ورود

View Full Version : Link Error-unresolved external

Pc.Monk
شنبه 18 تیر 1390, 02:12 صبح
سلام
من یه برنامه نوشتم حالا هر وقت میخوام اجرا کنم خطا میده ..مگه خود کامپایلر Cpp رو لینک نمی کنه !!!!:عصبانی::عصبانی:
برنامه رو ضمیمه کردم این خطاهاش

[Linker Error] Unresolved external 'gradebook::gradebook(_STL::basic_string<char, _STL::char_traits<char>, _STL::allocator<char> >)' referenced from C:\USERS\PC MONK\DOCUMENTS\C & C++\C++\AVG_BINAHAYAT\MAIN.OBJ

[Linker Error] Unresolved external 'gradebook::displaymessage()' referenced from C:\USERS\PC MONK\DOCUMENTS\C & C++\C++\AVG_BINAHAYAT\MAIN.OBJ

[Linker Error] Unresolved external 'gradebook::determineclassavg()' referenced from C:\USERS\PC MONK\DOCUMENTS\C & C++\C++\AVG_BINAHAYAT\MAIN.OBJ

koobesh
شنبه 18 تیر 1390, 15:04 عصر
برنامتونو اصلاح کردم واستون upload می کنم. فقط تو ورژن 2010. خودتون می تونین فایل ها رو کپی پیست کنین
تو ورژن پایین تر و run کنین.

Pc.Monk
شنبه 18 تیر 1390, 16:43 عصر
برنامتونو اصلاح کردم واستون upload می کنم. فقط تو ورژن 2010. خودتون می تونین فایل ها رو کپی پیست کنین
تو ورژن پایین تر و run کنین.

اینو من اجرا کردم بازم همون مشکل رو دارم :عصبانی++:...بعد Borland مگه 2010 هم داره ؟

BORHAN TEC
یک شنبه 19 تیر 1390, 23:22 عصر
اینو من اجرا کردم بازم همون مشکل رو دارم
من برنامه جناب koobesh رو با C++ Builder XE تست کردم و مشکلی هم نداشت.

بعد Borland مگه 2010 هم داره ؟
آیا منظورتون از Borland محصول C++ Builder است؟
باید بگم که گروه توسعه شرکت بورلند حدود سه سال پیش به Embarcadero انتقال یافت. علاوه بر نسخه 2010، نسخه 2011 محصول C++ Builder با نام C++ Builder XE حدود 6 ماه هست که عرضه شده!!!
این هم تصویری از محیط نرم افزار، صرفاً جهت اطلاع!