PDA

View Full Version : ارتباط win ce با sql server نصب شده روی سرور

pooyeshpajooh
چهارشنبه 15 تیر 1390, 20:52 عصر
یکدستگاه سرور که روی ان sql server نصب است ( فرض کنید ورژن 2005به بالا) داریم
توسط یک پوکت پی سی که wince روی ان نصب است با سرور اتصال شبکه برقرار کرده ایم
چطوری می توان به بانک اطلاعاتی روی سرور از دستگاه پوکت پی سی متصل شد (مثلا یک کووری)
لطفا کامل توضیح بدین من قبلا تمام این بخش را جستجو کردم ولی جواب قانع کننده ای نیافتم

champion
پنج شنبه 30 تیر 1390, 23:22 عصر
دوست عزیز سلام
اولا بستگی به این داره که از چه پلت فرمی استفاده میکنید اگه از دات نت استفاده میکنید امکاناتی برای ارتباط با اس کیو ال داره و میتونید تو msdn پیدا کنید .
اگه از لازاروس استفاده میکنید کامپوننت odbc وجود داره ولی عملا نمیتونید از طریق دستگاه پاکت پی سی ارتباط برقرار کنید چون درایور odbc برای این منظور لازم هست که حداقل من نتونستم ورژن پاکت پی سی شو پیدا کنم .
اما بهترین راه برای انجام این کار که توی هر پلت فرمی جواب میده استفاده از tpc/udp هست یعنی یک برنامه client/server بنویسید اطلاعات رو از دستگاه پاکت پی سی از طریق udp/tcp به سرور بفرستید و سرور وظیفه ذخیره اطلاعات رو به عهده بگیره و حالت برعکس برای واکشی اطلاعات هم سرور اطلاعات شما رو از بانک استخراج و از همین طریق به سمت کلاینت ارسال کنه .
این معماری مطمئن ترین راه برای ارتباط 2 دستگاه هست ضمن اینکه برنامه سمت کلاینت شما رو حجمشو کم میکنه از طرف دیگه شما توی پاکت پی سی محدودیت حافظه و رسانه رخیره سازی هم دارید که شما رو مکررا با خطای کمبود حافظه و یا هنگ کردن دستگاه ممکنه مواجه کنه بنا بر این برنامه شما باید کم حجم و تا حد امکان کوچک باشه .

موفق باشید

hesam_hma
شنبه 01 مرداد 1390, 13:03 عصر
سلام

اگه ممکنه مورد دات نت رو یه کوچولو تضیح بدید ، اگه نمونه کد هم هست بگذارید

متشکرم