ورود

View Full Version : سوال: عدم نمایش محتویات textbox و dataComboBox متصل به sqlServer 2008

mahmood_h1358
دوشنبه 06 تیر 1390, 17:39 عصر
با سلام
من یک برنامه با vb6 و sql2008 با مشخصات زیر نوشتم

- برنامه در win7نوشته شده
- زبان برنامه vb6
- بانک sql2008با collation persian_100_CI_AI
- update hotfix persian نصب می باشد

مشکلاتی که بنده مواجه شدم :

1- برنامه exe در شبکه workgroup و win7 بخشهای textbox و dataComboBox متصل به بانک اطلاعاتی را نمایش نمیدهد ولی در سیستمی که برنامه در آن طراحی شده که سیستم عامل آن هم win7 می باشد هیچ مشکلی ندارد

2- برنامه exe در clinet که سیستم عامل win xp دارد به collation persian_100_CI_AI گیر داده و اجرا نمی شود.

لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم

quiet_programmer
دوشنبه 06 تیر 1390, 21:05 عصر
با سلام.

بخشهای textbox و dataComboBox متصل به بانک اطلاعاتی را نمایش نمیدهد
بقیه بخشهایی که کانکت هستند رو نشون میده؟ اگه جوابت آرست نحوه اتصال به بانکت رو هم بگو. این مهمه که با استفاده از Connection String کانکت شدی یا به صورت ویزاردی؟

2- برنامه exe در clinet که سیستم عامل win xp دارد به collation persian_100_CI_AI گیر داده و اجرا نمی شود.یعنی چی که گیر داده اجرا نمیشه؟ چه خطایی میده. اصلا چه جوری خطا میده؟ vb6 خودش میفهمه نوع collation تو persian هست و ارور میده؟:کف:

mahmood_h1358
سه شنبه 07 تیر 1390, 10:10 صبح
با تشکر از توجه شما

بقیه بخش های متصل به بانک نمایش داده می شود مثل data grid ,label,ImgBox,... ولی textbox,datacomboBox نمایش داده نمی شود .. درضمن من از هیچ ویزاردی استفاده نمی کنم .داخل سیستمی که طراحی شده که win7 هست مشکل نداره و درست کار می کنه ولی تو شبکه داخلی در win7 بخشهای textbox,datacomboBox نمایش نمی ده و در winXp اول پیام زیر رو می ده

71684
بعد خطای زیر
71685

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