View Full Version : از sqlاستفاده کنم یا ازsocketprogramming
heliaheidari
شنبه 11 تیر 1390, 11:16 صبح
سلام دوستان من یه برنامه تحت شبکه میخوام بنویسم .برنامم به این صورته که در سرور داده ها از طریق پورت comخونده میشه ودر پایگاه داده ذخیره میشه و من میخواهم که این داده ها در کامپیوتر clientنمایش داده شود برای این کار از socket programmingباید استفاده کنم یا از طریق خود sqlیعنی از امکانات sqlاستفاده کنملطفا راهنماییم کنید خیلی گیج شدم.:گیج:
حمیدرضاصادقیان
شنبه 11 تیر 1390, 12:26 عصر
سلام.
شما نیازی نیست به Socket Programming رو بیارید. کافیه از امکانات خود SQL Server استفاده کنید.
heliaheidari
یک شنبه 12 تیر 1390, 10:26 صبح
میشه بیشتر راهنماییم کنید اخه در این زمینه اطلاعاتی ندارم در ضمن نمیدونم چه جوری از sqlاستفاده کنم
یعنی از یک کامپیوتر راه دور چطور می شود به sqlوصل شد
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 12 تیر 1390, 10:48 صبح
خوب ببینید این سوال شما یک مقوله کلی هست و نمیشه در یک تاپیک به اون پاسخ داد.
مثلا شما برای اضافه کردن اطلاعات ، اصلاح اطلاعات، گرفتن گزارشات باید در سرور Stored Procedure بنویسید و در کلاینت کافیه اونو صدا بزنید.
برای اتصال به SQL Server از کلاینت کافیه این دو از طریق شبکه بهم وصل باشند. میتوانید از طریق SQL Authentication یا Windows Authentcation به سرور وصل شوید.
پیشنهاد میکنم این جزوه (http://barnamenevis.org/showthread.php?106494-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-SQLServer) را با دقت مطالعه کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.