View Full Version : مي خوام فاكس ياد بگيرم
mikham fox yad begiram
چهارشنبه 15 تیر 1390, 12:00 عصر
:گریه:سلام
اين همه برنامه نويس فاكس اينجا هست
هيچكي نمي تونه به من كمك كنه؟
من به يك جزه آموزشي foxpro احتياج دارم يك pdf يا كتاب
متاسفانه كتابي با اين عنوان پيدا نكردم
binyaz2003
چهارشنبه 15 تیر 1390, 13:57 عصر
در اين باره بحث بسيار شده کمي جستجو کنيد.
بني حسيني
شنبه 08 مرداد 1390, 03:48 صبح
بازار كتاب و سي دي تو ايران راجع به ويژوال فاكس خيلي فقيره. (البته تو زمينه فاكس تحت داس بد نيست) بهت پيشنهاد ميكنم سي شارپ رو برو تو كارش هم امكاناتش خيلي بيشتره هم كتاب و سي دي مرجع تا دلت بخواد تو بازار فراونه. با عرض معذرت از اساتيد محترم، نخواستم اين بنده خدا مثل ما تازه كارها گرفتار بشه و كلي حرص و جوش بخوره.
aliakbarmoosa
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 11:10 صبح
با سلام
شما اولا بایستی کتابهای فاکس پرو را که بصورت مبتدی هستند را مطالعه کنی یکی از این کتابها " خودآموز بانک اطلاعاتی foxpro "است که در 2 جلد بصورت مبتدی و پیشرفته چاپ شده (ناشر مجتمع فنی تهران) ؛کتاب جالبی است و بعدا کتاب foxpro2.6 را که قلی زاده نوشته مطالعه کنی و در آخر یک کتابی است بنام راهنمای جامع ویژوال فاکس پرو 3 که مترجم اش نیز همان قلی زاده است را مطالعه کنی البته 3 کتاب اول تحت داس میباشد بنده پیشنهاد میکنم بخاطر آشنای با دستورات و کدها ازآن استفاده کنی چرا که مهمترین کتابی که بیشتر بدرد شما خواهد خورد کتاب آخری میباشد
کمی مطالعه کنید سپس موارد و مشگلاتتان را در این سایت جستجو کنید ، موفق باشید:تشویق:
morteza_lll
شنبه 22 مرداد 1390, 15:11 عصر
دوست عزیز همانطور که آقای aliakbarmoosa فرمودند سه کتابی را که معرفی کرده اند خوبه و به عنوان یک فرعی کمکی دیگر می توانید از کتابهای ویژوال بیسیک قسمت ایجاد فرمها هم استفاده کنید. البته بنده در قسمت فرمها هم ویژوال بیسیک و هم ACCESS را اجمالی نگاهی کرده ام تقریبآ با فاکس پرو تا انداز های نزدیک به هم هستند. دستورات را هم میتونید از سه کتاب بالا و هم از help فاکس پرو استفاده کنید
amir_1351
دوشنبه 24 مرداد 1390, 09:01 صبح
البته اگر كتاب جامع ویژوال فاکس پرو 3 رو تو بازار پيدا كرديد به من هم بگيد چون چند ساله دنبالشم اما پيدا نكردم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.