View Full Version : اکسپورت گزارش به پسوند tiff
amir4_1363
چهارشنبه 22 تیر 1390, 07:13 صبح
سلام دوستان عزیز من میخوام گزارشم رو اکسپورت کنم البته خود اکسس بطور پیش فرض پسوند tiff رو برای اکسپورت ساپورت نمیکنه و باید برای این کار کدی تعریف بشود اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
michkadol
چهارشنبه 22 تیر 1390, 07:44 صبح
با سلام
فرم Bime رو نگاه کنید
amir4_1363
چهارشنبه 22 تیر 1390, 09:01 صبح
دوست عزیز بنده گفتم به فرمت tif که یک پسوندی از تصاویر هست اکسپورت بشه وگرنه بطور پیشفرض با خود اکسس هم می شود همچون کاری کرد
mazoolagh
چهارشنبه 22 تیر 1390, 21:48 عصر
باید بگردین درایور پرینتری که خروجی TIFF بده پیدا کنین و گزارش رو روی این پرینتر پرینت کنین. راه دیگه ای نداره.
amir4_1363
شنبه 08 مرداد 1390, 07:29 صبح
من یه پرینتر مجازی پیدا کردم که خروجی تیف بده حالا یه مشکل دیگه ای هست من میخوام اگه مثلا 100 صفحه ریپورت دارم هر صفحه رو مطابق با نامی که در یک 100 رکوردی وجود دارد ذخیره شود یا ساده تر بگویم :
خروجی که می خواهد tif باشد 100 عدد tif و هرکدام با همان نامی که از پیش تعریف ومشخص شده است باشد
mazoolagh
شنبه 08 مرداد 1390, 11:00 صبح
بصورت متعارف پرینترهایی که خروجی فایل دارن موقع چاپ اسم فایل رو درخواست میکنن. مستندات این پرینتر رو چک کنین اگر اسم فایل رو میتونه بعنوان پارامتر قبول کنه این احتمال هست که property مشابه filename هم داشته باشه که در این صورت میتونین قبل از چاپ با ست کردن اون به نتیجه برسین.
amir4_1363
شنبه 08 مرداد 1390, 14:06 عصر
من میخوام 100 صفحه ریپورت را به نام صد نام متفاوت مثلا 100 ایمیل متفاوت ذخیره کنم که همچون قابلیتی رو نداره ونکته ی بعدی اینکه در همان تیبل اصلی یک رکورد اضافه کردم که مختص نام خروجی با پسوند مورد نظر (tif ) است یعنی برای هر بار پرینت مجازی گرفتن نیازی به وارد کردن نام 100 ریپورت نباشد . و هر بار هم خواستی تغییری در نام ریپورت ها بدهی به آسانی قابل تغییر باشد
michkadol
یک شنبه 09 مرداد 1390, 08:08 صبح
من یه پرینتر مجازی پیدا کردم که خروجی تیف بده حالا یه مشکل دیگه ای هست من میخوام اگه مثلا 100 صفحه ریپورت دارم هر صفحه رو مطابق با نامی که در یک 100 رکوردی وجود دارد ذخیره شود یا ساده تر بگویم :
خروجی که می خواهد tif باشد 100 عدد tif و هرکدام با همان نامی که از پیش تعریف ومشخص شده است باشد
با سلام
اگه ممکنه پرینتر مجازی رو نام ببرید تا بقیه نیز بتونن استفاده کنن
amir4_1363
یک شنبه 09 مرداد 1390, 09:55 صبح
پرینتر مجازی doPDF v6 برای تبدیل تمامی فایل های قابل چاپ به pdf و همچنین پرینتر مجازی Zan Image Printer v5.0.12 برای تبدیل تمامی فایل های قابل چاپ به انواع فورمت های تصویری اعم از : jpg , tif , ...
mazoolagh
یک شنبه 09 مرداد 1390, 14:05 عصر
من میخوام 100 صفحه ریپورت را به نام صد نام متفاوت مثلا 100 ایمیل متفاوت ذخیره کنم که همچون قابلیتی رو نداره ونکته ی بعدی اینکه در همان تیبل اصلی یک رکورد اضافه کردم که مختص نام خروجی با پسوند مورد نظر (tif ) است یعنی برای هر بار پرینت مجازی گرفتن نیازی به وارد کردن نام 100 ریپورت نباشد . و هر بار هم خواستی تغییری در نام ریپورت ها بدهی به آسانی قابل تغییر باشد
به پاسخ دقت کافی نکردین ...
