ورود

View Full Version : سوال: ارسال پست در سایت.

shytonak
پنج شنبه 09 تیر 1390, 20:00 عصر
سلام دوستان.
من یه چند روزی هست که یه سایت راه اندازی کردم اما راستشو بخواید اصلا نمی دونم چطور می تونم اونو به یه سایت کامل تبدیل کنم.
من الان 2 تا مشکل دارم اول این که چطور پست توی سایتم قرار بدم و این که چطور عنواین این پست ها رو توی قسمت آرشیو نمایش بدم.
با تشکر

iman.developer
پنج شنبه 09 تیر 1390, 22:08 عصر
سایتتان را با چه CMS ای ساخته اید ؟وردپرس ، جوملا یا ... ؟
لطفا بیشتر توضیح دهید .

shytonak
جمعه 10 تیر 1390, 01:07 صبح
ببخشید اینا که گفتین یعنی چی؟
من یه هاست لینوکس از صدف هاست خریدم که کنترل پنل cpanel روش نسبه.

iman.developer
جمعه 10 تیر 1390, 09:58 صبح
خوب شما که انتظار ندارید فقط با خرید هاست سایتتون راه اندازی بشه !
شما باید یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) روی هاستتون آپلود کنید و سپس اون رو نصب کنید تا سایتتان آماده شود .
یا اینکه سایتی رو که خودتون طراحی کرده اید در قسمت file manager کنترل پنل هاست آپلود کنید .
من فکر میکنم بهتره شما اطلاعات بیشتری در زمینه طراحی سایت کسب کنید .
موفق باشید .

pmmcdvd
جمعه 10 تیر 1390, 10:03 صبح
سلام
اگر اشتباه نکنم ایشون یک سایت با HTML طراحی کردن ولی مراحل بعدی رو نمیدونن چیکار کنن

shytonak
جمعه 10 تیر 1390, 10:25 صبح
خوب من راجب CMS توی اینترنت سرج کردم.حالا کدوم سیستم بهتره؟
من یه template از اینترنت دانلود کرده بودم و اونو تغییر داده بودم و توی هاست قرار داده بودم اما خوب مراحل بعدیشو نمی دونستم.
ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید.

iman.developer
جمعه 10 تیر 1390, 12:23 عصر
اینکه کدوم cms بهتره بستگی به کار شما داره و تا حدی سلیقه ای هست . cms های وردپرس و جوملا از جمله cms های معروف تر هستند .
شما بعد از اینکه تمپلیت خودتون رو (شامل فایل های html و عکس ها) در پوشه اصلی سایت آپلود کردید تنها کاری که باید بکنید اینه که آدرس دامنه خود را تایپ کنید و در انتهای آن اسم فایل html رو بنویسید .
البته از قبل باید dns های دامنه رو روی هاست ست کنید .

shytonak
جمعه 10 تیر 1390, 14:06 عصر
من همه این کارا رو انجام دادم الان فقط نمی دونم چطور باید پست بدم یعنی هر بار خواستم یه پستی چیزی قرار بدم باید از نوع سایت رو طراحی کنم یا این امکان هست که مثل وبلاگ توی یه قسمت چیزی رو بنویسیم بعد توی سایت نمایش داده بشه و بشه یه قسمت آرشیو ایجاد کرد.
من الان جوملا رو روی هاستم نصب کردم.

iman.developer
جمعه 10 تیر 1390, 15:14 عصر
ببینید دو نوع سایت وجو داره ، یکی سایهای استاتیک و دیگری داینامیک . برای تغییر سایت های استاتیک (مثل همون تمپلیتی که شما دارید) شما برای تغییر سایت باید کد HTML اون فایل رو تغییر بدید .
سایت های داینامیک (مثل CMS ها) پنل مدیریتی دارند که شما میتونید وارد اون پنل شوید و پست چدید ارسال کنید .(دقیقا مثل وبلاگ)
اگر جوملا نصب کرده اید وارد لینک http://domain.com/administrator شوید و با وارد کردن یوزرنیم و پسورد به پنل مدیریتی میروید .(به جای domain اسم دامنه خودتان را بگذارید)
البته تنها آپلود cms کافی نیست و شما باید اون رو نصب کنید .
برای اطلاعات بیشتر در مورد جوملا میتوانید به سایت پشتیبانی (http://joomla.ir) آن مراجعه کنید .