ورود

View Full Version : سوال: ارسال اطلاعات از طریق رشته تقاضا و sp ها

mohsen.nsb44
جمعه 17 تیر 1390, 12:11 عصر
سلام
من از طریق کوئری استرینگ از طریق کد زیر زمانی که روی لینک خبر کلیک میکنم به صفحه ای دیگر میروم و در انجا علاوه بر عنوان متن و تاریخ خبر رو مشاهده می کنم

SqlDataSource1.SelectCommand = "select onvan,matn,tarikh from khabar where id='" + Request.Params[0].ToString() + "' ";
DataListM.DataBind();
همانطور که میبینید دستورات مستقیم اسکیوال استفاده شده و از نظر امنیتی ضعیف است
حال من می خوام با استور پروسیجر این کار رو انجام بدم
در استور پروسیجر کد زیر رو میشه نوشت و saldatasource رو به اون متصل کرد

select onvan , matn,tarikh from khabar
مشکل من اینه که نمیدونم بخش شرط where رو در استور پروسیجر چطور اعمال کنم و در صفحه سایتم بتونم از اون استفاده کنم
منتظر راهنمایی و پیشنهاد های شما دوستان هستم

dontspeak
جمعه 17 تیر 1390, 12:18 عصر
سلام آبای :)
زدی توی خال مشکل چند روز پیش منم بود و الانم هست. آخرش مجبور شدم با همون sqldatasource کارمو جلو ببرم. موقعی که می خوای توی ویزارد sqldatasource جدولتو انتخاب کنی همونجا توی قسمت where برو و اسم ستون جدولت رو انتخاب کن و برابر نوع query string قرار بده. اگه به مشکلی برخوردی بگو

mohsen.nsb44
جمعه 17 تیر 1390, 12:37 عصر
سلام آبای :)
زدی توی خال مشکل چند روز پیش منم بود و الانم هست. آخرش مجبور شدم با همون sqldatasource کارمو جلو ببرم. موقعی که می خوای توی ویزارد sqldatasource جدولتو انتخاب کنی همونجا توی قسمت where برو و اسم ستون جدولت رو انتخاب کن و برابر نوع query string قرار بده. اگه به مشکلی برخوردی بگو
دوست عزیز من می خوام با استور پروسیجر این کار رو انجام بدم وگرنه روشی که گفتم هیچ مشکلی نداره صرفا به دلیل ضعف امنیتی از استور پروسیجر می خوام استفاده کنم
با این حال از راهنماییت تشکر می کنم.

dontspeak
جمعه 17 تیر 1390, 13:10 عصر
خوب منم برای ضعف امنیتیش گفتم