ورود

View Full Version : محدود کردن قسمتی از هارد

grobech
چهارشنبه 08 تیر 1390, 21:41 عصر
سلام
من میخواستم موقع نصب به اینترنت قسمتی از هارد دیسکم که اطلاعات مهمی قرار داره مورد محافظت قرار بگیره ار دوستان خواهش میکنم نظرشون رو در این باره به من بگن
متشکرم

razeghi_loved
چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:35 عصر
نرم افزار برای این کار خیلی زیاده اما خود ویندوز هم می تونی را کلیک روی فولدر مورد نظر و قسمت سکیوریت تنظیمات را انجام بدی

grobech
پنج شنبه 09 تیر 1390, 10:01 صبح
نرم افزار برای این کار خیلی زیاده \

لطفا میشه چند تا نرم افزار رو بگید

razeghi_loved
جمعه 10 تیر 1390, 16:34 عصر
فولدر کارد.
هارد اینکریپشن
شما در گوگل در مورد اینکریپشن دیتا جستجو کن بهشون می رسی
اما تمام این برنامه ها اگر فولدر یا درایو خود را اینکریپت کرده باشی و خدایی نکرده ویندوزت به صورت اتفاقی پاک بشه دیگه قابل بازگشت نیستند

grobech
یک شنبه 12 تیر 1390, 00:15 صبح
اما تمام این برنامه ها اگر فولدر یا درایو خود را اینکریپت کرده باشی و خدایی نکرده ویندوزت به صورت اتفاقی پاک بشه دیگه قابل بازگشت نیستند

متشکرم از توجه شما دوست عزیز
اگر بعد از تعویض ویندوز اگر دوباره برنامه رو نصب کنیم باز هم با مشکل مواجه میشویم؟
ببخشید راه دیگه ای وجود نداره که این مشکلات رو نداشته باشه؟

razeghi_loved
دوشنبه 13 تیر 1390, 23:23 عصر
اگر ویندوز را عوض کنید و همان برنامه هم نصب کنید دیگه اون فولدر یا فایل قابل شناسایی نیست پس مراقب انجام کار خود باشید البته یه راحی هم می تونی انجام بدی ویندوز را نصب کردی و برنامه را نصب کردی روی فولدری که می خواهی قفل بزار و بعد از ویندوز توسط اکرونیز بک آپ بگیر از طریق سی دی بوت و تحت داس نه تحت ویندوز بعد هر وقت ویندوزت به مشکل خورد خواستی عوض کنی به راحتی می تونی عوض کنی و برنامه ات هم سر جاش هست