ورود

View Full Version : کدوم یک از این سورس کنترلها رو پیشنهاد میکنید؟

Programmer 1
چهارشنبه 15 تیر 1390, 21:06 عصر
سلام دوستان ،

داشتم کتاب آموزش SVN رو میخوندم الان تقریبا باهاش آشنا هم شدم ولی تا رفتم تو سایت codeplex ویک Repository برای پروژه هام ایجاد کردم وقتی Subversion رو انتخاب کردم پیام داد قدیمیه بهتره از Mercurial استفاده کنید ، کمی سرچ کردم دیدم خیلی ابزارهای مختلفی برای کنترل سورس وجود داره ، ولی در کل این موارد رو از همه مهمتر پیدا کردم :

SVN
GIT
Mercurial

از بین اینها کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟ (از لحاظ امکانات ، راحتی ، رایگان بودن ، قابلیت یکپارچه شدن با Visual Studio ، تغییر خودکار آیکون فایلها و فولدرها و ...)
آیا نرم افزاری تجاری که کرکش هم موجود باشه وجود داره که این قدر دردسر نصب نداشته باشه؟ اصولا از متن باز زیاد خوشم نمی آد ، خیلی دردسر داره ، مثلا همین SVN اگه بخواهید با سیستم مدیریت پروژه Trac یکپارچش کنید خیلی خنده دار مراحلش زیاده:لبخندساده: ، احساس میکنم سیستم به هم میریزه و پیچیده میشه! .
پشنهاد خودتون چی هست؟ اگه ورژن کنترل بهتر از اینها هم وجود داره لطفا معرفی کنید .

لطفا هر چیزی که لازم میدونید بدونم بیان کنید .

با تشکر/.

ehsan1371
جمعه 28 مرداد 1390, 06:48 صبح
دوست عزیز RadControls باستفاده کن از نظر زیبایی و کارایی عالی من خودم از این کنترل استفاده می کنم ولی مشکلی که داره امکانات این کنترل استاندارد
مثلاً گرید ویو این کنترل قابلیت پرینت نداره باید خودت بنویسی
موفق باشی

Programmer 1
جمعه 28 مرداد 1390, 08:47 صبح
دوست عزیز RadControls باستفاده کن از نظر زیبایی و کارایی عالی من خودم از این کنترل استفاده می کنم ولی مشکلی که داره امکانات این کنترل استاندارد
مثلاً گرید ویو این کنترل قابلیت پرینت نداره باید خودت بنویسی
موفق باشی

هر چند که پستی که گذاشتم مال خیلی وقت قبله ولی من منظورم کنترل و کامپوننتهای الحاقی برای ویژوال استودیو نبود منظورم ابزارهای سورس کنترل بود ، قبل از پاسخ دادن سوال رو کامل بخونید .

با تشکر /.

majid325
دوشنبه 31 مرداد 1390, 22:02 عصر
من با svn و tfs و star team و source safe کار کردم
همشون دردسر های خودشون رو دارن ، تو این بین TFS خوبه که رایگان نیست ، svn هم اگه پلاگین مناسب انتخاب کنید همه اون مواردی رو که میخواین داره

amir_alaki
دوشنبه 12 دی 1390, 19:32 عصر
با سلام

من با svn , Tfs کار کردم و فکر می کنم برای پروژه های کوچیک svn بهتر جواب میده و بی دردسر تره تا Tfs
در مورد آموزش svn هم آقای وحید نصیری فکر کنم روی سایتشون قرار دادن سرچ کنی پیدا میکنی

موفق باشید

بهزادصادقی
جمعه 21 بهمن 1390, 23:55 عصر
سلام

در مورد Git حرف های خیلی خوبی شنیده ام، ولی هنوز ازش استفاده نکرده ام. من برای پروژه های شخصی از Perforce استفاده می‌کنم که به نظر من بی نظیره. برای پروژه های تیمی، چون TFS در ایران مجانی است، از آن استفاده می کنم. این سیستم هم فوق العاده است.

JaguarXF
شنبه 06 اسفند 1390, 05:30 صبح
turtoise svn
ankh svn

www.peyman
یک شنبه 07 اسفند 1390, 20:00 عصر
GIT فوق العاده است مخصوصا روی لینوکس