ورود

View Full Version : سوال: نشان دادن یک قسمت خاص از صفحه در webbrowser

sajioo
سه شنبه 21 تیر 1390, 13:40 عصر
سلام دوستان عزیزم
دوستان فرض کنید در یک صفحه ی وب چند تا عکس وجود دارد و مثلا عکس شماره 2 در موقعیت (22و43) اون صفحه قرار دارد.
من می خواهم اندازه ی webbrowser روی فرمم رو به اندازه ی اون عکس کنم و وقتی صفحه ی وب در webbrowser بالا می آید webbrowser به موقعیت (22و43) بره و دقیقا اون عکس رو نشون بده و اطرافش رو نشون نده طوری که اصلا کاربر فکر نکنه عکس دیگه ای هست.
می خواستم بدونم آیا شدنی است یا تکنیکی هست که این کار قابل اجرا باشه؟
لطفا راهنماییم کنید:لبخندساده:

sajioo
سه شنبه 21 تیر 1390, 18:59 عصر
دوستان کسی نمی دونه؟
باور کنید من خیلی دنبالش کشتم از صبح تا حالا اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
خواهش می کنم یکم کمک کنید

nsco_nsco
سه شنبه 21 تیر 1390, 19:57 عصر
سلام
تو باید بیای و اون عکس رو به عنوان مرجع قرار بدی و کاری کنی که موس تازمانی که می خوای روی اون باشه و نتونه به قسمت های دیگه بره یا می تونی روی اون قسمت زوم کنی . اگر منظورت چیز دیگه ای هست یه خورده ساده تر توضیح بده ممنون - موفق باشی :قلب:

sajioo
سه شنبه 21 تیر 1390, 20:18 عصر
ممنونم از پاسخت
به زبان ساده بذارید بگم که چطوری scroll bar یک webbrowser را با کد نویسی جابجا کرد؟
راستش شاید اینطوری بشه.
امیدوارم حداقل این یکی بشه

یوسف زالی
سه شنبه 21 تیر 1390, 21:12 عصر
سلام.
این رو تست کنید:

WebBrowser1.ScrollBy(100, 100);

sajioo
سه شنبه 21 تیر 1390, 22:34 عصر
بازم ممنون از راهنماییتون دوست من اما نشد
ببینید من یک کد می خوام که مثلا اسکرول عمودی رو 10 تا بیاره پایین و اسکرول افقی رو 10 تا ببره راست.
میشه اصلا؟:ناراحت:

nsco_nsco
چهارشنبه 22 تیر 1390, 00:22 صبح
سلام فکر نکنم بشه اما میشه تو بیای و یک کلک بزنی یعنی بیای یک کلمه مثلا (خبر) را در اسکرول بار بنویسی و بعد یک جستجو بسازی تا کلمه خبر رو جستجو کنه این طوری جای اسکرول بارت می اید در اونجا قرار می گیره - فکر کنم این بهترین کار هست. موفق باشی

hossein_h62
چهارشنبه 22 تیر 1390, 13:57 عصر
سلام
میتونید با استفاده از جاوا اسکریپت در دلفی براحتی اینکار انجام بدین!

sajioo
جمعه 24 تیر 1390, 00:06 صبح
ممنون ولی اگه یک راهنمایی می کردید خیلی بهتر می شد.
چون من اصلا نمیدونم منظورتون چیه؟:افسرده:

Felony
جمعه 24 تیر 1390, 07:07 صبح
ممنون ولی اگه یک راهنمایی می کردید خیلی بهتر می شد.
چون من اصلا نمیدونم منظورتون چیه؟:افسرده:
همونطور که گفته شده میتونید کدهای JavaScript رو کامپوننت WebBrowser دلفی اجرا کنید ، کد معادل اسکرول کردن در JavaScript رو پیدا کنید و در دلفی اون رو اجرا کنید ؛ نحوه اجرا کدهای JavaScript هم چندین بار در بخش " توسعه نرم ازارهای تحت وب " توضیح داده شده .

البته به جای این کارهای میتونید سورس URL مورد نظر رو دریافت کنید و با Parse کردن اون آدرس عکس رو استخراج کنید و عکس رو دریافت و در یک کنترل Image نمایش بدید که فنی تری هست .