Arcsinos
سه شنبه 07 تیر 1390, 20:39 عصر
سلام دوستان
من ترجمه ی بخش اول کتابی رو که چند وقت پیش شرو به ترجمه اش کردم رو تموم کردم . مطالبش خیلی ساده است و همتون بلدید . بخش اول این کتاب هم در مورد گزاره است . اگه میشه یه نگاه سطحی بهش بندازید و تو نظر سنجی هم شرکت کنید همین . حدود 30 صفه است . می تونید از اینجا (http://www.4shared.com/document/2qhHsoKA/Bakhshe_1.html) یا از پایین دانلودش کنید .
تو بخش اول ، که تو فصل اول قرار داره این چیزا وجود دارن :
فصل 1 زبان منطق
1.1 گزاره
* ارزش درستی
* ضرب منطقی یا همون ضرب بولی
* جمع منطقی یا همون جمع بولی
* نقیض
* گزاره ی شرطی
* وارون ، معکوس ، عکس نقیض
* جزیره ی آدم های خوب و آدم های بد ( پیشنهاد میکنم حتما بخونید ، واسه من که جالب بود)
* گزاره ی دو شرطی
* گزاره های راست گو ، دروغ گو ، و احتمالی
* شبکه های سوئیچینگ (و ارتباط اون با ریاضیات گسسته )
می دونم که همه ی اینا رو بلدید . هدفم از گذاشتن این بخش هم این نبود که چیزی یاد بدم ، فقط میخوام ببینم با اینن طرز ترجمه نظرت چیه ، با ادامه دادن ترجمه . ممنون میشم تو نظر سنجی شرکت کنید . غلط املایی هم زیاد یه چند تا لغت رو هم اشتباه معنی کردم .
موفق باشید
من ترجمه ی بخش اول کتابی رو که چند وقت پیش شرو به ترجمه اش کردم رو تموم کردم . مطالبش خیلی ساده است و همتون بلدید . بخش اول این کتاب هم در مورد گزاره است . اگه میشه یه نگاه سطحی بهش بندازید و تو نظر سنجی هم شرکت کنید همین . حدود 30 صفه است . می تونید از اینجا (http://www.4shared.com/document/2qhHsoKA/Bakhshe_1.html) یا از پایین دانلودش کنید .
تو بخش اول ، که تو فصل اول قرار داره این چیزا وجود دارن :
فصل 1 زبان منطق
1.1 گزاره
* ارزش درستی
* ضرب منطقی یا همون ضرب بولی
* جمع منطقی یا همون جمع بولی
* نقیض
* گزاره ی شرطی
* وارون ، معکوس ، عکس نقیض
* جزیره ی آدم های خوب و آدم های بد ( پیشنهاد میکنم حتما بخونید ، واسه من که جالب بود)
* گزاره ی دو شرطی
* گزاره های راست گو ، دروغ گو ، و احتمالی
* شبکه های سوئیچینگ (و ارتباط اون با ریاضیات گسسته )
می دونم که همه ی اینا رو بلدید . هدفم از گذاشتن این بخش هم این نبود که چیزی یاد بدم ، فقط میخوام ببینم با اینن طرز ترجمه نظرت چیه ، با ادامه دادن ترجمه . ممنون میشم تو نظر سنجی شرکت کنید . غلط املایی هم زیاد یه چند تا لغت رو هم اشتباه معنی کردم .
موفق باشید