اگر در پراپرتی های پرینتر چیزی مشابه FILENAME پیدا کردین میشه. اگر خود درایور اسم فایل رو بعنوان پارامتر قبول میکنه (بصورت کلی و منحصر به اکسس نیست) اونوقت به احتمال زیاد این پراپرتی هم وجود داره در غیر اینصورت باید تمام پراپرتی های پرینتر رو چک کنین.
اگر نمیدونین چجوری تمام پراپرتی ها رو بدست بیارین بگین تا راهنمایی کنم.
amir4_1363
شنبه 15 مرداد 1390, 07:36 صبح
در گزینه ] file name [%DocName][%DocName هست اما من چطور میتونم همانطور که گفتم اگر 300 صفحته ریپورت دارم هر صفحه را با یک نام خاصی که از قبل تعریف شده ذخیره نمایم .
نکته : بعنوان مثال 300 نام برای 300 صفحه در یک فایل اکسس یا در یک رکورد خود اکسس وجود دارد که نام صفحات باید برگرفته از آن باشد .
mazoolagh
یک شنبه 16 مرداد 1390, 11:31 صبح
http://www.zan1011.com/dev.htm
یک نگاه اجمالی به مستندات zan image printer که خودتون معرفی کردین انداختم و اینطور که نشون میده به احتمال قریب به یقین خواسته شما رو برآورده میکنه.
این بخش شما رو راهنمایی میکنه که اسم فایل رو در برنامه تعیین کنین.
http://www.zan1011.com/dev.htm#startdoc
همینطور یک برنامه کمکی هم داره بنام zvprtcfg_win32 که بصورت command اجرا میشه و میتونین در محیط vba با shell اون رو اجرا کنین. با این برنامه هم میتونین اسم فایل رو مشخص کنین و اونطور که دیدم یکی از چیزهای جالبی که داره این هست که میتونین یک اسم فایل پایه براش تعریف کنین و خودش یکی یکی بهش شماره اضافه میکنه.
متاسفانه اینقدر وقت آزاد ندارم که روی این پرینتر وقت بگذارم و نمونه کار درست کنم ولی خودتون یا دیگر دوستان یک مقداری روش وقت بگذارین حتما نتیجه میگیرین.
amir4_1363
دوشنبه 17 مرداد 1390, 11:01 صبح
دستتون درد نکنه اما من نمیخوام که یک نام رو بطور پیش فرض مثلا " گزارش " انتخاب کنم و نام گزارشات خروجی من : گزارش 1 ، گزارش 2 ، گزارش 3 و... باشد چراکه دوباره مجبور می شوم از نو همه را رینیم کنم من به خاطر صرفه جویی در وقت میخواهم به طور اتو ماتیک این کار انجام شود یعنی هر صفحه را با یک نام خاص و متفاوت که کاربر میخواهد هر صفحه با آن نام ذخیره نماید که اینگونه برنامه ها همچون کاربردی را ندارند .
پیشنهاد : آیا نمی شود کدی را نوشت که هر صفحه ریپورت را با نام متناظر با یک رکورد خاص ذخیره نماید یا اینکه به تعداد رکوردها ریپورت بسازیم مثلا 300 رکورد و 300 ریپورت که با فشردن یک کلیک 300 ریپورت را یکجا توسط پرینتر مجازی به 300 عکس با نامهایی که برای ریپورتها در نظر گرفته ایم ذخیره نماید
mazoolagh
سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:36 عصر
از نظر فنی بله میشه - بستگی به نظر خودتون داره
amir4_1363
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 09:28 صبح
کد رو میشه نوشت یا ایجاد 300 ریپورت
mazoolagh
جمعه 21 مرداد 1390, 17:01 عصر
هر دوش ...
amir4_1363
یک شنبه 23 مرداد 1390, 09:14 صبح
دوست گرامی من هم از اول هم منظورم همین بود حالا اگر دوستان میتوانند در رابطه با نوشتن این کد همکاری کنند سپاسگذار خواهم شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.