View Full Version : سوال: دریافت ارور
laia56
شنبه 18 تیر 1390, 12:56 عصر
دوستان واساتید محترم با سلام
متاسفانه فایل اکسسی که با آن کار میکردم امروز این ارور را میدهد در حالیکه آخرین باری که از آن استفاده کردم و مشکلی نبود در پایان ساعت اداری روز پنجشنه بود وامروز با این ارور مواجه شدم نمیدانم چکار کنم لطفا کمکم کنید
hasanr
شنبه 18 تیر 1390, 13:15 عصر
احتمالا جداول یرنامتون لینک شده هست و الان در ارتباط برنامه اکسس و دیتا بیسی که در سرور قرار داره اشکل پیش اومده
بررسی کنید که کامپیوترتون با سرور ارتباطش برقرار هست یا نه
laia56
شنبه 18 تیر 1390, 15:13 عصر
مسئله اینه که اصلا سروری در کار نبوده و ارتباطی برقرار نبوده البته این را هم عرض کنم که در صورت فشردن دکمه HELP پنجره زیرنمایش داده میشود
من فقط میخواهم به هر صورتی که میشود وارد خود برنامه بشوم چون در روز پنجشنبه فرمی را طراحی کردم که در آن دکمه SEND TO FILL طراحی شده امکان دارد این ارور ارتباط به همین رویداد داشته باشد لطفا راهنمایی کنید
72185
wolfstander
شنبه 18 تیر 1390, 15:49 عصر
سلام
به نظر من هم چیزی که دوست خوبمون hasanr گفته اند ، درسته
خود منم وقتی که سیستم از تو شبکه میخواد چیزی رو بخونه ، و اتصال شبکه قطع میشه، این ایراد رو نمایش میده
حتی در راهنمای برنامه هم که شما عکسشو زدید، داره این مساله رو بیان میکنه
فکر میکنم که حداقل یک جدول داره از تو شبکه میخونه
یه احتمال دیگه هم داره و اون هم اینکه برنامه داره اطلاعات رو از جایی میخونه که مثلا الان ممکنه حذف یا Rename شده باشه
این مورد رو هم چک کن
میتونی بری تو بخش Table های برنامه و link Table Manager رو چک کنی ببینی که برنامه از کجا قطع شده
laia56
شنبه 18 تیر 1390, 19:42 عصر
باتشکر از شما مشکل اينه که اصلا وارد برنامه نميشوم اگر دکمه ok را بزنم وارد نماي اکسس اصلي ميشوم و در صورت help هم که مشخصه من نميتوانم در حال حاضر وارد خود برنامه بشوم دسترسي به تيبلها را اصلا ندارم در اينمورد بفرماييد چکار کنم
مهدی قربانی
شنبه 18 تیر 1390, 23:36 عصر
سلام
در پارتیشنی که برنامه قرار داره bad sector یا اشکالی ایجاد نشده ؟
laia56
یک شنبه 19 تیر 1390, 09:25 صبح
در واقع نسخه ای از برنامه را که بر روی آن کار کرده ام را در فلش مموری کپی گرفته ام والان در فلش باز نمیشود اما اینکه مشکلی پیش آمده نمیدانم چون فایلهای دیگر همچنان کار میکنند ضمن اینکه این برنامه حتی در فایلهای دیگرهم کپی نمیشود
مهدی قربانی
یک شنبه 19 تیر 1390, 09:53 صبح
سلام
يعني محل اسقرار اين فايل روي فلش مموريه ، خوب احتمال اين هست در ضمن كار روي فايل اشكالي در ارتباط فلش با سيستم ايجاد شده كه كار نميكنه ، شما فايل رو روي دستگاه هم كپي و بعد باز كرديد ؟
laia56
یک شنبه 19 تیر 1390, 10:33 صبح
دیگه اصلا در کامپیوتر کپی نمیشود وارور زیر را میدهد
72231
hasanr
یک شنبه 19 تیر 1390, 12:12 عصر
خود فایلتون دچار مشکل شده
این پیغام میگه که فایل صدمه دیده و غیر قابل خواندن است
با راست کلیک روی فلش و انتخاب گزینه PROPERTIES و بعد در تب TOOLS و گزینه CHECK NOW احتمال داره درست شه
laia56
یک شنبه 19 تیر 1390, 12:14 عصر
پس هیچ راهی برای بازیابی اطلاعاتم وجود ندارد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.