View Full Version : چطور می تونم حق مالکیت سایتم را ثبت کنم؟
nice boy
دوشنبه 06 تیر 1390, 21:50 عصر
با سلام
کسی از دوستان می دونه چطور میشه مالکیت یک سایت رو ثبت کرد؟
کجا باید اقدام کنم؟
چه مدارکی مورد نیازه؟
لطفا راهنمایی کنید
eshpilen
سه شنبه 07 تیر 1390, 12:49 عصر
یعنی چی مالکیت سایت رو ثبت کنیم؟
بعدم واسه چی؟
nice boy
سه شنبه 07 تیر 1390, 19:00 عصر
یعنی چی مالکیت سایت رو ثبت کنیم؟
بعدم واسه چی؟
یعنی اسم سایتم رو ثبت کنم که بعدا کسی از اون کپی برداری نکنه. و یا کاری که می خوام انجام بدم که بعدا کسی ادعایی در این زمینه نداشته باشه.
مخصوصا توی ایران که کسی به کپی رایت اهمیت نمی ده.
مثلا خیلی شرکت هایی بودن که یک محصول تولید کردن و براش تبلیغات کردن بعد یک شرکت دیگه اومده و محصولی مشابه اون رو تولید کرده و یک اسم شبیه اسم محصول شرکت قبلی براش گذاشته و مردم به علت تشابه اسمی محصول دوم رو خریدن در حالیکه همه هزینه تبلیغات رو شرکت اول انجام داده.
مثال های زیادی در این زمینه وجود داره.
دانش آموز
سه شنبه 07 تیر 1390, 19:54 عصر
شما اگه دامنه مورد نظر خودتون رو ثبت کنید دیگه کسی نمیتونه اون رو ثبت کنه . 1 دامنه که دو بار ثبت نمیشه /
nice boy
سه شنبه 07 تیر 1390, 20:00 عصر
شما اگه دامنه مورد نظر خودتون رو ثبت کنید دیگه کسی نمیتونه اون رو ثبت کنه . 1 دامنه که دو بار ثبت نمیشه /
دوست عزیر منظور من همون دامنه نیست. برای مثال فرض کنید یکنفر دامنه googlee.com رو ثبت کنه و روی اون یک موتور جستجو بذاره بعد هم بگه که قویترین
موتور جستجوی دنیاست . خوب خیلی تابلوه که داره از اسم گوگل سوء استفاده می کنه و گوگل می تونه ازش شکایت کنه.
اگه یک نمونه بخوام مثال بزنم می تونم به سیستم عامل لیندوز (Lindows) یا نرم افزار (FrontPage Express) اشاره کنم که موضوع مشابهی براشون پیش اومد
و ازشون شکایت شد.
همونطور که گفتم مثال زیاده.
بهر حال لطفا اگه اطلاعی در این زمینه دارید لطفا راهنمایی کنید
ARC
جمعه 10 تیر 1390, 12:12 عصر
به نظر من تو ایران خیلی پیگیر نباشی بهتره چون قانون درست حسابی برای این کار ندیدم مخصوصا برای سایت ها اگر CMS خاصی برای سایت طراحی کردی میتونی ثبتش کنی ولی فکر نکنم این موضوع برای سایت باشه.
aliramazani
جمعه 10 تیر 1390, 16:45 عصر
ببینید! بعضی از اسمها و علائم، علائم تجاری محسوب میشن و انحصاری هستن. شما باید نام تجاری یا آرم انحصاری خودتون را به ثبت سازمان ثبت شرکتها برسونید. تا اونجا که من اطلاع دارم راهش اینه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.