ورود

View Full Version : بهترین راه برای یادگیری VB چیست و از کجا باید آغاز نمود؟

hamed-php
چهارشنبه 08 تیر 1390, 12:12 عصر
با سلام به دوستان

بهترین راه برای یادگیری VB چیست و از کجا باید آغاز نمود؟

چه نرم افزارهایی نیاز هست؟

returnx
چهارشنبه 08 تیر 1390, 13:06 عصر
خوب بهترین راه یاد گیری هر نوع زبان برنامه نویسی نوشتن برنامه های مختلف در حین یاد گیری با اون زبان هست ، شما ابتدا یک کتاب به عنوان Refrence تهیه میکنید بعد از روی اون شروع میکنید به یادگیری سینتکس Vb بعد در کنار اون حتما شما باید چندین برنامه رو بنوسید تا دستتون راه بیفته و همینطور استفاده از سورس های دیگران و تجزیه و تحلیل اونها خیلی میتونه به یادگیریتون کمک کنه...

چه نرم افزارهایی نیاز هست؟
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم اما فکر کنم منظورتون IDE مورد نظر برای برنامه نویسی با زبان VB بود ، اگه میخواین Vb6 کار کنین باید Visual Studio 6 رو تهیه کنید که همجا پیدا میشه...
اما نکته آخر : من بهتون پیشنهاد میکنم شما که اول راه هستید مستقیما برید رو VB.net چون اگه VB6 رو یاد بگیرید دیگه بخاطر سینتکس فوق العاده VB6 سویچ کردن به زبان های دیگه حتی Vb.net براتون سخت میشه...
در ضمن Vb6 مال 13 سال پیش هست و دیگه بقول Tim Andorson یخ زده(بدون ترقی) است(این مقاله رو اینجا (http://www.itwriting.com/frozenvb6.php)میتونید بخونید)...
هر جند من بهتون قول میدم که هر برنامه ای رو در Platforn ویتدوز خیلی راحت با VB6 میتونید پیاده سازی کنید اما بهتره شما برای شروع از Vb.net شروع کنید...
البته باید همچنین بهتون بگم که VB6 از سال 2008 به بعد دیگه از طرف Microsoft حمایت نمیشه...
موفق باشید.../

hamed-php
چهارشنبه 08 تیر 1390, 13:19 عصر
ممنون از شما

با VB.Net میشه هم تحت ویندوز برنامه نویسی کرد و هم تحت وب؟
آیا میشه نرم افزار تحت PC بصورت آفلاین کار کنه و بلافاصله پس از اتصال به اینترنت به تعامل و رد و بدل کردن دیتا با سرور بپردازه و و بصورت آنلاین دربیاد ؟

محسن واژدی
چهارشنبه 08 تیر 1390, 13:36 عصر
با VB.Net میشه هم تحت ویندوز برنامه نویسی کرد و هم تحت وب؟

سلام عليكم
بله

آیا میشه نرم افزار تحت PC بصورت آفلاین کار کنه و بلافاصله پس از اتصال به اینترنت به تعامل و رد و بدل کردن دیتا با سرور بپردازه و و بصورت آنلاین دربیاد ؟

بله، ميتوانيد توسط APIي Offline و نظير آن وضعيت اتصال به اينترنت را بررسي كرده تا در زمان مناسب به تبادل داده ها با سرور بپردازيد

موفق باشيد

hamed-php
چهارشنبه 08 تیر 1390, 18:18 عصر
ممنون

نوع و محل قرار گیری بانک داده ها به چه صورت میباشد

از چه بانک اطلاعاتی استفاده شود بهتر است؟

یک سوال دیگر:
اگر از ورژن کپی شده Visual Studio 6 استفاده شود ، نرم افزار تولید شده قابل پیگرد قانونی هست یا بدون مشکل میشه استفاده کرد؟

returnx
پنج شنبه 09 تیر 1390, 12:21 عصر
نوع و محل قرار گیری بانک داده ها به چه صورت میباشد
منظورتون رو متوجه نشدم...

از چه بانک اطلاعاتی استفاده شود بهتر است؟

اگه حجم اطلاعات کم هست Access گزینه ی خوبی هست اما اگه حجم اطلاعات زیاد باید از MS SQl Server استفاده کنید...

اگر از ورژن کپی شده Visual Studio 6 استفاده شود ، نرم افزار تولید شده قابل پیگرد قانونی هست یا بدون مشکل میشه استفاده کرد؟
نه مشکل خاصی نداره...

hamed-php
شنبه 11 تیر 1390, 12:50 عصر
ممنون

وقتی با اکسس کار کنیم محل ذخیره دیتا روی pc خواهد بود و چنانچه از SQL Server استفاده شود محل ذخیره داده ها روی سرور؟ آیا درست متوجه شده ام؟

با توجه به مقایسه با My Sql عرض میکنم

returnx
شنبه 11 تیر 1390, 14:57 عصر
وقتی با اکسس کار کنیم محل ذخیره دیتا روی pc خواهد بود و چنانچه از SQL Server استفاده شود محل ذخیره داده ها روی سرور؟ آیا درست متوجه شده ام؟
نه اینطور نیست ، چه اکسس کار کنید چه Sql Server ، میتونید دیتابیس رو روی PC یا سرور قرار بدید...
در مورد MS SQL SERVER اینجا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%8 4_%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1_%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A 9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA)میتونی د بخونید...

SlowCode
شنبه 11 تیر 1390, 16:23 عصر
البته کار با پایگاه داده تو vb6 خیلی خیلی راحته ولی تو vb.net :گیج::عصبانی++: