View Full Version : استفاده از Engine یک برنامه نوشته شده جاوا
Somayeh_Zamani
سه شنبه 14 تیر 1390, 10:43 صبح
با سلام،
بنده برنامه نویس دات نت هستم و تجربه ای در زمینه ی برنامه نویسی جاوا ندارم. بنده اهل تاپیک زدن در این سایت نیستم و مشکلاتم را با گوگل حل می کنم اما اخیرا مشکلی برای من رخ داده که ترجیح دادم در این فوروم مطرح کنم.
من یک win app دارم که با جاوا نوشته شده است. می خواهم از engine این برنامه استفاده کرده و از دوباره نویسی پبشگیری کنم. UI من با Wpf که محصول مایکروسافت است طراحی شده است. توسط نرم افزار، سورسِ این برنامه را Decompile کرده و باز کردم. اما با نزدیک هزار کلاس روبرو شدم و فکر می کنم خواندن و فهمیدن این کلاس ها بسیار دشوار باشد. به همین دلیل از دوستان راجع به استفاده از Engine یک برنامه جاوا راهنمایی می خواستم.
ممنون
javaphantom
سه شنبه 14 تیر 1390, 11:27 صبح
با سلام،
بنده برنامه نویس دات نت هستم و تجربه ای در زمینه ی برنامه نویسی جاوا ندارم. بنده اهل تاپیک زدن در این سایت نیستم و مشکلاتم را با گوگل حل می کنم اما اخیرا مشکلی برای من رخ داده که ترجیح دادم در این فوروم مطرح کنم.
من یک win app دارم که با جاوا نوشته شده است. می خواهم از engine این برنامه استفاده کرده و از دوباره نویسی پبشگیری کنم. UI من با Wpf که محصول مایکروسافت است طراحی شده است. توسط نرم افزار، سورسِ این برنامه را Decompile کرده و باز کردم. اما با نزدیک هزار کلاس روبرو شدم و فکر می کنم خواندن و فهمیدن این کلاس ها بسیار دشوار باشد. به همین دلیل از دوستان راجع به استفاده از Engine یک برنامه جاوا راهنمایی می خواستم.
ممنون
من به شخصه چیزی به نام engine java نشنیدم یا مثلا engine php اما چیزی به نام engine search شنیدم.
که حالا ممکنه با هر زبان و تکنلوژی پیاده سازی شده باشه.
شاید منظور شما این باشه.
اگر این باشه کلی سوال بهش اضافه می شه که اولیش اینکه شما دنیال چه جور موتور یا همون engine هستین؟
Somayeh_Zamani
سه شنبه 14 تیر 1390, 11:41 صبح
من به شخصه چیزی به نام engine java نشنیدم یا مثلا engine php اما چیزی به نام engine search شنیدم.
که حالا ممکنه با هر زبان و تکنلوژی پیاده سازی شده باشه.
شاید منظور شما این با
شه.
اگر این باشه کلی سوال بهش اضافه می شه که اولیش اینکه شما دنیال چه جور موتور یا همون engine هستین؟
خیر دوست عزیز شما سوال من رو متوجه نشدید. من عرض کردم یک برنامه جاوا دارم که سورسشو توسط ی نرم افزار بدست آوردم و می خوام از سورس این نرم افزار استفاده کنم. یعنی می خوام UI، مایکروسافتی باشه و من فقط از عملکرد این نرم افزار استفاده کنم. منظورم هم از engine، هسته ی این نرم افزار بود. دی ال ال ها، کدها و ... می خوام بدون اینکه یک برنامه ای رو بنوسیم فقط از یک برنامه دیگه که قبلا نوشته شده استفاده کنم، با یک UI جدید. اصلا آیا امکان پذیر هست؟
javaphantom
سه شنبه 14 تیر 1390, 12:35 عصر
خیر دوست عزیز شما سوال من رو متوجه نشدید. من عرض کردم یک برنامه جاوا دارم که سورسشو توسط ی نرم افزار بدست آوردم و می خوام از سورس این نرم افزار استفاده کنم. یعنی می خوام UI، مایکروسافتی باشه و من فقط از عملکرد این نرم افزار استفاده کنم. منظورم هم از engine، هسته ی این نرم افزار بود. دی ال ال ها، کدها و ... می خوام بدون اینکه یک برنامه ای رو بنوسیم فقط از یک برنامه دیگه که قبلا نوشته شده استفاده کنم، با یک UI جدید. اصلا آیا امکان پذیر هست؟
یک برنامه جاوا دارم که سورسشو توسط ی نرم افزار بدست آوردم و می خوام از سورس این نرم افزار استفاده کنم. یعنی می خوام UI، مایکروسافتی باشه و من فقط از عملکرد این نرم افزار استفاده کنم.
