View Full Version : طراحی نقشه شبکه
golihaghighi
پنج شنبه 07 مهر 1384, 10:00 صبح
ما اینجا یه ساختمان 7 طبقه بزرگ داریم که در حال ساخته و می خواهیم کابل کشی شبکه را تو کار انجام بدیم. با توجه بزرگی ساختمان این کار خیلی مشکله. اگه راه حلی در این مورد دارید ممنون میشم استفاده کنم.
houtanal
پنج شنبه 07 مهر 1384, 11:47 صبح
" کابل کشی شبکه را تو کار انجام بدیم "
راه حل هایی برای استفاده از شبکه بر روی سیم های برق موجود است که تجهیزاتش به ایران هم رسیده
hamidr1st
پنج شنبه 07 مهر 1384, 15:28 عصر
" کابل کشی شبکه را تو کار انجام بدیم "
راه حل هایی برای استفاده از شبکه بر روی سیم های برق موجود است که تجهیزاتش به ایران هم رسیده
سلام ، این تکنولوژی که اشاره می کنید رو من از نزدیک دیدم ... فعلاً که اصلاً موفق نیست و نویز داره و درصد خطاش بالاس....
houtanal
پنج شنبه 07 مهر 1384, 16:34 عصر
در صورتی که مایلی راه حل های وایرلس هم شاید برات موثر باشه هر چند دردسر کم نداره.(موارد امنیتی - هزینه نگهداری و ...)
hamidr1st
پنج شنبه 07 مهر 1384, 19:56 عصر
ما اینجا یه ساختمان 7 طبقه بزرگ داریم که در حال ساخته و می خواهیم کابل کشی شبکه را تو کار انجام بدیم. با توجه بزرگی ساختمان این کار خیلی مشکله. اگه راه حلی در این مورد دارید ممنون میشم استفاده کنم.
سلام، شما که زیاد نیاز به سیم کشی پیچیده ای ندارید، فقط کافیه که یک Back-bone مناسب طراحی کنید که در هر طبقه یه انشعاب بده و بعد می تونید اون انشعاب رو به هر صورتی که می خواهید توسعه بدید.... اگه هر سوال دیگه ای در این زمینه دارید یا بیشتر می خواهید متوجه بشید با من تماس بگیرید یا email بزنید
hamidr1st
یک شنبه 10 مهر 1384, 21:45 عصر
مشکلتون حل شد؟ تونستید کابل کشی کنید؟
eniak.master
جمعه 15 مهر 1384, 16:42 عصر
با سلام
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم البته با یک ساختمان 4 طبقه و چهار مجموعه که هرکدام برای خودشان یک هاب مجزا دارند رو باید بینشون ارتباط ایجاد کنم و کنترل کنم . البته هر کدام از این مجموعه ها یک سرور و چند کلاینت دارند .
مثل اینکه یک کم پیچیده شد !!!!!
hamidr1st
جمعه 15 مهر 1384, 17:37 عصر
با سلام
من هم تقریبا همچین مشکلی دارم البته با یک ساختمان 4 طبقه و چهار مجموعه که هرکدام برای خودشان یک هاب مجزا دارند رو باید بینشون ارتباط ایجاد کنم و کنترل کنم . البته هر کدام از این مجموعه ها یک سرور و چند کلاینت دارند .
مثل اینکه یک کم پیچیده شد !!!!!
سلام ... نمی دونم چرا فکر می کنید پیچیده شده ؟ شایدم من نتونستم درست بفهمم .... اما در کل از اون چیزی که من از سوالتون فهمیدم : باید هاب ها را به وسیله یک سوئیچ به هم وصل کنید که به این می گن یک ستون فقرات شبکه ای یا Back-bone
اگه درست منظورتونو نفهمیدم ، لطفاً بیشتر توضیح بدید
DAKAL
دوشنبه 18 مهر 1384, 21:27 عصر
خوب منم تکنولوژی وایرلس رو پیشنهاد می کنم و تاحالا تو 3 تا ساختمان 4 و 4 و 8 طبقه امتحان کردیم و همه هم راضی هستن و همیشه بدونید که کابلکشی روش سنتی و آخرین راه حل هستش و مشکلات خاص خودش رو داره..
eniak.master
جمعه 22 مهر 1384, 10:33 صبح
با سلام
فکر میکنم منظور شما این باشد که از هر هاب یک کابل به یک هاب مرکزی برسانم و توسط این هاب مرکزی بتوانم تمام سیستمهای تمامی هابها را کنترل کنم .
آیا این فکر درسته ؟!!!
با تشکر
hamidr1st
جمعه 22 مهر 1384, 10:47 صبح
با سلام
فکر میکنم منظور شما این باشد که از هر هاب یک کابل به یک هاب مرکزی برسانم و توسط این هاب مرکزی بتوانم تمام سیستمهای تمامی هابها را کنترل کنم .
آیا این فکر درسته ؟!!!
با تشکر
بله، تفکرتون کاملاً درسته و به این کار می گن ایجاد یک Back-bone .... همین کاری که در نظرتونه انجام بدید .... اصلاً هم برای این مورد سراغ محصولات بی سیم نروید چون بی سیم زمانی به درد می خوره که کابل کشی مشکل باشه
eniak.master
جمعه 13 آبان 1384, 11:44 صبح
با سلام
یک نکته رو فراموش کردم و اون اینکه برای ارتباط دو هاب از کابل کراس استفاده کنم یا همان ترتیبی که سیستمها رو به هاب وصل کردم . ؟
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.