ورود

View Full Version : پیدا کردن رکورد با فرم جستجو و ارجاع به رکورد متناظر در فرم دیگر

abdoreza57
سه شنبه 21 تیر 1390, 23:54 عصر
با سلام
تو نمونه ای که ضمیمه شده یه فرم جستجو ایجاد کرده ام که با تایپ فیلدها رکورد متناظر را پیدا میکنه اما 3 تا سوال داشتم :
1)ارور انتخاب فیلد موجود را نتونستم بدونم کجای کد نویسی ایراد داره لطف کنید اصلاحش کنید
2)چطور میتونم با انتخاب رکورد از رکوردست فرم اصلی رکورد انتخاب شده را نشون بده
3)متاسفانه با ترفندهایی که تو انجمن بود برای حل مشکل حرف ی نتونستم جستجوی حرف ی را اصلاح کنم
از تمام اساتید انجمن کمال تشکر و قدردانی را می کنم

ARData
چهارشنبه 22 تیر 1390, 09:35 صبح
من فايل شما رو کلا دستکاري کردم و مدل جستجو رو عوض کردم فرم از single form به Continuous Forms تغيير پيدا کرد تا در موقع جستجو تمام رکورد ها مشاهده شوند .با اين روشي که شما طراحي کرده بودين جستجو مراحل زيادي داشت که بايد يک فرم باز مي شد و در فرم ديگري ارجا مي شد ... اگر هدف شما جستجوي يک رکورد خاص با شماره سفارش خاصيه تو اين فايل شما به هدفتون خواهيد رسيد ... حتي مي تونيد نام و نام خانوادگي رو هم جستجو نماييد ...
براي حرف ي هم در جدول مربوطه به حالت ديتا رفته ctrl+h را زده و حرف ي رايج در سيستم را با ي مورد نظر Replace all بزنيد ...
http://ardata.persiangig.com/Serach%20Revision%20ARDATA.rar

abdoreza57
چهارشنبه 22 تیر 1390, 20:59 عصر
سلام
بابت راهکارت برای حرف ک و ی ممنون
دوست گرامی من به دلایلی نمی تونم فرمم را تغییر بدم یعنی فرم اصلی Continuous Form اگه باشه خیلی از موارد را نمیشه تو فرم نمایش داد لذا کلا نمی خوام فرم اصلی به صورت لیست تمام رکورد ها را نشون بده بنابراین فرم جستجو باید باز بشه شماره سفارش از اون انتخاب بشه و با کلیک روی آن مقدار جستجو وارد فرم اصلی شده و رکورد متناظر آورده شود
اگه لطف کنید و بفرمایید ایراد کد نویسی تو کجا بود که به مشکل برمیخوره ممنون میشم

abdoreza57
پنج شنبه 23 تیر 1390, 15:14 عصر
سلام
دوستان خواهش می کنم تو این مورد خاص عنایت کرده و مشکل را برطرف کنند چه اینکه تو پیدا شدن رکورد جستجو شده بتوانم وارد رکورد متناظر شوم

abdoreza57
جمعه 24 تیر 1390, 10:04 صبح
اینم یه راه که یه نظرم خوبه
اگه کسی خواست میشه ازش استفاده کرد