ورود

View Full Version : سوال: درست کردن یک گزارش از یک فرم چند جدولی (یک به چند)

mazmaz.n
جمعه 10 تیر 1390, 10:27 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز من دارم یک برنامه می نویسم برای بخش حسابداری ولی توی گزارشگیری آن گیر افتادم - می خواهم یک گزارش کامل از فرم main داشته باشم که همه اطلاعات درون صفحه مربوط به یک رکورد باشد. لطفا مرا راهنمایی فرمایید؟

فایل را هم ضمیمه کردم
متشکرم
71772

bemilove
جمعه 10 تیر 1390, 12:27 عصر
با اكسس 2007 قادر به تشخيص اين ديتابيس نيستيم!!...فايل را بازبيني كن

payman_xxp
جمعه 10 تیر 1390, 20:06 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز من دارم یک برنامه می نویسم برای بخش حسابداری ولی توی گزارشگیری آن گیر افتادم - می خواهم یک گزارش کامل از فرم main داشته باشم که همه اطلاعات درون صفحه مربوط به یک رکورد باشد. لطفا مرا راهنمایی فرمایید؟

فایل را هم ضمیمه کردم
متشکرم
71772
سلام
1 کوئری ایجاد کنید و متن زیر رو داخلش قراربدید، با این کار شما اطلاعات 3 جدول رو بم ربط میدید و بعنوان منبع داده میتونید به ریپورت وصل کنید و استفاده کنید:

SELECT tblHavale_asli.IDHK, tblHavale_asli.Tarikh, tblHavale_asli.shomare_Nameh1, tblHavale_asli.Harfe_Shomare, tblHavale_asli.shomare_NamehSal, tblHavale_asli.Dar_Vajhe, tblHavale_asli.Radif_Boodje, tblHavale_asli.Noe_Boodje, tblHavale_asli.Shomare_Chek, tblHavale_asli.Name_Bank, tblHavale_asli.Name_Shobe, tblHavale_asli.Dar_Vajhe_Chek, tblHavale_asli.Safhe, tblHavale_asli.Radif, tblHazineh.Sharhe_Hazineh, tblHazineh.Fasl, tblHazineh.Barname, tblHazineh.Mablagh, tblKosourat.Sharhe_Kosourat, tblKosourat.Mablagh_Kosourat
FROM (tblHavale_asli LEFT JOIN tblHazineh ON tblHavale_asli.IDHK = tblHazineh.IDHK) LEFT JOIN tblKosourat ON tblHavale_asli.IDHK = tblKosourat.IDHK;

موفق باشید.

mazmaz.n
دوشنبه 13 تیر 1390, 18:06 عصر
سلام
1 کوئری ایجاد کنید و متن زیر رو داخلش قراربدید، با این کار شما اطلاعات 3 جدول رو بم ربط میدید و بعنوان منبع داده میتونید به ریپورت وصل کنید و استفاده کنید:

SELECT tblHavale_asli.IDHK, tblHavale_asli.Tarikh, tblHavale_asli.shomare_Nameh1, tblHavale_asli.Harfe_Shomare, tblHavale_asli.shomare_NamehSal, tblHavale_asli.Dar_Vajhe, tblHavale_asli.Radif_Boodje, tblHavale_asli.Noe_Boodje, tblHavale_asli.Shomare_Chek, tblHavale_asli.Name_Bank, tblHavale_asli.Name_Shobe, tblHavale_asli.Dar_Vajhe_Chek, tblHavale_asli.Safhe, tblHavale_asli.Radif, tblHazineh.Sharhe_Hazineh, tblHazineh.Fasl, tblHazineh.Barname, tblHazineh.Mablagh, tblKosourat.Sharhe_Kosourat, tblKosourat.Mablagh_Kosourat
FROM (tblHavale_asli LEFT JOIN tblHazineh ON tblHavale_asli.IDHK = tblHazineh.IDHK) LEFT JOIN tblKosourat ON tblHavale_asli.IDHK = tblKosourat.IDHK;

موفق باشید.

