ورود

View Full Version : سوال: کمک در انتقال اطلاعات

soft-c
دوشنبه 06 تیر 1390, 21:55 عصر
من دو تا دستگاه دارم که در فاصله ی دوری نصبت به هم قرار دارند .حالا می خواهم اطلاعاتی که از طریق برنامه از یکی از دستگاه ها گرفته ام را به دستگاه دیگر بفرستم (در اصل دستگاه دوم سرور است ).
حالا می خواهم بدانم که این اطلاعات را به چه نحوی بفرستم بهتر است ؟
از طریق GSM یا همان شبکه های موبایل ، از طریق خطوط تلفن و استفاده از ADSL ، از طریق SMS ، از طریق ایجاد اترنت و....
و سوال بعد اینکه چطوری میشه با این دستگاه ارتباط برقرار کرد؟(استفاده از پورت یا ...)
اگر در دلفی امکاناتی برای این کار وجود دارد هم راهنمایی کنید
Felony
سه شنبه 07 تیر 1390, 06:09 صبح
فاصله دور یعنی چی ؟ شبکه خاصی بین 2 سیستم وجود نداره ؟ اطلاعات چی هست ؟ حجمشون چه طور ؟ باید به صورت Runtime ارسال بشن یا جمع آوری بشن و سپس یکجا فرستاده بشن ؟

soft-c
سه شنبه 07 تیر 1390, 10:41 صبح
فاصله دور یعنی چی ؟
شما در مرحله ی اول فاصله را در نظر نگیر . یعنی منظورم این است که به صورت آزمایشی در یک فاصله ی کمتر از 5 کیلومتر در نظر بگیر اگر مشکل خاصی نبود فاصله زیادتر می شود

شبکه خاصی بین 2 سیستم وجود نداره ؟
شبکه ی خاصی که نه . ولی در کل به این صورت است که اطلاعات از وسیله ی اول به یک سرور فرستاده می شود و پس از تجزیه و تحلیل بلافاصله به سرور اصلی فرستاده می شود

اطلاعات چی هست ؟ حجمشون چه طور ؟ باید به صورت Runtime ارسال بشن یا جمع آوری بشن و سپس یکجا فرستاده بشن ؟ زمایش
ببینید چون فعلا در مرحله ی آزمایش است به این صورت است که یک دستگاه است که مثلا 10 عدد ورودی را می گیرد و آنها را جمع می زند و سپس جمع اعداد را به سرور اصلی می فرستد (البته اگر بتوان اعداد اولیه را هم به دنبال جمع اعداد فرستاد تا در آنجت هم پردازش شود خوب می شود )و سپس سرور اولیه پس از یکسری پردازش ها اطلاعات را به سرور اصلی می فرستد .حجم آنها هم همانطور که گفتم در مرحله ی آزمایشی کم است و لی در مرحاهی پیاده سازی مسلما باید بتواند محاسبات قویتری داشته باشد
Felony
سه شنبه 07 تیر 1390, 18:09 عصر
خوب با این اطلاعاتی که شما دادید نیاز به پیاده سازی خاص یا استفاده از پروتکول خاصی ندارید چون کار خاصی انجام نمیدید ؛ میتونید از پروتکول های رایجی مثل TCP/IP استفاده کنید ( سیستم ها رو به وسیله ADSL و Static IP به هم متصل کنید ) ؛ در مورد استفاده از کنترل های TCP/IP مثل TCPServer و TCPClent در دلفی بارها تو همین بخش بحث شده و نمونه برنامه هم قرار داده شده .

soft-c
سه شنبه 07 تیر 1390, 22:20 عصر
خوب با این اطلاعاتی که شما دادید نیاز به پیاده سازی خاص یا استفاده از پروتکول خاصی ندارید چون کار خاصی انجام نمیدید ؛ میتونید از پروتکول های رایجی مثل TCP/IP استفاده کنید ( سیستم ها رو به وسیله ADSL و Static IP به هم متصل کنید ) ؛ در مورد استفاده از کنترل های TCP/IP مثل TCPServer و TCPClent در دلفی بارها تو همین بخش بحث شده و نمونه برنامه هم قرار داده شده .
تشکر از راهنماییتون
ولی اگر از adsl استفاده کنیم و در مرحله ی بعد بخواهیم این فاصله را بیشتر کنیم مثلا فاصله ی بین دو شهر یا استان ، آیا باز هم جوابگو است ؟

Felony
چهارشنبه 08 تیر 1390, 05:30 صبح
:متعجب: یک بار دیگه پست من رو بخون ... !
ADSL ؛ بابا ADSL که باهاش میری اینترنت ! محدودیت چی ؟! مگه الان این ADSL که باهاش میری اینترنت اطلاعات رو از سرورهای خونه همسایه بقلیتون میاره ؟!

soft-c
چهارشنبه 08 تیر 1390, 16:03 عصر
:متعجب: یک بار دیگه پست من رو بخون ... !
ADSL ؛ بابا ADSL که باهاش میری اینترنت ! محدودیت چی ؟! مگه الان این ADSL که باهاش میری اینترنت اطلاعات رو از سرورهای خونه همسایه بقلیتون میاره ؟!
منظورم از محدودیت نسبی است . ممکن است در فاصله ی طولانی تر مثلا استفاده از شبکه ی موبایل یا gsm بهتر باشد و .... . محدودیت نسبت به مثلا امکان قطعی بیشتر ، امنیت ارسال و .... .
Mask
چهارشنبه 08 تیر 1390, 16:35 عصر
با سلام.
موضوع اینه که : وقتی شما بستر انتقال اطلاعاتتون رو میبرید روی اینترنت پرسرعت ADSL دیگه موقعیتتون مطرح نیست.
چون دیگه تمام شرایط از جمله سرعت ، مقدار قطعی ، مقدار ترافیک و کلیه این عوامل میوفته دسته شرکت سرویس دهنده ADSL تون.
حالا اگه بستر انتقال رو عوض کنید و مدیریتش دست خودتون بیوفته : اینجا موقیت رو میشه در نظر گرفت که آیا بستر انتقال ، مثلا: مقدار برد فلان قدر رو ساپورت میکنه یا نه.
موفق باشید.