ورود

View Full Version : مشاوره در مورد راهی که نشه دیتابیس رو کپی کرد

aghayex
چهارشنبه 22 تیر 1390, 19:22 عصر
با سلام
دوستان آیا راهی به نظرتون می رسه که دیتابیس رو نشه کپی غیر مجاز کرد ؟ ( هم در ویندوز و هم در داس )

یوسف زالی
چهارشنبه 22 تیر 1390, 20:32 عصر
سلام.
این ربطی به بحث دیتابیس نداره.
شما باید دنبال کپی نشدن فایل باشید.
احتمالا Folder Lock بتونه یه کارایی کنه. مطمئن نیستم.

esh_computer110
چهارشنبه 22 تیر 1390, 21:25 عصر
اگر دیتابیس رو جایی هست که داره ازش استفاده میشه و میتونی برنامه نویسی حرفه ای برایش انجام بدی یه راه خوب هست با نرم افزار iSOBUSTER میتونی فایل هات رو زیپ کنی و نگذاری هیچکس نه با لینوکس ونه با ویندوز اون رو باز کنه وفقط یه راه داره اگر دوست داشتی بگو تا کامل برات توضیح بدم
تشکر یادت نرهESH

aghayex
چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:30 عصر
اگر دیتابیس رو جایی هست که داره ازش استفاده میشه و میتونی برنامه نویسی حرفه ای برایش انجام بدی یه راه خوب هست با نرم افزار iSOBUSTER میتونی فایل هات رو زیپ کنی و نگذاری هیچکس نه با لینوکس ونه با ویندوز اون رو باز کنه وفقط یه راه داره اگر دوست داشتی بگو تا کامل برات توضیح بدم

دوست عزیز دیتابیس من اس کیو ال و از اس کیو ال اکپرس استفاده می کنم و حالا می خوام یه بلایی سر اون بیارم که فقت نشه نه اونو کپی و نه حذف کرد مثل فایل سیستمی
در مورد اسوباستر تا جایی که قبلا با این برنامه کار می کردم برای باز کرده فایل های ایمیج و کپی اطلاعات از سی دی های خراب بود ؟
اگه لطف کنیی ممنون می شم

aghayex
سه شنبه 28 تیر 1390, 19:24 عصر
یعنی هیچ کدوم از دوستان به این مشکل برنخوردن یا اینکه بحث دیگه ای هست ( بخصوص اساتید )

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 29 تیر 1390, 08:30 صبح
سلام.
کپی نشدن فایل برای استفاده نکردن از محتویات داخل اون هست.
شما در نسخه های 2005 و 2008 میتوانید دیتابیستون رو رمزنگاری کنید تا اگرهم فایلهای اون جابجا شد تا اون کلید مربوطه نباشه نمیتونه به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه.
درحال حاضر از طریق خود SQL Server نمیشه این مورد رو کاری کرد مگر با رمز نگاری اطلاعات.

aghayex
چهارشنبه 29 تیر 1390, 09:35 صبح
با تشكر از جوابتون
طبق اطلاعاتي داشتم اين انتظار رو از اي كيو ال ندارم و آيا راهي ( مثل كد نويسي ) ميشه انجام داد كه يه فايل كپي يا حذف نشه ؟