سلام دوست عزیز متشکرم از راهنمایی شما ولی اگر امکان دارد یک نمونه برام درست کنید و بفرستید چون زیاد وارد نیستم و نمی دونم کجا کد را باید قرار بدهم (با نمونه پروژه بهتر متوجه می شوم)

mazmaz.n
دوشنبه 13 تیر 1390, 18:10 عصر
با اكسس 2007 قادر به تشخيص اين ديتابيس نيستيم!!...فايل را بازبيني كن

از پیگیری شما سپاسگزارم - این فایل با اکسس 2010 تولید شده.
نمونه 2007 آن =71874

payman_xxp
چهارشنبه 15 تیر 1390, 21:19 عصر
سلام دوست عزیز متشکرم از راهنمایی شما ولی اگر امکان دارد یک نمونه برام درست کنید و بفرستید چون زیاد وارد نیستم و نمی دونم کجا کد را باید قرار بدهم (با نمونه پروژه بهتر متوجه می شوم)
سلام
نمونه شما با کوئری ایجاد شده پیشنهادی.
موفق باشید.

mazmaz.n
جمعه 17 تیر 1390, 09:50 صبح
سلام
نمونه شما با کوئری ایجاد شده پیشنهادی.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز واقعا از شما متشکرم بخاطر راهنماییهایی که به من می کنید
جواب شما یک حالت جدید از کوئری را به من یاد داد ولی من هنوز نتوانستم مشکل خود را با گزارشگیری حل کنم من می خواهم اطلاعات را در یک صفحه رپورت خارج شود و اطلاعات هزینه و کسورات هر رکورد زیر آن در یک جدول به من ارائه شود.
قبلا در یک فرم اکسل این کار را می کردیم ولی الان می خواهم که در اکسس و در فرم گزارشگیری اطلاعات را به ما بدهد
نمونه فرم اکسل آن را برای شما در این مکان قرار دادم (لطفا شیت شماره 2 را ببینید)
72089

واقعا از اطلاعاتی که به من می دهید بسیار بسیار بسیار سپاسگزارم

payman_xxp
جمعه 17 تیر 1390, 19:49 عصر
سلام
مباحث مربوط به طراحی گزارش اونهم با استفاده از اطلاعات چند جدول جزو مباحث پیشرفته در اکسس هستش و با توجه به طراحی شما در فایل اکسل پیوستی پیشنهاد میکنم:

1- ساده ترین(غیر حرفه ای-سریع جواب میده :چشمک:) راه: فرم main تون رو عینا مثل شیت 2 فابل اکسل طراحی کن و برای پرینت از پری ویوی خود اکسس استفاده کن و با انتخاب حواله مورد نظر اونو پرینت بگیر.

2-راه حرفه ای تر و پیچیده تر(کد نویسی و علم به مباحث برنامه نویسی در حسابداری): شما باید یک تیبل بدهکاری بستانکاری داشته باشید با فیلدهای ارتباطی لازم که به ازای هرسطر هزینه شخص بستانکار و به ازای هر سطر کسورات بدهکار بشه، حالا بااستفاده ار این تیبل و رابطه اون با تیبلهای دیگر طراحی report در اکسس رو انجام بدید.

دوست عزیز پیوستن شما به جمع سایت برنامه نویس رو تبریک میگم، لطفا هر مطلبی که دوستان بعنوان راهنمایی در اختیار شما میزارن، اگر شما رو در رسیدن به هدفتون راهنمایی کرد برای دلگرمی و تشویق دیگر دوستان از عبارت تشکر کردن در گوشه سمت راست پاسخها استفاده کنید.
موفق باشید.

mazmaz.n
شنبه 18 تیر 1390, 19:50 عصر
سلام
مباحث مربوط به طراحی گزارش اونهم با استفاده از اطلاعات چند جدول جزو مباحث پیشرفته در اکسس هستش و با توجه به طراحی شما در فایل اکسل پیوستی پیشنهاد میکنم:

1- ساده ترین(غیر حرفه ای-سریع جواب میده :چشمک:) راه: فرم main تون رو عینا مثل شیت 2 فابل اکسل طراحی کن و برای پرینت از پری ویوی خود اکسس استفاده کن و با انتخاب حواله مورد نظر اونو پرینت بگیر.