اینکه شما بخواهید دو محیط جداگونه رو بهم ربط بدین باید بریید سراغ معماری و پیاده سازی SOA.
یعنی اینکه باید سمت لایه منطق که همون جاوا هست واسطهایی باشه که بتونه دروازه ای برای ورود خروج اطلاعات از بیرون باشه.
یکی از روشهایی که بسیار معمول هست همون web service هستند. شما باید ببنید که سمت منطق یا همون جاوا برای این مشکل راه حلی دیده شده یا نه؟ اگر هست مشکلات بعدی اگر نیست باید دو کار بکنید یکی این امکار و به سیستم اضافه کنید یا اینکه کلا برین رو جاوا و بی خیال .net یا هر تکنولوژی دیگه بشین
منظورم هم از engine، هسته ی این نرم افزار بود. دی ال ال ها، کدها و ... می خوام بدون اینکه یک برنامه ای رو بنوسیم فقط از یک برنامه دیگه که قبلا نوشته شده استفاده کنم، با یک UI جدید. اصلا آیا امکان پذیر هست؟
هسته نرم افزار جاوایی شما کاملا با API یا همون dll های جاوایی هست. شما همونطر که بهتون گفتن یا باید از طریق معماری SOA و web service ها با این محیط ارتباط بر قرار کنی یا کلا بری تو جاوا
Somayeh_Zamani
سه شنبه 14 تیر 1390, 12:59 عصر
وب سرویس؟ برنامه ما اصلا ویندوزیه؟ برنامه ای هست که یک دستگاه الکترونیکی رو Config می کنه. کلا هم تو جاوا نمی تونم برم چون اصلا Developer جاوا نیستم. 50% از برنامه رو نوشتم ولی خب به دلیل یک سری مسائل که کشور ما تحریمه، به بعضی داکیومنت ها نمی تونم دسترسی داشته باشم. برای همین این راه حل به ذهنم رسید.
javaphantom
سه شنبه 14 تیر 1390, 14:01 عصر
وب سرویس؟ برنامه ما اصلا ویندوزیه؟ برنامه ای هست که یک دستگاه الکترونیکی رو Config می کنه. کلا هم تو جاوا نمی تونم برم چون اصلا Developer جاوا نیستم. 50% از برنامه رو نوشتم ولی خب به دلیل یک سری مسائل که کشور ما تحریمه، به بعضی داکیومنت ها نمی تونم دسترسی داشته باشم.50% از برنامه رو نوشتم ولی خب به دلیل یک سری مسائل که کشور ما تحریمه، به بعضی داکیومنت ها نمی تونم دسترسی داشته باشم.
وب سرویس؟ برنامه ما اصلا ویندوزیه؟
اینکه برنامه شما windows یا هر چیزه دیگه باشه ربطی به اینکه نشه با web service صحبت کنه نداره.
من فکر می کنم که شما باید قبل از اینکه سراغ تکنولوژی خاصی بری یا زبان خاصی باید یکم سطح دانشتون رو نسبت به دنیای نرم افزار بالا ببری تا راه حلهای بهتری بتونی بدست بیاری.
کلا هم تو جاوا نمی تونم برم چون اصلا Developer جاوا نیستم.
شما تکنولوژی جاوا رو انتخاب کردی من بی تقصیرم.
50% از برنامه رو نوشتم ولی خب به دلیل یک سری مسائل که کشور ما تحریمه، به بعضی داکیومنت ها نمی تونم دسترسی داشته باشم
به این مسئله بعنوان ریسکهای پروژتون باید همون اول کار فکر می کردین. کسی که می ره سراغ دات نت یکی از مشکلاتش اینکه که شما اشاره کردین. کلا از نظر من دات نت یعنی اشتباه
50% از برنامه رو نوشتم ولی خب به دلیل یک سری مسائل که کشور ما تحریمه، به بعضی داکیومنت ها نمی تونم دسترسی داشته باشم
شما راه حل به ذهنتون به نظر من نرسیده شما فقط یک ابزار با یک تکنلوژی خاصی رو توی گوگل پیدا کردی :لبخندساده:
Somayeh_Zamani
سه شنبه 14 تیر 1390, 15:38 عصر
اینکه برنامه شما windows یا هر چیزه دیگه باشه ربطی به اینکه نشه با web service صحبت کنه نداره.
