ورود

View Full Version : برنامه نویسی تحت وب

اصغر (پآچ)
دوشنبه 13 تیر 1390, 22:24 عصر
سلام دوستان

من می خوام برنامه نویسی تحت وب رو شروع کنم به نظر شما کدوم یکی از زبان های اشاره شده در قسمت نظر سنجی برای این کار مناسب تره؟
از دوستان عزیز تقاضا می کنم دلایل انتخاب خودشون رو بیان کنند.
اگه گزینه ای مد نظر شماست که در نظرسنجی لحاظ نشده بود لطف کنید و اون رو هم بیان بفرمایید.

در پایان از تمامی دوستانی که در نظر سنجی شرکت می کنند کمال تشکر رو دارم
موفق و موید باشید

soft-c
سه شنبه 14 تیر 1390, 20:42 عصر
البته ajax یک تکنولوژی است و زبان برنامه نویسی نیست .یعنی شما می توانید با ajax در asp یا حتی خود دلفی (برای وب) کار کنید .البته خود asp هم در اصل زبان برنامه نویسی نیست و شما برای نوشتن برنامه در ان باید مثلا c# بلد باشید .

nsco_nsco
چهارشنبه 15 تیر 1390, 00:02 صبح
سلام خوشحالم می خوای برنامه نویسی تحت وب کنید به نظرمن دات نت خوبه ویژوال دات نت بهتر هست همچیش گیر میاد و اموزشهاش زودی هم راه می افتی و می تونی با اضافه کردن آژاکس و کد جاوا صفحات زیبای وب بسازی تصور کن که به جای دلفی که برای سیستم عامل ویندوز هست می خوای برای سیستم عامل دیگری به نام وب برنامه نویسی کنی پس باید چیزی انتخاب کنی که از نظر محیط و کارایی مثل شکل دلفی یعنی شی گرا باشه امیدوارم موفق باشی :قلب:

Felony
چهارشنبه 15 تیر 1390, 21:20 عصر
اون Ajax و ASP.Net تکنولوژی هست نه زبان برنامه نویسی !
اگر میخوای زود نتیجه بگیری برو سراغ #C اگر میخوی سرمایه گذاری بلند مدت کنی Java .
اگر هدفت پول در آوردن ، اون هم تو ایران هست بازم #C .

اصغر (پآچ)
شنبه 18 تیر 1390, 19:43 عصر
سلام دوستان

من می خواستم بدونم فرق بین زبان های net. با هم چیه؟ مثلا vb .net با #C یا Delphi prism و ... چیه؟ چرا بیشتر برای برنامه نویسی تحت وب زبان #C پیشنهاد میشه؟ اصلا خصوصیات ربان #C چیه که اینقد نسبت به بقیه متمایز شده و طرفدار زیادی داره؟ وجه تمایزش چیه؟

راستی تفاوت یک برنامه تحت وب نوشته شده به زبان Delphi prism با پروژه مشابه اون در زبان #C چه تفاوت هایی خواهد داشت؟

موفق و موید باشید

BORHAN TEC
شنبه 18 تیر 1390, 20:11 عصر
من می خواستم بدونم فرق بین زبان های net. با هم چیه؟ مثلا vb .net با #C یا Delphi prism و ... چیه؟ چرا بیشتر برای برنامه نویسی تحت وب زبان #C پیشنهاد میشه؟ اصلا خصوصیات ربان #C چیه که اینقد نسبت به بقیه متمایز شده و طرفدار زیادی داره؟ وجه تمایزش چیه؟
هیچ فرقی با هم ندارند. تنها تفاوت در میزان عمومیت زبان ها و میزان منابع آموزشی آنها است.

راستی تفاوت یک برنامه تحت وب نوشته شده به زبان Delphi prism با پروژه مشابه اون در زبان #C چه تفاوت هایی خواهد داشت؟
هیچ تفاوتی ندارند. تنها تفاوت موجود در Syntax کدهای نوشته شده است.