binboy
یک شنبه 12 تیر 1390, 22:34 عصر
سلام
یک ولید دیتا را با علم ناقص جمع و جور کردم. متاسفانه اونی که می خوام را نمی تونم پیاده کنم. این ارورگیریش به این شکل است که هر فیلد را با هر بار کلیک ارور گیری می کنه.
یعنی اگر هیچ کدام از فیلدها را پر نکنی، برای فیلد اولی ارور میده در صورتی که فیلدهای دیگرم هم خالی ماندن و قابلیت نمایش ارور را دارند اگر فیلد اولی را پر کنی و دومی خالی باشد دومی ارور میده همینطور الی آخر.
1- چطوری میتونم کاری کنم که همه را به ترتیب ارور گیری نکنه و یکجا ارورها را نمایش بده؟
2- برای محدود کردن کارکتر(یعنی اگر کمتر از 4 کارکتر زد ارور بده) از val().length >= 3 استفاده می کنم که جواب نمیده. چرا؟
3. آیا میشه هر دو ارور گیر، یعنی خم اندازه کارکتر و هم خالی بودن فیلد را با هم ادغام کرد؟
کدها را قرار میدم تا بهتر بتونید راهنمایی کنید:
$("#login_submit").click(function () {
event.preventDefault();
var username = $("#input_username").val();
var password = $("#input_password").val();
var capcher = $("#input_code").val();
if(!username){
$('.result_username').html('<div class="not_ok"></div>');
}
else if(!password){
$('.result_password').html('<div class="not_ok"></div>');
}
else if(!capcher){
$('.result_capcher').html('<div class="not_ok"></div>');
}
});
با سپاس
یک ولید دیتا را با علم ناقص جمع و جور کردم. متاسفانه اونی که می خوام را نمی تونم پیاده کنم. این ارورگیریش به این شکل است که هر فیلد را با هر بار کلیک ارور گیری می کنه.
یعنی اگر هیچ کدام از فیلدها را پر نکنی، برای فیلد اولی ارور میده در صورتی که فیلدهای دیگرم هم خالی ماندن و قابلیت نمایش ارور را دارند اگر فیلد اولی را پر کنی و دومی خالی باشد دومی ارور میده همینطور الی آخر.
1- چطوری میتونم کاری کنم که همه را به ترتیب ارور گیری نکنه و یکجا ارورها را نمایش بده؟
2- برای محدود کردن کارکتر(یعنی اگر کمتر از 4 کارکتر زد ارور بده) از val().length >= 3 استفاده می کنم که جواب نمیده. چرا؟
3. آیا میشه هر دو ارور گیر، یعنی خم اندازه کارکتر و هم خالی بودن فیلد را با هم ادغام کرد؟
کدها را قرار میدم تا بهتر بتونید راهنمایی کنید:
$("#login_submit").click(function () {
event.preventDefault();
var username = $("#input_username").val();
var password = $("#input_password").val();
var capcher = $("#input_code").val();
if(!username){
$('.result_username').html('<div class="not_ok"></div>');
}
else if(!password){
$('.result_password').html('<div class="not_ok"></div>');
}