View Full Version : حرفه ای: اتصال به سیستم شتاب با ویبی 6 (دستگاه های کارتخوان)
farboodj1375
شنبه 11 تیر 1390, 22:00 عصر
با سلام خدمت همه دوستان. آیا این امکان وجود داره که از طریق ویبی 6 به سیستم شتاب متصل شد؟(به کمک دستگاه های کارتخوان). یعنی کارهایی مثل انتقال وجه و .... رو انجام بدیم.
لطفا راهنمایی کنین.
M.T.P
یک شنبه 12 تیر 1390, 11:53 صبح
در صورت در دست داشتن آدرس سرور و آشنایی با ترکیب بندی دیتای دریافت و ارسال این کار امکان پذیر هست.
اما به خاطر مسائل امنیتی موارد فوق حزء اسرار این شبکه هست و مامورین بانک برای جلوگیری از هک کردن هر چند وقت یک بار دستگاه های کارت خوان رو چک می کنند تا از سلامت اونها اطمینان پیدا کنند و به نظر نمیاد هیچ وقت همچین اطلاعاتی رو اختیار عموم قرار بدن.
farboodj1375
یک شنبه 09 مرداد 1390, 11:30 صبح
یعنی در حال حاضر یک برنامه نویس معمولی نمیتونه چنین برنامه ای رو بنویسه؟
پس فروشگاه های اینترنتیی که وجه رو با سیستم شتاب پرداخت میکنیم چجوری اند؟؟
از طریق اینترنت میشه همچین برنامه ای رو با ویبی نوشت؟؟
king ag
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 14:41 عصر
شما برای این کار باید از بانک یه سیستم پرداخت که کنترل پنل هم داره بگیری
خیلی دنگ و فنگ داره
از طریق اون هم میتونی با ویبی بنویسی هم اسکریپت های خیلی زیادی برای اینترنتیش هست
البته گفتم
خیلی دنگ و فنگ داری
برای همین سایت هایی مثل فرستنهد با دریافت یک وجهی به شما کنترل پنل مین تا اون راه رو شما نری
http://www.ferestande.com/
امیدوارم تبلیغات نکرده باشم
موفق باشی
farboodj1375
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 16:10 عصر
ممنون.
بعد اگه بخوایم با ویبی بنویسیم دیگه اتصال به اینترنت لارم نیست؟
یا باید از دستگاه کارتخوان کمک بگیریم؟؟
king ag
شنبه 15 مرداد 1390, 00:09 صبح
به دستگاه کارت خوان نیازی نیست
شما با وصل شدن به اینترنت میتونید استفاده کنید
setroyd
شنبه 15 مرداد 1390, 00:25 صبح
اون سایتهایی که این کارو میکنن مجوز دارن و به یه مبلغی رو به بانک پرداخت میکنن و زیر نظر اونا فعالیت میکنن .
Rezapcclick
سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:39 عصر
سلام ...
نمي دونم جاي خوبي سوالمو يا مشكلمو مطرح مي كنم يا نه ولي خوب ديگه نخواستم پست جديدي بزنم و ديدم يه پپستي با همون چيزي مكه مي خوام هست كه پرسيدم ...
ببينيد من مي خوام به يه برنامه حراستم كه چند وقت پيش نوشته بودم قابليت استفاده از دستكگاه هاي حضور غياب رو بزارم كه با همون كارت استفاده مي شه ..
مثلا من توي حراست نشستم و پشت سيستم با اين برنامه . وقتي يه كسي يا اپرسنل اون اداره اومد كارت زد توي برنامه اعلام كنه مثلا رضا دهقان با اين كد و ...... حاضر هستش و .. باقي كارها ..
چي كار بايد بكنم ؟؟؟ كسي اگه مي تونه كمكم كنه و يا سورسي و يا هر چيزه ديگه ممنونم ميشم ..
هر چقدر ساده تر باشه بهتر
يا علي
farboodj1375
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 12:40 عصر
دوست عزیز من تا اونجایی که میدونم اگه هنگامی که شما اون کارت رو به دستگاه نزدیک میکنین فوکوس روی یک تکس باکس باشه خودبخود یه کد میاد تو تکس باکست . خب اگه اینجوری باشه که مشکل حله چون اون عدد خاصه و تکراری نیست و هر کارمند هم یک عدد داره(کارت) به محض دریافت عدد اون مقدار رو توی فیلد ID جستجو میکنی.
ببخشید اگه بد توضیح دادم.
Rezapcclick
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 12:51 عصر
سلام نه اتفاقا خوب توضيح دادي ...
ولي حس مي كنم توضيحتون زياد كامل ني مثلا اين حرفي كه شما زدين بله فك كنم اينطور باشه قبوول دارم ...
اما اينكه چطور به برنامه معرفي كنيم دستگاه رو و .... و ...
ممنون ميشم دقيقتر بگيد
farboodj1375
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 13:20 عصر
همنطور که گفتم تا اونجایی که من میدونم اصلا نیازی به معرفی دستگاه به برنامه نیست.
دستگاه باید به سیستم متصل و معرفی بشه.(احتمالا یک سیدی داره)
همونطور که گفتم اگه فوکوس روی یک تکس باکس باشه , کد رو خودش میخونه , یعنی اگه شما برنامه NotePad رو هم باز کنین و فوکوس رو NotePad باشه به محض نزدیک شدن کارت اون عدد توی NotePad نمایش داده میشه.دستگاه های بارکدخوان هم همینطور کار میکنن.
در واقع دستگاه یه عدد رو به سیستم میفرسته حالا فوکوس رو هرجا باشه همونجا نمایش داده میشه و به کدنویسی احتیاجی نیست.
(همه ی اینایی رو که گفتم قبلا شنیدم ولی تست نکردم)
ALIMAHDE54
شنبه 29 بهمن 1390, 15:46 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید دوستان من تو یه فروشگاه که برنامشن هلو بود دیدم که این کار رو انجام بدن یعنی وقتی من از یه فروشگاه کاریت شارژ گرفتم تو برنامه یه عملیاتی انجام شد و اون مبلغی که از حساب شخص خارج شد رو از موجودی اون کم کرد وانو تو یه تکست نمایش داد حتی تو برنامه نوع هزینه رو هم نمایش داد خرید شارژ و...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.