PDA

View Full Version : ساخت وب سایت

emfaaa
چهارشنبه 15 تیر 1390, 13:50 عصر
سلام ، خسته نباشید.

چند وقتیه که قصد راه اندازی یک وب سایت فروشگاه حرفه ای دارم.به این قصد تحقیقات خودمو شروع کردم.

و به این نتایج رسیدم : html , css , php , photoshop.

شروع کردم به یادگیریhtml و css ، اما دیدم این پروژه وقت زیادی می طلبه و منم میخوام سایت رو زودتر راه بندازم.

با تحقیقات دوباره به این نتیجه رسیدم که ابتدا سایتمو با سیستم های مدیریت محتوا راه بندازم و کم کم ارتقاش بدم به php و ...

حالا باز هم نمیدونم از کدوم cms استفاده کنم.و اینکه ایا اصلا میشه با cms یک فروشگاه خیلی شیک درست کرد ؟ فروشگاه ساز رو اصلا نمی پسندم چون که یه چیز امادس و اونجوری که میخوام نیست.به نظر اساتید عزیز با کدوم cms کار کنم و به چه چیزهایی نیاز دارم تا یک فروشگاه خوب راه بندازم.می خوام یه فروشگاه خیلی شیک مثل rayaneh.com باشه ، به نظرتون توی یک ماه میشه همچیم چیزی ساخت ؟

سپاس از همه شما بزرگواران.

hamiii
چهارشنبه 15 تیر 1390, 15:32 عصر
1.اگه بخواین فقط یک صفحه هم طراحی کنید باید css و html رو یاد بگیرید.
2.مناسبترین cms برای راه اندازی یک فروشگاه جوملا هستش.البته باید یه ماژول پریمیوم خوب خریداری کنید(نظر شخصی)
3.این که چند ماه بشه یه فروشگاه طراحی کرد فقط به توانایی و وقت طراحش بستگی داره.شاید طراحی بتونه یکی دو روزه هم این کارو برای شما انجام بده.
4.اگه به php هم بتونی مسلط بشی میتونی cms ای که با php نوشته شده و البته متن باز هم هست رو به دلخواه خودت سفارشی کنی یا ارتقا بدی.
موفق باشی

emfaaa
چهارشنبه 15 تیر 1390, 16:06 عصر
1.اگه بخواین فقط یک صفحه هم طراحی کنید باید css و html رو یاد بگیرید.
2.مناسبترین cms برای راه اندازی یک فروشگاه جوملا هستش.البته باید یه ماژول پریمیوم خوب خریداری کنید(نظر شخصی)
3.این که چند ماه بشه یه فروشگاه طراحی کرد فقط به توانایی و وقت طراحش بستگی داره.شاید طراحی بتونه یکی دو روزه هم این کارو برای شما انجام بده.
4.اگه به php هم بتونی مسلط بشی میتونی cms ای که با php نوشته شده و البته متن باز هم هست رو به دلخواه خودت سفارشی کنی یا ارتقا بدی.
موفق باشی

اقا یه دنیا ممنون، html و css رو بلدم ، ماژول خوبه جوملا از کجا میتونم گیر بیارم که فارسی رو هم خوب ساپورت کنه؟
در مورد ارتقا دادن cms یکی از دوستان بهم گفت که کار خیلی خفنیه و وب مسترها فقط از پسش برمیان.نا امیدم کرد.نظر شما چیه ؟

hamiii
چهارشنبه 15 تیر 1390, 18:01 عصر
ماژول خوبه جوملا از کجا میتونم گیر بیارم که فارسی رو هم خوب ساپورت کنه؟
وقتی به جوملا خوب وارد بشی و امکانات و کمبودهاش رو حس کنی بهتر میتونی یه ماژول خوب انتخاب کنی.فرشاد ذولفقاری توی وبلاگش (http://blog.datisdesign.com) ماژول های خوبی رو مخصوصا برای ایجاد فروشگاه توسط جوملا معرفی کرده.توی آرشیو ماه گذشته اش میتونی پیداشون کنی.
خب البته زمانی میتونی یه سیستم رو ارتقا بدی که به زبانی که توسط اون نوشته شده خوب مسلط شده باشی.تسلط روی php به پشتکار و علاقه خودتون بستگی داره و به اینکه با زبانهای دیگه چقدر آشنایی داشته باشین.ولی به قطع نمیشه گفت کار مشکلیه(نسبیه دیگه)
موفق باشی

Keramatifar
چهارشنبه 15 تیر 1390, 22:17 عصر
در صورتیکه می خواهید خودتون یک سایت بنویسید پیشنهاد می کنم در این دوره های آموزشی شرکت کنید:
برنامه نویسی فروشگاه الکترونیکی با PHP و MySql
http://keramatifar.ir/php-eshop.php
طراحی صفحات وب (مقدماتی تا پیشرفته)
http://keramatifar.ir/WebDesignCourse.php