PDA

View Full Version : سوال: اضافه کردن آبجکت هایی از کلاس های مختلف در یک لیست واحد

balabalaha
چهارشنبه 15 تیر 1390, 11:10 صبح
سلام به دوستان
من میخام یه چیزی شبیه به برنامه ی orcad یا EWB بیویسم که یه محیط شماتیک داشته باشه و کاربر توابع مختلف را در اون قرار بده و خروجی هر یک رو به ورودی بعدی وصل کنه و سپس برنامه، خروجی نهایی رو با توجه به ورودی وارد شده، محاسبه کنه.
سوال اینه که توابع من که از کلاس های مختلف اند رو چطور در یک لیست واحد قرار بدم که هر یک یه idخاص داشته باشه. از لیست اگر استفاده کنم فقط نوع خاصی رو میشه لیست کرد.
فرض کنید شکل کلاس اول رو مثلثی با دو ورودی و یک خروجی تعریف کردم و شکل کلاس دوم مربع و ...
و من در آخر باید بدونم خروجی اول مثلث سوم به ورودی کدام وصل شده...
اگه نیاز به توضیح بیشتر باشه، باشه(به روی چشم)!

balabalaha
یک شنبه 11 تیر 1391, 15:51 عصر
:تشویق:جا داره از عزیزان تشکر کنم!

Ananas
یک شنبه 11 تیر 1391, 18:05 عصر
سلام.
به نظرم یک ساختمان یا یک کلاس تعریف کن که یک مقدار اشاره گر و یک مقدار ID رو بتونه نگه داره بعد آرایه ای از اون کلاس رو بساز. این کلاس یا ساختمان بسته به نیاز برنامه شما می تونه شامل موارد دیگه هم بشه. اشیاای که استفاده میکنید مختلف اند ولی همشون می تونن با یک اشاره گر به شکل مشابه قابل دسترسی باشن. می تونید یک کار دیگه هم بکنید اینکه یک کلاس پایه بسازید و اون اشیا همه از اون کلاس مشتق بشن. که خوب خیلی هم با مورد اول که گفتم فرق نداره در هر صورت یک کلاس لازم داری که این اطلاعات رو برات نگه داره (آدرس شی و نوع اون مثلا با استفاده از ID)

sadmo54321
یک شنبه 11 تیر 1391, 23:20 عصر
سلام به دوستان
من میخام یه چیزی شبیه به برنامه ی orcad یا EWB بیویسم که یه محیط شماتیک داشته باشه و کاربر توابع مختلف را در اون قرار بده و خروجی هر یک رو به ورودی بعدی وصل کنه و سپس برنامه، خروجی نهایی رو با توجه به ورودی وارد شده، محاسبه کنه.
سوال اینه که توابع من که از کلاس های مختلف اند رو چطور در یک لیست واحد قرار بدم که هر یک یه idخاص داشته باشه. از لیست اگر استفاده کنم فقط نوع خاصی رو میشه لیست کرد.
فرض کنید شکل کلاس اول رو مثلثی با دو ورودی و یک خروجی تعریف کردم و شکل کلاس دوم مربع و ...
و من در آخر باید بدونم خروجی اول مثلث سوم به ورودی کدام وصل شده...
اگه نیاز به توضیح بیشتر باشه، باشه(به روی چشم)!
سلام دوستان عزيز:قلب:
مهندس، فكر كنم شما براي انجام محاسبات از هوش مصنوعي هم بايد استفاده كنيد.
چون تو شماتيكي كه دارين اتصالات زيادي ممكنه وجود داشته باشه و محاسبات اون قسمت ها زمان زيادي ميبره، پس استفاده از هوش مصنوعي اجنتاب ناپذيره.

balabalaha
پنج شنبه 22 تیر 1391, 15:41 عصر
سلام دوست عزیز
من این پست رو حدود 9000000هزار سال پیش ارسال کردم :لبخند:
و الان تصادفا دیدم که شما پاسخ دادی
سوال اینه که راهی نداره که بدون چک کردن همه تاپیکام بدونم پاسخ جدید یا تشکر جدید داشتم ؟