PDA

View Full Version : توضیحات بلند

Silverboy
چهارشنبه 06 مهر 1384, 17:32 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند تا جدول توی اکسس دارم که هر کدوم اطلاعات مربوط به یه سری محصول(در هر جدول محصولات مختلفی وجود داره ) نگه میداره هر کدوم از این محصول ها ممکنه که توضیحی در مورد شون وجود داشته باشه و ممکنه که وجود نداشته باشه
بر فرض اگه وجود داشته باشه حجم توضیح بسیار زیاده (مثلا 2 صفحه ) حال اگه بخوام که یه فیلد برای این توضیح به هر جدول اضافه کنم ضمن از دست دادن فضای زیاد سرعت database رو هم کم میکنم
عاقلانه اینه که این توضیحات رو توی یه جدول دیگه(مثلا به اسم explanation (بریزم و با جدول های اصلی رابطه ای اش کنم و اونهایی که توضیحی ندارند شناسه مربوط به ثوضیحات در جدول explanation رو براشون null در نظر بگیرم
میخواستم بدونم چه جوری باید همچین query ای بنویسم یا چه جور باید جداول رو با هم join کنم تا این عمل انجام بشه ( یعنی توی جدول explanation فقط به ازای محصولاتی که توضیح دارند record موجود باشه مثلا اگه من 10 تا محصول داشتم که 3 تاش توضیح داشت توی جدول explanation فقط 3 تا رکورد موجود باشه نه اینکه 10تا رکورد باشه که فقط 3 تاش توضیح داشته باشه )

امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشید
ممنون

sarami
پنج شنبه 07 مهر 1384, 12:38 عصر
بهترین کار اینه که این توضیحات رو توفایل های متنی ذخیره کنین و بصورت ole در فیلدهاتون ذخیره کنین البته به شرطی که نمخواین روشون search یا پردازشی انجام بدین

mohammadgij
یک شنبه 10 مهر 1384, 14:30 عصر
خب شما جداولت رو که با Index به هم وصل کردی برای Query این کار رو بکن
Select tbl1.*,explanation.field from tbl1 RIGHT OUTER JOIN explanation On tbl1.index=explanation.index