من فکر می کنم که شما باید قبل از اینکه سراغ تکنولوژی خاصی بری یا زبان خاصی باید یکم سطح دانشتون رو نسبت به دنیای نرم افزار بالا ببری تا راه حلهای بهتری بتونی بدست بیاری.
شما تکنولوژی جاوا رو انتخاب کردی من بی تقصیرم.
به این مسئله بعنوان ریسکهای پروژتون باید همون اول کار فکر می کردین. کسی که می ره سراغ دات نت یکی از مشکلاتش اینکه که شما اشاره کردین. کلا از نظر من دات نت یعنی اشتباه
شما راه حل به ذهنتون به نظر من نرسیده شما فقط یک ابزار با یک تکنلوژی خاصی رو توی گوگل پیدا کردی :لبخندساده:
آقای محترم این SOA که ازش صحبت کردید، بهترین ابزارش همون WCF مایکروسافته 1.
2 اینکه اصلا شما که از اون اول سوال منو نگرفتید وسطشم اشتباه رفتید.
سوم اینکه همچین می گه بی تقصیرم انگار زورش کردن یه چیزی بگه. ضمنا جاوا رو انتخاب نکردم. یه راه حلی بود که بشه از Engin یک نرم افزار استفاده کرد.
باید عضو یک سازمان امریکایی بشیم تا یک سری داکیومنت در مورد دستگاه ها بدست بیاریم. این کجاش به مایکروسافت ربط داره؟! پس دیدن بازم نگرفتین قضیه چیه؟
بنده هم عرض کردم 50% برنامه نوشته شده. با دات نت. داکیومنت دستگاه می خوایم.
اصلا کلا ایرانی جماعت بحث کردن بلد نیست! یارو انگار دعوا داره. من که کلا زیاد تو این سایت نمیام. ولی از سال 83 با یک آیدی دیگه تو این سایت عضو بودم. خیلی سایت بی محتوایی شده.
javaphantom
سه شنبه 14 تیر 1390, 18:53 عصر
آقای محترم این SOA که ازش صحبت کردید، بهترین ابزارش همون WCF مایکروسافته 1.
2 اینکه اصلا شما که از اون اول سوال منو نگرفتید وسطشم اشتباه رفتید.
سوم اینکه همچین می گه بی تقصیرم انگار زورش کردن یه چیزی بگه. ضمنا جاوا رو انتخاب نکردم. یه راه حلی بود که بشه از Engin یک نرم افزار استفاده کرد.
باید عضو یک سازمان امریکایی بشیم تا یک سری داکیومنت در مورد دستگاه ها بدست بیاریم. این کجاش به مایکروسافت ربط داره؟! پس دیدن بازم نگرفتین قضیه چیه؟
بنده هم عرض کردم 50% برنامه نوشته شده. با دات نت. داکیومنت دستگاه می خوایم.
اصلا کلا ایرانی جماعت بحث کردن بلد نیست! یارو انگار دعوا داره. من که کلا زیاد تو این سایت نمیام. ولی از سال 83 با یک آیدی دیگه تو این سایت عضو بودم. خیلی سایت بی محتوایی شده.
اصلا کلا ایرانی جماعت بحث کردن بلد نیست!
بازم می گم سعی کن به اطلاعات و دانشت اضافه کنی. تا بتونی بحث کنی. اگر فکر می کنی غیر از ایرانی می تونه کمکت کنی بفرما.
من که کلا زیاد تو این سایت نمیام
کاره خوبی می کنی.
ولی از سال 83 با یک آیدی دیگه تو این سایت عضو بودم. خیلی سایت بی محتوایی شده
چون اعضای قوی و با سوادی مثل شما توی این سایت فعالیت ندارن.
omidbizdotcom
چهارشنبه 15 تیر 1390, 09:21 صبح
با سلام،
من یک win app دارم که با جاوا نوشته شده است. می خواهم ....
شما تقریبا جوابتون رو گرفتید اما در این راه با مشکلاتی مثل orchestrate سرویس ها روبرو خواهید شد که بنظر من برای برطرف کردن نیاز شما تنها وب سرویس کافی نیست و بهتره که از BPEL استفاده کنید
http://en.wikipedia.org/wiki/Business_Process_Execution_Language
http://searchsoa.techtarget.com/tutorial/BPEL-tutorial
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.