ورود

View Full Version : اتصال و کار با دیتابیس در دلفی توسط کدنویسی

neynavaz
سه شنبه 07 تیر 1390, 07:26 صبح
سلام
دوستان عزیز دلفی کار
من تازه وارد محیط دلفی شدم بنا به ضرورتی که دارم
منتها نه نمونه آموزشی خوبی دارم نه محیط دلفی چندان یاری میکنه
ببنید من برای اتصال به بانکم در وی بی دات نت
یه کلاس دیتا اکسس میساختم و توش برای خودم باکد کانکشن تعریف میکردم دیتا ست تعریف میکردم و از فرم ها ی خودم یا تو معمار ی سه لایه از بیزنس لایر خودم به بانک و اشیایی که تو دیتا اکسس لایرم نوشتم دسترسی پیدا میکردم
اما تو دلفی نه میتونم کلاس تعریف کنم نه از جایی به کلاس خود تعریف کرده ای دسترسی داشته باشم
تمام نمونه ها ی اموزش اتصال به بانک دلفی هم که دیدم فقط و فقط سمپل ساده هستند که تو پروزه کاربرد ندارند
یعنی روی یه فرم چندتا شیی مثل adoconnection ...dataset...datatable قرار میدم چندتا پراپرتی عوض میکنن کانکت میشن

خواهشا کسی اگه میتونه به سوالام جواب بده و اگه یه نمونه اتصال به بانک با کد نویسی همراه توضیح هم بذارید که عالیه

ممنون که وقتتون رو میذازید وکمک میکنید
مطمئن باشید یه روزی یه نفر هم به شما کمک میکنه
مرسی

a_mosavian
چهارشنبه 08 تیر 1390, 00:07 صبح
نمونه عالی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

firststep
چهارشنبه 08 تیر 1390, 03:20 صبح
سلام
شباهتی مابین اتصال دیتابیس تو vb و دلفی هست اما نه به وضوح
برای اینکار توی دلفی باید یک سری سلسه مراتب رعایت
خوب بزارین اینجوری بگم که شما توی vb بوسیله یک کد یک کانکش رو می سازین
و ما بقی کلاسارو از کلاس دیافت میکنین
توی دلفی ایتکارا رو با شی انجام بدین
ado connection وظیفه اتصال با بانک اطلاعاتی را برعهده داره که این کار با ساخت و تنطیم یک کانکشن استرینگ (نمونه اون رو با کد درون vb مینوشتین) در قسمت peroperty این شی موجودهست صورت میگیره که با ویزاردی که برای اون تعبیه شده می تونی راحت تر این string خلق کنی به محض تمام شدن این قسمت با active کردن اون شی (ado connection) اتصال برقرار می شه
خب حالا وقت اون رسیده که جداول رو از این بانک بیون بکشی
برای اینکار از ado table استفاده میکنی
در این شی با استفاده از خاصیت connection که در قسمت peroperty گنجانده شده معرفی می کنیم که این شی یا جدول به واسطه کدام یک از ado connection هایی که خلق کردیم بایستی اسفاده نماید(اگر چند connection ) داریم
و بعد در قسمت tabel نام جدول انتخاب کرده خاصیت active را true می کنیم
همین.....
لذت ببر

neynavaz
پنج شنبه 09 تیر 1390, 09:52 صبح
نمونه که توش با کد به بانک وصل شده باشه
به کلاس اتصال به بانک دسترسی داشته باشم

saeed hg
پنج شنبه 16 تیر 1390, 23:27 عصر
سلام دوست عزیز. منم مثل شما به همچین مشکلی برخوردم. البته یکم سعی کردم و همچین کدی رو نوشتم.
http://barnamenevis.org/showthread.php?294681-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-DAL-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3