ورود

View Full Version : حذف فاصله div تا بالای صفحه

nimja145
سه شنبه 14 تیر 1390, 20:34 عصر
سلام
میخواهم یک باکس درست کنم که بالای صفحه باشه. ولی هرکاری میکنم با بالای صفحه کمی فاصله داره:
این کد رو نوشتم عکس هم ضمیمه کردم:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<div style="width:100%; height:50px; background-color:Aqua;"></div>
</body>
</html>

colors
سه شنبه 14 تیر 1390, 22:30 عصر
درود

دوست عزیز کدهای css زیر رو به استایل هات اضافه کن

@charset "utf-8";html,body,div,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3, h4,h5,h6,p,blockquote,pre,a,abbr,acronym,address,b ig,cite,code,del,dfn,em,font,img,ins,kbd,q,s,samp, small,strike,strong,sub,sup,tt,var,b,u,i,center,dl ,dt,dd,ol,ul,li,form,label,legend,table,caption,tb ody,tfoot,thead,tr,th,td{background:transparent;bo rder:0;font-size:100%;margin:0;outline:0;padding:0;vertical-align:baseline}body{line-height:1}ol,ul{list-style:none}blockquote,q{quotes:none}blockquote:bef ore,blockquote:after,q:before,q:after{content:none }:focus{outline:0}ins{text-decoration:none}del{text-decoration:line-through}table{border-collapse:collapse;border-spacing:0}

موفق باشی

nimja145
سه شنبه 14 تیر 1390, 22:49 عصر
»منون ولی راه دیگه ای وجود نداره؟ اینطوری کل استایل های صفحه بهم میخوره (هرچی تگ بود بهش استایل دادی!)

colors
سه شنبه 14 تیر 1390, 23:02 عصر
دوست من توصیه میکنم این استایل هارو بذار و از اول شروع به طراحی کن که سایتت با بیشتر مرورگرها مشکلی نداشته باشه. در غیر این صورت استایل زیر رو اضافه کن

این استایل هارو به تگ BODY و این تگی که تصویرشو گذاشتی بده

margin:0;outline:0;padding:0;

hamiii
چهارشنبه 15 تیر 1390, 15:40 عصر
همین به تنهایی کارتو راه میندازه.;)

*{margin:0;padding:0}
body{margin:0;padding:0}

erfansmart
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 18:40 عصر
کافیه مارجین و پدینگشو با اوت لاینشو صفر پیکسل کنی

ebrazi2
شنبه 07 آبان 1390, 12:54 عصر
وقتي مي خواهي هر عنصري با عنصري که بيرونش قرار داره فاصله اش صفر بشه بايد مارجين تعريف کني. الان عنصر داخلي شما يه ديو است و عنصر بيروني body. بنابراين مارجين ديو را صفر تعريف ميکني. مشکل حل ميشه. اين همه توضيح و تفسير هم نداره.