PDA

View Full Version : سوال: باز هم سوكت پروگرامينگ و مشكل هنگ كردن كلاينت

amatur_barnamenevis
دوشنبه 13 تیر 1390, 23:49 عصر
سلام به همه دوستان
اين دو فايلي كه ميذارم كلاينت و سرور نوشته شده من براي برنامه چت هستش . چندين و چند مقاله دارم و چندين و چند مثال ولي هنوز نتونستم ايراد كدم رو پيدا كنم از همه دوستان خواهش دارم كه منو راهنمايي كنن .
وقتي سرور وصل است و در حال شنيدن و اولين كلاينت اتصال پيدا مي كنه بدون هيچ مشكلي ارتباط برقرار شده و مي تونم ارسال و دريافت اطلاعات داشته باشم ولي به محض اينكه كلاينت جديدي ميخواد متصل بشه ميره توي هنگ و هيچ كاري هم نميكنه اگه ميشه يه نگاه به كدم بندازيد و ايرادش رو گيد فقط تورور خدا منو به لينك حواله نديد چون خيلي لينك و آموزش دارم ولي نتونستم مشكل رو برطرف كنم
ممنون از همتون اگه كمك كنيد و بتونم چند تا كلاينت رو به طور همزمان به سرور وصل كنم
71898

amatur_barnamenevis
سه شنبه 14 تیر 1390, 12:06 عصر
كسي نيست كمك كنه ؟؟ باور كنيد ديگه نميدونم بايد چي كار كنم؟؟؟

amatur_barnamenevis
جمعه 17 تیر 1390, 14:40 عصر
72105ممنون كه كسي نيست جوابمو بده من بازم تغييرش دادم حالا ديگه هنگ نميكنه ولي وقتي چند تا كلاينت وصل ميشن فقط آخرين كلاينت ميتونه ارسال داشته باشه و كلاينت هاي ديگه نميتونن ارسال داشته باشن هر چند دريافت دارن ولي ارسال نميتونن بكنن كد رو ميذارم اگه دوست داشتين يه نگاه بكنين .من ميدونم مشكلش چيه كه فقط آخرين كلاينت ميتونه ارسال داشته باشه به خاطره اينه كه از آخرين كلاينت اتصالي منتظر دريافت داده هستش ولي نميدونم چه كلكي ميشه زد كه بشه حلش كرد؟؟
ايراد از كد سرور هستش ولي نميدونم چي كار بايد بكنم؟؟؟