2-راه حرفه ای تر و پیچیده تر(کد نویسی و علم به مباحث برنامه نویسی در حسابداری): شما باید یک تیبل بدهکاری بستانکاری داشته باشید با فیلدهای ارتباطی لازم که به ازای هرسطر هزینه شخص بستانکار و به ازای هر سطر کسورات بدهکار بشه، حالا بااستفاده ار این تیبل و رابطه اون با تیبلهای دیگر طراحی report در اکسس رو انجام بدید.

دوست عزیز پیوستن شما به جمع سایت برنامه نویس رو تبریک میگم، لطفا هر مطلبی که دوستان بعنوان راهنمایی در اختیار شما میزارن، اگر شما رو در رسیدن به هدفتون راهنمایی کرد برای دلگرمی و تشویق دیگر دوستان از عبارت تشکر کردن در گوشه سمت راست پاسخها استفاده کنید.
موفق باشید.
تشکر کردن
دوست عزیز واقعا از شما متشکرم از لطفی که در حق بنده می کنید.
صحبتهای شما خیلی کاربردی هست. خودم هم راه غیر حرفه ای را در فکرم می گذراندم که شما هم همین ایده را پیشنهاد کردید اما یک سوال پیش می آید که آیا دکمه ها و دیگر اشیاء در فرم چاپ نمی شود؟ در ضمن اگر برایتان امکان دارد یک نمونه دکمه چاپ برای حالت غیر حرفه ای که فرمودید در این تاپیک قرار دهید.

دوم اینکه من از طریق ویزارد رپورت یک نمونه ساختم که تنها می توانست دو جدول را به هم وصل کند و گزینه ها هم همگی مربوط به همان رکورد مورد نظر بود اما در پیوست سومین جدول دچار مشکل می شد و نتوانستم ادامه دهم که نمونه آن را در اینجا قرار می دهم تا شاید شما و بقیه دوستان پیشنهاد جدیدی داشته باشید.
72218

البته یک توضیح جزئی بدم که در حالت ویزارد رپورت وقتی دو جدول انتخاب می شود در مرحله بعد می توان آنها را به دو گروه تقسیم کنیم تا در مرحله گزارشگیری بطور جداگانه جستجو شود اما به محض اینکه در ویزارد دو جدول به سه جدول تغییر پیدا می کنه انتخاب گروه با کلیه فیلدهایش مقدور نیست نمی دانم مشکل از اکسس است یا مشکل از کار من هست؟

dadsara
یک شنبه 19 تیر 1390, 08:01 صبح
سلام
مشابه نمونه جهت چاپ استفاده کنید ، جهت فیلتر کردن گزارش به منبع داده ریپورت خود مراجعه کنید
جهت چاپ کسورات و یا هزینه ها می توانید همانگونه که در فرم از SUBFORM استفاده کرده اید در ریپورت نیز از SubReport استفاده کنید به این ترتیب مطابق خواسته خود از سند چاپ خواهید گرفت
تذکر : در نرم افزارهای حسابداری معمولا جهت کسورات یک جدول یا یک سابفرم دیگر درست نمی کنند بلکه جزئیات سند شامل فیلد بدهکار و بستانکار می باشد و تمام آیتمها داخل آن قرار می گیرند

mazmaz.n
دوشنبه 20 تیر 1390, 13:16 عصر
سلام
مشابه نمونه جهت چاپ استفاده کنید ، جهت فیلتر کردن گزارش به منبع داده ریپورت خود مراجعه کنید
جهت چاپ کسورات و یا هزینه ها می توانید همانگونه که در فرم از SUBFORM استفاده کرده اید در ریپورت نیز از SubReport استفاده کنید به این ترتیب مطابق خواسته خود از سند چاپ خواهید گرفت
تذکر : در نرم افزارهای حسابداری معمولا جهت کسورات یک جدول یا یک سابفرم دیگر درست نمی کنند بلکه جزئیات سند شامل فیلد بدهکار و بستانکار می باشد و تمام آیتمها داخل آن قرار می گیرند
تشکر کردن
مهندس جان سلام لطف کردید که به من پاسخ دادید ولی این کا را که خودم کردم من می خوام که بخش کسورات و هزینه هر دو در گزارشگیریم باشه اگر امکان داره یک نمونه برام بگذارید. بسیار از لطف شما متشکرم.