ورود

View Full Version : چطوری فایل مورد نیاز برنامه رو همراهش بزارم

sara_aryanfar
سه شنبه 07 تیر 1390, 16:43 عصر
با سلام من برنامه خیلی کوچکی نوشتم حالا بدون مشکل اجرا میشه اما وقتی روی سیستم دیگه اجرا می کنم برنامه اجرا میشه اما بخشی از اون اجرا نمیشه چطوری می تونم کاری کنم که برنامه نیازمند نصب نباشه 71698 البته بخشی از برنامه ارر میده که می خواد با مرورگر یک صفحه وب روز باز کنیم

SlowCode
سه شنبه 07 تیر 1390, 16:52 عصر
خوب شما دو راه دارین:
1- تمام فایل های مورد نیاز برنامتون رو همیشه کنارش نگه دارید.
2- از برنامتون پرتابل بسازید.
به نطر من پرتابل خیلی بهتره چون فقط یه فایل exe هست که کسی نمیتونه اشتباهی یا عمدی فایلی رو پاک کنه. ولی ستاپ هم خوبه ها!

prosoft01
سه شنبه 07 تیر 1390, 16:52 عصر
سلام، شما یا باید نرم افزار exenocode را خریداری کنید و با اون تمام کلاسها و dllهایی که برنامه نیاز داره رو به یک فایکل exe تبدیل کنید که البته یکم گرونه و یا باید یکه برنامه نصب واسه نرم افزارتون درست کنید.

M.T.P
سه شنبه 07 تیر 1390, 17:02 عصر
با سلام من برنامه خیلی کوچکی نوشتم حالا بدون مشکل اجرا میشه اما وقتی روی سیستم دیگه اجرا می کنم برنامه اجرا میشه اما بخشی از اون اجرا نمیشه چطوری می تونم کاری کنم که برنامه نیازمند نصب نباشه
شما این برنامه رو تو چه ویندوزی کامپایل کردید؟

MohammadGh2011
سه شنبه 07 تیر 1390, 18:10 عصر
سلام
شما بايد تمام شئ هايي كه تو برنامه ازش استفاده كردين رو بايد كنار برنامتون داشته باشيد مثل OCX ها و بانك ACCESS و...
بهترين كار اينه كه از برنامت يك خروجي EXE بگيريد و SETUP اون رو بگيريد.مسير SETUP رو ميتونيد از
START>>Microsoft Visual Studio 6.0>>Microsoft Visual Studio 6.0 Tools>>Package & Deployment Wizard
باز كنيد و چند تا NEXT ميزنيد و تيك همشون رو بايد بزنيد تا تمام شي ها رو كه تو برنامه ازش استفاده كردين رو مثل بانك اطلاعاتي و كامپوننت ها رو براتون اضافه كنه و بعد SETUP برنامه تو خود پوشه ي برنامه درست ميشه و شما اون SETUP كه درست شده رو تو سيستم هاي ديگه نصب كنيد باز ميشه.
مشكلتون حل نشد بگيد تا راهنماييتون كنيم.

Snoopboy
سه شنبه 07 تیر 1390, 18:15 عصر
به نظرتون از Resource خود VB استفاده کنم بهتره ها . خیلی هم حجم برنامه رو متغیر نمی کنه . امنیت بالایی هم داره