View Full Version : ویندوز 7 و دلفی 7 و نمایش فونت فارسی به شکل ؟
taha2005
شنبه 11 تیر 1390, 12:47 عصر
سلام
من قبلا رو همین سیستمم که ویندوز 7 , 64 بیت اورجینال هست دلفی 7 رو بدون مشکل داشتم.
تا اینکه سیستم دچار مشکل شد و مجبور شدم ریکاور کنم و برگردم به تنظیمات اولیه .
حالا پروژه ای رو که قبلا نوشتم رو باز که میکنم تمام فونت های فارسی به شکل علامت سوال "؟" نمایش داده میشه .تنظمات فارسی ویندوزم صحیحه و اگه بخوام یه پروژه جدید ایجاد کنم مشکلی نداره ولی پروژه قبلی رو اینجوری باز میکنه ؟
باید چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید عجله دارم:گریه::گریه::گریه:
در ضمن هر چی مربوط به فونت و فارسی و.. بوده رو هم سرچ کردم و خوندم ولی به جواب نرسیدم:گریه:
loo30fer
شنبه 11 تیر 1390, 12:59 عصر
فکر نکنم به خاطر تنظیمات فارسی باشه چون ویندوز 7 فارسی رو خودش نصب میکنه و قبلا مشکل مشابه به شما برای منم پیش اومده بود و پروژم پاک شد و یکبارم ویندوزم رو عوض کردم و بالاخره مجبورم شدم با یک برنامه Recovery که واقعا کارش عالی بود به برگردوندن پروژم بکنم فقط یکم سخت بود چون اون برنامه چندین لیست درست میکرد و توی هر لیست همون فایلها بودن ولی فایل Interface.pas توش خراب بود و حروف های دیگه ای جاش نمایش میدادن و اینقدر این لیست ها رو رفتم تا توی یکی از این لیستها این فایل بدرستی نمایش داده میشد و منم برش گردوندم. حالا شما هم باید همینکار رو بکنید یا اینکه دوباره پروژتون رو درست کنید.
taha2005
شنبه 11 تیر 1390, 13:17 عصر
دوست عزیز من پروژم رو ریکاور نکردم .ویندوزم رو ریکاور کردم.
من رو این پروژه 2 سال کار کردم چطوری از اول درستش کنم ؟؟؟!!!
loo30fer
شنبه 11 تیر 1390, 13:22 عصر
دوست عزیز من پروژم رو ریکاور نکردم .ویندوزم رو ریکاور کردم.
من رو این پروژه 2 سال کار کردم چطوری از اول درستش کنم ؟؟؟!!!
یعنی این فایلتون به هیچ وجه پاک نشده که برش گردونده باشین یا هنگامی که فایل رو باز کردین و متنهای فارسی بدرستی نمایش داده نمیشده شما اون رو ذخیره نکردین؟؟؟
taha2005
شنبه 11 تیر 1390, 13:25 عصر
نه همچین کارهایی رو نکردم و مورد دیگه ای که باید بگم اینه که پروژه من رو ویندوز XP مشکلی نداره :گریه:
soft-c
شنبه 11 تیر 1390, 19:50 عصر
یک بار پروژه را با این روش باز کنید :
project>add existing project>your project
البته این در دلفی xe هست و نمی دونم که دلفی 7 هم داره یا نه !!
Mask
شنبه 11 تیر 1390, 19:59 عصر
اول بفرمایید از دلفی چند استفاده میکنید؟
دوم اینکه بخش تنظیمات زبان ویندوز سونت آیا به درستی تنظیم شده؟
taha2005
سه شنبه 14 تیر 1390, 10:15 صبح
سلام
مشکلم اینجوری حل شد که از رجیستری ویندوزی که فونت پروژه م روش مشکل نداشت یه فایل اکسپورت کردم و تو رجیستری خودم Import کردم.
از توجه همتون ممنون
h_mohamadi
یک شنبه 02 مرداد 1390, 22:11 عصر
سلام دوستان من این مشکل شما را به نحوی دیگر دارم می خواست بدانم باید چی کار کنم.
من پروژه ای دارم که دیتابیس آن MYSQL است و من یک سری متن که درون فارسی که درون exe است را درون دیتابیس می ریزم.
حالا در بعضی از ویندوزها متن ها به صورت ?? وارد دیتابیس می شود . در یک سری از ویندوزها اولین با درست است ولی وقتی یک بار در فرم هایم اطلاعات دیتابیس نشان داده و پس از نمایش مجددا داخل دیتابیس ریخته می شود به صورت ؟؟ در می آید.
خواهش می کنم راهنمایی کنید من را ؟؟؟
h_mohamadi
دوشنبه 03 مرداد 1390, 22:13 عصر
کسی از دوستان نبود به ما راهنمایی کند.
من روشی را که دوستمان taha2005 (http://barnamenevis.org/member.php?14113-taha2005) فرموده اند را انجام دادم نشد.
می شود من را راهنمایی کنید
vcldeveloper
سه شنبه 04 مرداد 1390, 12:28 عصر
حالا پروژه ای رو که قبلا نوشتم رو باز که میکنم تمام فونت های فارسی به شکل علامت سوال "؟" نمایش داده میشه .تنظمات فارسی ویندوزم صحیحه و اگه بخوام یه پروژه جدید ایجاد کنم مشکلی نداره ولی پروژه قبلی رو اینجوری باز میکنه ؟
علتش اینه که دلفی 7 سورس کدها (نه فایل های DFM) را به صورت ANSI ذخیره میکنه، نه یونکید. این یعنی اگر تنظیمات مربوط به Non-Unicode applications ویندوزتان بر روی فارسی تنظیم نباشه، ویندوز نمیتونه این کارکترهای ANSI را به درستی به کارکترهای معادل فارسی Map کنه، و به جاش شما "؟" می بینید.
ret_ie
سه شنبه 01 آذر 1390, 21:53 عصر
سلام
مشکلم اینجوری حل شد که از رجیستری ویندوزی که فونت پروژه م روش مشکل نداشت یه فایل اکسپورت کردم و تو رجیستری خودم Import کردم.
از توجه همتون ممنون
آخه قربون مرامت. میگفتی کدوم کلید از رجیستری رو export کردی بلکه مشکل ما هم حل شه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.