ورود

View Full Version : تعیین میزان کارایی #C:

mp.1370331
چهارشنبه 15 تیر 1390, 00:53 صبح
لطفا برای راهنمایی من سوالات زیر را تاحد امکان کامل پاسخ دهید: ((با تشکر از همه شما))
۱-می‌خواستم برنامه‌ای برای یک آزمایشگاه کالیبراسیون بنویسم این برنامه قرار است داده‌هایی را بگیرد و قسمتی از آنها را عینا روی نقاط مشخص صفحه چاپ کند و قسمتی دیگر از آنها را بعد از پردازش همراه با نتایج پردازش در جداولی روی مثلا وسط کاغذ چاپ کند و قسمتی از داده‌ها مثل تاریخ را هم خودش بدون گرفتن داده روی کاغذ چاپ کند و تمام این داده‌ها را باقابلیت جست و جو و تغییر ذخیره کند. آیا با #C می‌شود چنین برنامه‌ای را ایجاد کرد؟
۲- در مورد تقویم آیا در #C تقویم شمسی می‌توان ایجاد کرد مثلا در ویژوال بیسیک قسمت تاریخ سوال اولم را نمی‌توان ایجاد کرد چون تقویم ویژوال بیسیک میلادی است و اگر بخواهیم به طور خودکار تقویم روز‌ ایجاد فایل را برنامه بیندازد نمی‌شود.
۳- آیا #C می‌تواند کارایی Delphi را داشته باشد و در مقایسه این دو کدام برتری‌ها و کدام کاستی‌ها را #C نسبت به Delphi دارد؟
۴- انعطاف #C تا چه مقدار است، آیا می‌توان با آن برنامه‌های دانشگاهی، اداری و تجاری نوشت چیزی در حد و حدود رسیدن به مرحله عرضه به بازار فروش منظورم فقط با استفاده از این زبان است بدون استفاده از سایر زبان‌ها.
۵- آیا #C علاوه بر این که قابلیت ایجاد فایل exe دارد می‌توان با آن نرم‌افزارهایی را هم که روی سیستم قبل اجرا باید نصب شوند ایجاد کرد.
۶- در محیط اینترنت این زبان تا چه حد قوی است آیا می‌تواند کارایی زبان‌های دیگر را که فقط برای صفحات وب هستند را داشته باشد.
۷- می‌دانم که احتمالا برای ترسیم نمودار و پردازش داده‌های آماری و ریاضی کار با دستورات Matlab راحت‌تر است ولی آیا #C می‌تواند کارایی Matlab را داشته باشد؟ مثلا آیا می‌توان در #C نمودار سه بعدی دما، فشار، بخار یک گاز را رسم کرد؟
۸- اما یک سوال مهم برای یادگیری آن در صورتی که قبلا در حد مبتدی با خود زبان C آشنا باشی در حد دادن چند داده و پردازش ساده‌ی اعمال چهار گانه آنها تا حدی که بتوانی برنامه‌ای را که در سوال اولم گفتم بنویسی چه مقدار زمان نیاز است؟ و شما برای یادگیری آن چه منابعی را توصیه می‌کنید؟

mehran_sh_t
چهارشنبه 15 تیر 1390, 10:42 صبح
1.بله
2.می تونید از کامپوننت های آماده استفاده کنید
3.کارایی دلفی در چیه؟ من کار نکردم، ولی فکر نکنم چیزی باشه که با C# نشه انجامش داد
4.بله، خیلیم زیاد! :)
5.فکر کنم بشه، کاری نشد نداره!
6.بله (از لحاظ سرعت شنیدم پایین تره، ولی خودم تست نکردم)
7.باز هم میتونید از کامپوننت های آماده استفاده کنید
8.بستگی داره، یک سری چیزها هست که باید بدونید(شیئ گرایی، کلاس، ...) سینتکس رو هم که باید بدونید. بعد دیگه میشه کار با کلاس ها، تو هر زمینه ای، کلاس های خودش رو داره، می تونید از اونها استفاده کنید، یا خودتون توسعه اش بدید، یا از ابتدا یک کلاس خودتون بنویسید. بنده پیشنهاد می کنم کتاب های زبان اصلی رو بخونید، اینطوری به روز تر هستید!!

reza_edu
چهارشنبه 15 تیر 1390, 11:34 صبح
سلام وقتي شما ميگيد C# يا vb.net در واقع يعني قدرت داتنت اگر ميخواهيد يك سر به سايت زير بزنيد ببينيد نمودار هاي اون مشكل شمارو حل ميكنه
http://www.nevron.com/Products.Overview.aspx
اين كامپوننت اگر يه گريد داشت من قيد DivExpress رو ميزدم چون فارسي رو كامل ساپورت ميكنه. تو نمودار رودست نداره

linux
چهارشنبه 15 تیر 1390, 11:42 صبح
دوست عزیز اگر کار شما برنامه نویسی نیست، بهتر هست کار را بسپرید به دست کسی که حرفه اش برنامه نویسی هست.

