ورود

View Full Version : مبتدی: سوالات در مورد ارشد نرم افزار

parva-88
شنبه 18 تیر 1390, 11:32 صبح
با سلام خدمت دوستان محترمم! من ترم 3 رشته ی نرم افزار هستم و میخوام شروع کنم برای ارشد بخونم منتها نمیدونم چه جوری شروع کنم و من میخوام رشته ی نرم افزارو ادامه بدم و یه سوال دیگه دارم اونم اینه که اول باید کنکور بدم بعد بین هوش و نرم افزار انتخاب کتم یا بعد کنکور هنگام انتخاب رشته باید انتخاب کنم؟یکی هم این که قبول شدن توی رشته ی نرم افزار دانشگاههایی مثل دانشگاه تهران و شریف و امیر کبیر چه رتبه ای رو میخواد و قبول شدن توی یه همچین دانشگاههایی از یه دانشگاه معمولی مثل دانشگاه تبریز سخته یا آسون؟:افسرده::گریه::متعجب:

kh1387
شنبه 18 تیر 1390, 13:28 عصر
شما باید اول گرایش خودت رو انتخاب کنی... نرم افزار - معماری - الگوریتم - هوش
قبولی در دانشگاه شریف و تهران و کلا دانشگاه های تهران باید رتبه ای زیر 100 بیاری
مثلا 200 صنعتی اصفهان
300 دانشگاه شیراز و ...

Galawij
شنبه 18 تیر 1390, 18:06 عصر
سوالات رشته نرم افزار و هوش رو سر جلسه با هم امتحان می دید. ولی اینکه بتونید در کدام رشته انتخاب رشته کنید بستگی به رتبه شما در هر گرایش داره.
یه نصیحت دوستانه: اگر می خواید موفق باشید و کنکور ارشد را با موفقیت پشت سر بگذارید به اینکه از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدید فکر نکنید فقط باید تلاش و پشتکار داشته باشید ما دانشجوی دانشگاه آزاد را داشتیم که در کنکور ارشد با رتبه 13 وارد دانشگاه شریف شده.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.

parva-88
یک شنبه 19 تیر 1390, 10:51 صبح
سوالات رشته نرم افزار و هوش رو سر جلسه با هم امتحان می دید. ولی اینکه بتونید در کدام رشته انتخاب رشته کنید بستگی به رتبه شما در هر گرایش داره.
یه نصیحت دوستانه: اگر می خواید موفق باشید و کنکور ارشد را با موفقیت پشت سر بگذارید به اینکه از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدید فکر نکنید فقط باید تلاش و پشتکار داشته باشید ما دانشجوی دانشگاه آزاد را داشتیم که در کنکور ارشد با رتبه 13 وارد دانشگاه شریف شده.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ممنونم دوست خوبم پس یعنی من باید اول کنکور بدم و بعد بین هوش و نرم افزا انتخاب کنم؟یه سوال دیگه کاربرد هوش بیشتره یا نرم افزار؟و کدوم رتبه ی بهتری میخواد؟و کدوم سخت تره؟:متفکر:

parva-88
یک شنبه 19 تیر 1390, 10:56 صبح
ممنونم دوست خوبم پس یعنی من باید اول کنکور بدم و بعد بین هوش و نرم افزا انتخاب کنم؟یه سوال دیگه کاربرد هوش بیشتره یا نرم افزار؟و کدوم رتبه ی بهتری میخواد؟و کدوم سخت تره؟:متفکر:

دوستان یه سوال دیگه در مورد IT هم مثل نرم افزار هوش هستش؟ یه توضیح کامل در مورد کنکور و انتخاب رشتش میگین؟

Galawij
یک شنبه 19 تیر 1390, 21:11 عصر
رشته من نرم افزاره ، در مورد هوش نمی تونم اظهار نظر کنم. ولی برای نرم کار فراوانه به شرطی که آدم چیزی بلد باشه. فکر می کنم (و با توجه به نتیجه کنکور دوستام) قبولی نرم افزار سختره.

دوستان یه سوال دیگه در مورد IT هم مثل نرم افزار هوش هستش؟ یه توضیح کامل در مورد کنکور و انتخاب رشتش میگین؟
به نظر من قبولی آی تی خیلی راحتر هست ولی متقاضی زیاد داره.
آتی هم به چهار گرایش (شبکه، امنیت اطلاعات، تجارت الکترونیک، مدیریت سیستم های اطلاعات) تقسیم می شه.

sarafirouzi
چهارشنبه 22 تیر 1390, 08:42 صبح
سلام دوست عزیز
بنظر من از الان زوده که بخوای برای ارشد بخونی بهتره به مهارت های خودت یه چیزایی اضافه کنی اگر برنامه نویسی دوست داری یا دوست داری تحلیل و طراحی کار کنی سعی کن خوب یادشون بگیری بعد می تونی از ترم 6 یا 7 اگه زیاد دوست داری برا ی ارشد بخونی شروع کن به خوندن.در ضمن زمانی که برای ارشد ثبت نام می کنی باید گرایشت رو تعیین کنی.

parva-88
دوشنبه 27 تیر 1390, 11:52 صبح
سلام دوست عزیز
بنظر من از الان زوده که بخوای برای ارشد بخونی بهتره به مهارت های خودت یه چیزایی اضافه کنی اگر برنامه نویسی دوست داری یا دوست داری تحلیل و طراحی کار کنی سعی کن خوب یادشون بگیری بعد می تونی از ترم 6 یا 7 اگه زیاد دوست داری برا ی ارشد بخونی شروع کن به خوندن.در ضمن زمانی که برای ارشد ثبت نام می کنی باید گرایشت رو تعیین کنی.
یعنی من وقتی برای ارشد ثبت نام کردم باید بین نرم و هوش انتخاب کنم؟یا بعد رتبه ها؟متوجه منظورتون نمیشم

sarafirouzi
یک شنبه 02 مرداد 1390, 08:04 صبح
وقتی برای ازمون ارشد ثبت نام می کنی

bistoon7
شنبه 07 آذر 1394, 22:11 عصر
من لیسانسم عمرانه ولی می خوام ارشد هوش بخونم چون خیلی بهش علاقه دارم.اگه ممکنه راهنمایی کنید واسه شروع کردن از صفر باید چه کتابایی رو بخونم. لطفا هم واسه درسایی که مستقیما تو کنکور میان مثل سیستم عامل و هم واسه درسایی که مستقیما تو کنکور نمیان ولی برای یاد گرفتن درسای دیگه باید بلدشون بود مثل مبانی کامپیوتر کتاب معرفی کنید. لطفا اگه می تونید حتما راهنمایی کنید چون به شدت نیاز دارم.