View Full Version : سوال: شبکه کردن یک برنامه
mori64
دوشنبه 20 تیر 1390, 17:42 عصر
درود
من یک برنامه اتماسون اداری ( ورود اطلاعات کارکنان ، ویرایش اطلاعات ، پرینت فرمهای کارکنان ، گزارش گیری ........) نوشتم . تمام اطلاعات در بانک paradox ذخیره میشه . حالا با چه روشی باید برنامه رو شبکه کنم ؟
سرچ که کردم فهمیدم راه های مختلفی مثل sql یا indy وجود داره ، خواستم بدونم باتوجه نوع برنامه و بانک اطلاعاتم چه روشی بهتره ؟
Delphi 2010
یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:35 عصر
اگر sql منظورتون همون sql server هستش که این هم یک نوع بانک اطلاعاتی هستش که امکانات فوق العاده و واقعا قوی هستش
paradox اینقدر قوی نیست که بتونه تعداد کامپیوتر زیادی رو پشتیبانی کنه
تنها راه شما ولی ساده و دارای مشکل اینه که از درایوی که توی سرور بانک اطلاعاتی توشه روی کلاینت ها یک map Drive بسازی و آدرس اون رو به برنامت بدی در موقع شناسایی بانک اطلاعاتی
Felony
یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:51 عصر
3 راه دارید :
1- یا باید از روشی که در پست قبل ذکر شد استفاده کنید که چندان فنی نیست .
2- یا برنامه رو به صورت کلاینت و سرور بنویسید و توسط Indy یا ... اطلاعات رو در شبکه جا به جا و Synchronize کنید .
3- یا کلا بانکتون رو به SQL Server ارتقاء بدید .
جای شما بودم گزینه 3 رو انتخاب میکردم و به هیچ عنوان سراغ گزینه 2 نمیرفتم چون مدیریت بانک توسط برنامه کلاینت و سرور و در عین حال مدیریت پهنای باند شبکه در همچین مواردی در برنامه نویسی شبکه اینقدر پیچیده هست که اگر از اول برنامه رو بر اساس SQL Server بنویسی خیلی دردسرت کم تره و برنامت هم مطمئنا Stable تره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.