View Full Version : سوال: شروع کار تحت وب
poori12
پنج شنبه 09 تیر 1390, 19:48 عصر
سلام،
دانشجوی تازه وارد(!) نرم افزار هستم، تسلط به java (کنسول و ویندوز) دارم، با C++ و C# هم آشنایی دارم...
یه وب سایت مد نظرمه که طراحی کنم، که کاربرهای از قبل رجیستر شده وارد شوند و پست بدند، این پست ها هم مخفی و فقط برای همین کاربران قابل نمایش باشه. این وبسایت روی تمامی مرورگر ها بدون پلاگین قابل اجرا باشه (مثلا مرورگر موبایل های سونی اریکسون)
ASP.net ، Java Applet یا چه زبانی رو برای این کار شروع کنم...
کار با چه پایگاه داده ای رو باید بدونم...
در نهایت بعد از طراحی برای تست کجا میتونم اونو روی اینترنت اجرا کنم و چطوری...
iman.developer
پنج شنبه 09 تیر 1390, 22:03 عصر
در پاسخ به سوال اولتان شما می توانید از هر کدام از زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل PHP یا ASP.NET یا Java استفاده کنید و سلیقه ای هست .
معمولا از دیتابیس MYSQL با PHP و از دیتابیس SQL Server با ASP.NET استفاده میشه .
بعد از طراحی شما هم میتونی اون رو روی وب سرور local و روی سیستم خودتان اجرا کنید و هم می توانید در یک سرور آنلاین آپلود و اجرا کنید .
موفق باشید .
poori12
یک شنبه 12 تیر 1390, 16:17 عصر
ممنون،
ASP.net رو با WSQL server شروع کردم اما ایا وبسایت ساخته شده با مرورگر موبایل هم باز میشه؟ این موضوع رو چطوری تست کنم؟
تشکر فراوان!
iman.developer
یک شنبه 12 تیر 1390, 22:42 عصر
ببینید چون ASP.NET و PHP در سمت سرور اجرا می شوند ، اون چیزی که از سمت سرور به مرورگر کامپیوتر یا موبایل میاد فقط کدهای client-side (سمت کاربر) مثل html و javascript هست و بنابراین اینکه سایت روی موبایل اجرا شود یا خیر به زبان برنامه نویسی ارتباطی ندارد .
چون مرورگرهای روی موبایل نسبت به مرورگرهای کامپیوتر محدود تر هستند بنابراین پشتیبانی ضعیفتری از کدهای html و javascript پیچیده و flash دارند و ممکن است از برخی از کدهای client-side پشتیبانی نکنند و اینکه آیا از یک سایت مشخص پشتیبانی بشه یا خیر بستگی به مرورگر موبایل داره .
موفق باشید .
hakan648
چهارشنبه 22 تیر 1390, 12:11 عصر
سلام
برای تست برنامه مورد نظرتون رو مرورگرهای موبایل از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید : WAP browser , WAP Proof
موفق باشید ...
13001300
جمعه 24 تیر 1390, 10:52 صبح
سوال 1 : می تونید از هر کدام از زبان ها استفاده کنین ولی asp.net رو زودتر و بهتر می تونین یادبگیرین و بدردبخور تر هم هست توی ایران
برای کار با asp.net هم می تونین از sqlserver استفاده کنین ترجیحا هم 2008
برای تست برنامه و کدهایی هم که می نویسین در local می تونین اینو انجام .net رو که نسب کنین می فهمین خودتون
موفق باشید
سیماسیستم : طراحی سایت (http://www.simasystem.ir) و طراحی فروشگاه آنلاین (http://www.simasystem.ir)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.