32 عصر
اگر در شبکه دامین باشی بسیار راحت هست کافیه یه بچ فایل درست کنی BAT فایل را می گم بعد این دستور را توش بزاری
copy \\server\e\test.rar "%userprofile%\desktop" s
سرور آدرس سرور یا نام سرور یا ای پی سرور را قرار بده e هم درایو هست و بعد هم اسم فایل
اما باز اگر تحت ورک گروپ هستی باید به صورت دستی وارد هر سیستمی بشی و این فایل را در قسمت استارت آپ ویندوز هر سیستمی قرار بدی یا اینکه به صورت تلنت وصل بشی و این کار را انجام بدی

CYCLOPS
شنبه 11 تیر 1390, 20:57 عصر
در مورد اون روش تو شبکه های دامین باید این بچ فایل رو سرور اجرا بشه ؟؟

دوست عزیز به صورت تلنت میشه یه جوری بچ فایل نوشت که این کار رو اتوماتیک روی مثلا هر 100 سیستم انجام بده ؟؟
راستش من زیاد به دستورات و سوییچ های تلنت آشنا نیستم :ناراحت: نمیدونم شدنی هست یا نه ؟؟

razeghi_loved
دوشنبه 13 تیر 1390, 23:29 عصر
اگر دامین باشه کافیه روی همه کاربرهایی که عضو دامین هستند کلیک راست کنید و آدرس بچ فایل که روی سرور هست را بهشون بگی ، بعد از اینکه کاربر لاگین کرد برنامه به صورت خودکار اجرا می شود.
در مورد تلنت هم که گفتم شما باید توسط تلنت به سیستم مورد نظر وصل بشی بعد توسط دستور تلنت فایل مورد نظر را در پوشه استارتاپ ویندوز هر کاربر قرار بدی
دستور الان تو ذهنم نیست اما تا فردا برات می زارم

CYCLOPS
یک شنبه 19 تیر 1390, 14:20 عصر
دوست عزیز در مورد دستوراتش خبری نشد ؟؟
:ناراحت:

razeghi_loved
یک شنبه 19 تیر 1390, 22:47 عصر
شرمنده فردا براتون می زارم چند روزی تا سایت نبودم