ورود

View Full Version : مشکل در آدرس دهی در مستر پیج

jaykob
شنبه 11 تیر 1390, 16:02 عصر
سلام دوستان

من در مستر پیج آدرس css ها رو به شکل زیر دادم :

<link href="css/text.css" rel="stylesheet" />

خوب مستر پیج توی روت هست اما من تعداری صفحه دارم که مثل داخل فولدر news هستند و ... زمانی که صفحه ای ایجاد می کنم که از مستر پیج استفاده می کنه css و بقیه موارد لود نمی شوند چون آدرس در اون صفحه که زیر مجموعه هست درست نیست . به چه شکل باید آدرس دهی کنم ؟

ممنون

Javad.Kashi
شنبه 11 تیر 1390, 16:39 عصر
سلام
چنین مشکلی ربطی به آدرس دهی در MasterPage ندارد کما اینکه من همین الان این مسئله را در 3 مرورگر FF,IE و Chrome امتحان کردم و جواب داد و در گذشته هم چنین مشکلی نداشتم.احتمالا مشکل از جای دیگه آب می خوره. اگر خواستی پروژه را اینجا قرار بده تا ببینیم. راستی خاصیت type برای تگ link را فراموش نکن:

<link href="Style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

یا علی

jaykob
یک شنبه 12 تیر 1390, 12:00 عصر
سلام

ممنون . اما من بررسی کردم بازم مشکل داره با استفاده از مستر پیج توی روت می سازم می خونه css رو اما داخل فولدر pages یک صفحه با استفاده از مستر پیج می سازم لود نمی کنه ...

پروژه رو ضمیمه کردم . ممنون می شم راهنمایی کنید .

Himalaya
یک شنبه 12 تیر 1390, 12:37 عصر
سلام. تو مثالی که فرستادید آدرس css رو یا به صورت

<link href="<%= ResolveClientUrl("bc-stylesheet.css") %>" rel="stylesheet" type="text/css" />

set کنید یا به صورت

<link href="/bc-stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

تو حالت اول شما تو دیزاین اثری از استایل نمیبینید (مثل این میمونه که اون استایل اصلا اعمال نشده. ولی زمان اجرا استایل رو صفحه اعمال میشه)
حالت دوم تو دیزاین هم استایل شما رو اعمال میکنه

TeacherMath
یک شنبه 12 تیر 1390, 12:44 عصر
مشکل حل شد.از این استفاده کن.
<link href="../bc-stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

Himalaya
یک شنبه 12 تیر 1390, 13:04 عصر
مشکل حل شد.از این استفاده کن. ...

این حالت تا یک مسیر قبل رو جواب میده و اگه صفحه تو 2 یا 3 یا n پوشه تو در تو باشه دیگه جواب نمیده. اگه چند تا صفحه تو سطوح مختلف فولدرها قرار باشه و از این حالت استفاده کنن، css مورد نظر تو بعضی صفحات اعمال نمیشه (با توجه به تعداد بازگشت توسط /..). کد زیر به صورت خودکار مسیر css رو تو مسترپیج واسه هر صفحه اصلاح میکنه (به شرطی که bc-stylesheet.css تو روت قرار داشته باشه.
در غیر این صورت باید تو این تابع هم آدرس دهی صحیح انجام بشه)

<%= ResolveClientUrl("bc-stylesheet.css") %>

هر چند که خودم روش دوم یعنی شروع آدرس دهی توسط / رو بیشتر ترجیح میدم

jaykob
یک شنبه 12 تیر 1390, 13:14 عصر
ممنون

بله من همون روش دوم که با / شروع می شه رو امتحان کردم مشکل داخل همه فولدر ها حل شد . اون مدل ../ فقط داخل یک فولدر زیر مجموعه جواب می ده .