ورود

View Full Version : سوال: ارسال اطلاعات پورت سريال روي وب با استفاده از wcf يا Web service يا Net remoting امكان پذيره ؟

kaka777
یک شنبه 19 تیر 1390, 20:29 عصر
با سلام دوستان
من پروژم كنترل نور محيط از راه دور هست
ميخواستم يه راهنماييه كلي كنيد كه :

1-من يه برنامه با vb.net مينويسم كه اطلاعات پورت سريال رو ميخونه و به كامپيوتر ميده
2-چه جوري اين اطلاعات رو و وب و اينرتنت بفرستم كه روي يه سايت نشون بده

آيا با wcf يا web service ويا net remoting ميشه؟
يه راهنمايي كنيد كه به نظر برنامه نويسان من چي كنم؟يعني چه زبان يا سرويسي رو پيشنهاد مي كنيد؟
چون واقعا موندم چي كنم
با تشكر

hjran abdpor
دوشنبه 20 تیر 1390, 20:33 عصر
اره امکان پذیر است .
اگه امنیت برای شما خیلی مهمه از WCF استفاده کنید که بر ای این کار اول دادهای خود را سریلایز کنید بعد تبدیل به ارایه ای از بایت ها کنید و بعد با سوکت ارسال کنید .

hjran abdpor
دوشنبه 20 تیر 1390, 20:37 عصر
این یه مثال است برای سریالیز کردن :
[Serializable] public class Student { public string Name; public string Family; public int Age; public int Id; }
public void serial2Xml() { tudent student = new Student(); tudent.Name = "Meysam"; tudent.Family = "Navaei"; tudent.Age = 23; tudent.Id = 777; FileStream stream = new FileStream(Server.MapPath("Student.xml"), FileMode.Create); mlSerializer serializer = new XmlSerializer(typeof(Student)); erializer.Serialize(stream, student); tream.Close(); }

public void DeserialXml() { FileStream stream = new FileStream(Server.MapPath("Student.xml"), FileMode.Open); XmlSerializer serializer = new XmlSerializer(typeof(Student)); tudent newStudent = (Student)serializer.Deserialize(stream); tream.Close(); esponse.Write("Name: " + newStudent.Name + "</br>Family: " + newStudent.Family + "</br>Age: " + newStudent.Age + "</br>ID: " + newStudent.Id + "</br>");
}
بعد هم برای تبدیل به بایت از کد زیز استفاده کن :
Byte[] by=Encoding.ASCII.GetBytes(Datatype);

فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشِی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