ورود

View Full Version : علت این ارور چیست؟

binboy
چهارشنبه 08 تیر 1390, 21:40 عصر
این ارور برای چه بوجود آمده و چگونه رفع میشه؟

[object HTMLInputElement]
[object HTMLTextAreaElement]

کد js که اون ارور را داره:
$(".comment_quote").click(function(){
var dataString = 'entry_id=' + entry_id + '&comment_body=' + comment_body + '&comment_name=' + comment_name + '&comment_email=' + comment_email + '&comment_url=' + comment_url;

$.ajax({
type: "GET",
url: "/blog/get_quote",
data: dataString,
cache: false,
dataType: "json",
success: function(html){
$('#quote_load').html("<div id='message'><div class='get'><div class='comment_name'><h5>" + comment_name + "</h5></div><div class='comment_body'>" + comment_body + "</div></div></div>");
$('#message').hide().fadeIn(1500);
}
});
return false;
});

eAmin
پنج شنبه 09 تیر 1390, 15:43 عصر
کل کدی که استفاده کردید فقط همین هست؟
این نوشته هایی که قرار دادید ارور نیست، بلکه نوع tag هایی که بکار برید رو مشخص میکنه، که چه نوع element ی بکار بردید، علت اینکه گفتم تمام کدهاتون فقط همین تکه کد هست اینه که جایی ندیدم که شما نوشته باشید نوع المنت رو برای شما نشون بده.

احتمالا comment_body و comment_name رو مقدارشون رو اشتباهی گرفتید! تمامی کدها رو بزارید تا اشکال کدتون مشخص بشه.

binboy
پنج شنبه 09 تیر 1390, 21:38 عصر
خودمم نمی دونم چیکار کردم. قصدم اینه یکسری اطلاعات رو بعد کلیک روی لینک بدون رفرش از دیتابیس فراخوانی و نمایش بدم.

اگر مقدور است توضیح بدید و راهنمایی کنید. یا حداقل لینک یا عبارت برای مطالعه و سرچ دارید بدید؟

Arsess
جمعه 10 تیر 1390, 11:52 صبح
پس احتیاجی به آژاکس نداری. از اول همه رو بخون، پنهان کن و با کلیک نشونشون بده.

eAmin
جمعه 10 تیر 1390, 12:11 عصر
خب بهتون گفتم که کدتون رو کامل قرار بدید!
ولی بنظر مشکل اینجاست که شما بجای اینکه مقدار تگهای input و textarea رو بفرستید، خود المنتها رو ارسال میکنید یعنی مقدارشون ارسال نمیشه بلکه نوع تگ ارسال میشه. برای اینکه مقدار تگها رو ارسال کنید باید از متد val (http://api.jquery.com/val/) استفاده کنید.

binboy
جمعه 10 تیر 1390, 13:52 عصر
قصد ارسال چیزی را ندارم، می خوام یکسری از موارد را از دیتابیس فراخوانی کنم و بدون رفرش نمایش بدم. پست #3 را بخونید.