mp.1370331
چهارشنبه 15 تیر 1390, 12:08 عصر
تشکر از اینکه تا اینجا رو به سوالاتم پاسخ دادید.
نه، کار من برنامه نویسی نیست ولی از نظر من در دنیای امروز باید بتوانی از ابزار برای انجام کارهای خود استفاده کنی راستش من مهندسی شیمی می خونم می خواستم تو تابستان یک زبان برنامه نویسی خوب رو یاد بگیرم بعد از یک سری تحقیقات به #C رسیدم چون می گفتند یادگیریش راحت است و می شود در محیط اینترنت و شبکه هم باهاش برنامه نوشت. پروژه ای رو هم که تو سوالاتم گفتم، برای یادگیری قبول کردم انجام دهم راستش فرقی نمی کند این برنامه را به چه زبانی بنویسم ولی مهم این است که این زبانی که می خواهم یاد بگیرم کارایی های زیر را داشته باشد:
1- آموزشش ساده باشد.
2- به درد رشته تحصلیم بخورد.
3- ابزاری همه کاره باشد.
راستی شما می دونید نوشتن برنامه ای در پست اولم اشاره کرده بودم چقدر هزینه بر می دارد؟ و در ضمن پیشنهاد شما چیست؟ یعنی از نظر شما آیا #C به درد من میخورد؟ اگر نه پس کدام زبان به درد من می خورد؟

reza_edu
چهارشنبه 15 تیر 1390, 13:23 عصر
نه، کار من برنامه نویسی نیست ولی از نظر من در دنیای امروز باید بتوانی از ابزار برای انجام کارهای خود استفاده کنی
مشكل بيكاري از همينجا شروع ميشه 98% ايرانيها هم دكتر ،مهندس،بنا ،لوله كش و..... همه كاره هستن ايكاش هركس تو كار خودش باشه هموني كه درسش رو خونده تو كار ديگران هم سرك نكشه.

returnx
چهارشنبه 15 تیر 1390, 16:59 عصر
بار ها در مورد این موضوع بحث شده ، زمانی که شما از Framework دات نت استفاده میکنید دیگه زبان مهم نیست...
در ضمن با هر زبانی میشه هر برنامه ای رو پیدا سازی کرد حالا با یکی سخت تر است و با یکی دیگه آُسون تر...
موفق باشید.../

linux
پنج شنبه 16 تیر 1390, 13:34 عصر
تشکر از اینکه تا اینجا رو به سوالاتم پاسخ دادید.
نه، کار من برنامه نویسی نیست ولی از نظر من در دنیای امروز باید بتوانی از ابزار برای انجام کارهای خود استفاده کنی راستش من مهندسی شیمی می خونم می خواستم تو تابستان یک زبان برنامه نویسی خوب رو یاد بگیرم بعد از یک سری تحقیقات به #C رسیدم چون می گفتند یادگیریش راحت است و می شود در محیط اینترنت و شبکه هم باهاش برنامه نوشت. پروژه ای رو هم که تو سوالاتم گفتم، برای یادگیری قبول کردم انجام دهم راستش فرقی نمی کند این برنامه را به چه زبانی بنویسم ولی مهم این است که این زبانی که می خواهم یاد بگیرم کارایی های زیر را داشته باشد:
1- آموزشش ساده باشد.
2- به درد رشته تحصلیم بخورد.
3- ابزاری همه کاره باشد.
راستی شما می دونید نوشتن برنامه ای در پست اولم اشاره کرده بودم چقدر هزینه بر می دارد؟ و در ضمن پیشنهاد شما چیست؟ یعنی از نظر شما آیا #C به درد من میخورد؟ اگر نه پس کدام زبان به درد من می خورد؟
اگر به عنوان تفریح و سرگرمی می خواهید، حرفی نیست وقت های بیکاریتان را با این کار پرکنید و برای خیلی ها هم جذاب هست.
شما وقت و هزینه که بابت آموزش زبان C# و احیانا دیتابیس مثل sqlserver خواهید کرد بسیار بیشتر از پولی خواهد بود که از این راه کسب می کنید.

JaguarXF
جمعه 17 تیر 1390, 03:49 صبح
من مهندسی شیمی می خونم می خواستم تو تابستان یک زبان برنامه نویسی خوب رو یاد بگیرم
رشته تخصصی خودتان هیچ موضوعی داخلش برای تحقیق باقی نمانده یا هیچ نرم افزار تخصصی برای یادگرفتنش باقی نمانده؟

دانشگاه غیر دولتی درس میخوانید؟ برای این میپرسم که هرکسی از این گروه دانشجوها رو دیده ام رشته شان یک چیز دیگریست اما همه شان کار نصب و راه اندازی شبکه هم انجام میدهند. هنوز نتونستم بفهمم این دیگه چه مدلشه؟

برای تفریح و سرگرمی من کارهای زیر رو انجام میدهم. نمیروم یک درس دیگر از یک رشته دیگر رو دست و پاشکسته یاد بگیرم:
.
کلاب تیراندازی
ورزش
استخر
الواتی
سینما
کنسرت
عکاسی
و ...