ورود

View Full Version : شبکه کردن نرم افزار

Z_Programming
سه شنبه 07 تیر 1390, 09:26 صبح
سلام دوستان
من یه نرم افزار نوشتم که حالا می خوام تحت شبکه کنمش.تا حالا هم با Socket در دلفی کار نکردم اما در VB با Socket ها کار کردم.اگه اشتباه نکنم اینجا باید فرضا اگه داده ای در جدول درج بشه با فرستادن پیغامی به فرم دیگه ای که داره این داده ها رو نمایش می ده اون رو Refresh کنم برای این کار به چه تابع هایی نیاز دارم؟یعنی روال کار چطوره و باید چا کار کنم؟
می شه کمکم کنید؟
ممنون

Mask
چهارشنبه 08 تیر 1390, 13:03 عصر
من هنوز متوجه نشدم. مشکل شما کجای کاره؟

Z_Programming
شنبه 11 تیر 1390, 08:46 صبح
ببینید من 2-3 روز بیشتر وقت ندارم که این کارو بکنم و مطالبی که در مورد indy پیدا کردم حداقل یکی دو ماه طول می کشه که بخونی و بفهمی چون خیلی گسترده ست .من فقط می خوام برنامه مو تحت شبکه کنم طوری که هرجا داده جدیدی درج شد در قسمت های دیگه ای که دارن با این نرم افزار کار می کنند دیده بشه.می خواستم بدونم روال کارم باید چه طوری باشه و به چه Component هایی از indy نیاز دارم

Mask
شنبه 11 تیر 1390, 20:20 عصر
ببینید دوست عزیز:
هر جا که اسمه شبکه میاد نیاز نیست که بپرید سراغ ایندی...
اول بفرمایید برنامتون چیه؟(حسابداریه؟ کار بردیه؟ یا ...)
اگه از بانک اطلاعاتی استفاده میکنید ... بانک اطلاعاتییتون چیه؟

Z_Programming
یک شنبه 12 تیر 1390, 09:37 صبح
یه برنامه کاربردیه که شامل چند Sub System وقراره در یک مجموعه نصب بشه هر Sub System در یک قسمت کار می کنه برنامه مجموعه ای از این قسمت هاست که هر بخش فقط به قسمت مربوط به خودش از نرم افزار دسترسی داره.حالا فرض کنید یه داده ای در یک بخش وارد سیستم بشه همون لحظه باید در صفحه مربوط به بخش دیگه که داره از این داده استفاده می کنه دیده بشه.بانک اطلاعاتیم هم Sql Server 2008

Mask
یک شنبه 12 تیر 1390, 13:07 عصر
با سلام
با نیازی که دارید و نوع بانک اطلاعاتی که دارید ، بهترین کار اینه که از امکانات شبکه اییه خود sql استفاده کنید. دقیقا نیازتون رو برطرف میکنه.
به طور مثال اگر کاربر یک سندی رو اینسرت کرد ، کاربر دوم آنن اون رو در دیتابیس و جدولش میبینه. این یکی از امکانات خوبه sql هستش.
برای یادگیری روند پیاده سازی این بانک اطلاعاتی ، میتونید در قسمت بانک اطلاعاتی در دلفی و قسمت پایگاه داده sql جستجو کنید. مستندات و آموزشهای خوبی برای اجرای بانک اطلاعاتی در شبکه موجود هست.
موفق باشید.

Z_Programming
دوشنبه 13 تیر 1390, 09:07 صبح
خب بله در دیتابیس ذخیره می شه،اما باید صفحه ای که کاربران مشاهده می کنند Refresh بشه تا اطلاعات ثبت شده در جدول رو ببینند و داده هاشون بروز بشه.یعنی بعد از ثبت یک رکورد جدید باید پیغامی ارسال بشه برای کاربرانی که دارن از اون صفحه استفاده می کنند مبنی بر درج یک رکورد جدید تا صفحه Refresh بشه و اونا بتونن داده جدید رو ببینند.این طور نیست؟

mohsen24000
دوشنبه 13 تیر 1390, 09:56 صبح
برای بروز رسانی چند راه پیشنهاد میشه:
1- استفاده از تایمر برای بروز رسانی
2- استفاده از تریگر
3- استفاده از سوکت
من خودم فعلا از روش سوم برای نرم افزار اتوماسیون تحت شبکه استفاده می کنم که نسبتا هم مناسب بنظر میرسه...

Z_Programming
دوشنبه 13 تیر 1390, 09:59 صبح
منم دوست دارم از سوکت استفاده کنم،به نظرم روش بهتریه.می شه یه کم راهنماییم کنید که روال کار چه طور باید باشه و به چه کامپوننت هایی نیاز دارم؟

Delphi 2010
یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:39 عصر
برای کار به این سادگی احتیاج به سوکت نویسی ندارید
با عمل Close و Open این عمل انجام میشه