ورود

View Full Version : چند سوال درباره ی vpn

mlf_mlv
چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:13 عصر
1.چرا بانکها از vpn استفاده می کنن؟ اگه به خاطر امنیته چرا بقیه ی سایتها استفاده نمی کنن؟
2.کسی طریقه ی را اندازی وی پی ان رو سرور لینوکسی بلده؟

binyaft
چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:53 عصر
به نظرم اونی که میگی وی پی اس (vps) هست .

mlf_mlv
چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:59 عصر
فرقشون چیه؟ کلا یه توضیح می دید لطفا؟

nimja145
پنج شنبه 23 تیر 1390, 00:24 صبح
کار اصلی vpn برقراری ارتباط امن بین دو شبکه از طریق بستر اینترنت هست.حالا بانک ها سیستم خودشون رو در شبکه راه اندازی کردن و بقیه شعب شبکه خودشونو به وسیله وی پی ان به شبکه اصلیه بانک متصل میکنن

mohammadian7
پنج شنبه 23 تیر 1390, 01:17 صبح
سلام
vps یا همونVirtual private server به معنی سرور اختصاصی مجازی هست. که مزایای زیادی داره از جمله دسترسی کامل به سرور به طریق مجازی

mlf_mlv
پنج شنبه 23 تیر 1390, 10:58 صبح
کار اصلی vpn برقراری ارتباط امن بین دو شبکه از طریق بستر اینترنت هست.حالا بانک ها سیستم خودشون رو در شبکه راه اندازی کردن و بقیه شعب شبکه خودشونو به وسیله وی پی ان به شبکه اصلیه بانک متصل میکنن
یعنی من هم اگه یه دیتابیس محرمانه توی نت داشته باشم باید از vpn استفاده کنم؟
توی php چطوری این کارو کنم؟ asp هم بلد بودید بگید بی زحمت:چشمک:

nimja145
پنج شنبه 23 تیر 1390, 12:39 عصر
اصلا ربطی به برنامه نویسی نداره و فقط برای پیاده سازی شبکه بدرد میخوره.
فرض کن شما یک شبکه در تهران دارید.این شبکه ممکنه یک سرور وب داشته باشه (که سایتی که شما نوشتید رو اون هست). توجه کنید که شما این سرور publish نکردید.یعنی قصد ندارید که عموم افراد بیان وب شما رو ببینن.فقط میخواید افراد شبکه خودتون سایت ببینن.
حالا فرض کنید یک شعبه در شهر دیگه دارید.که شما میخواید به شبکه شما وصل بشن و بتونن از سرویس های شبکه شما مانند وبسایت استفاده کنند.یک راه کم هزینه برای ارتباط استفاده از بستر اینترنت هست . ولی برای اینکه امن بشه از وی پی ان استفاده میشه.(یه چیزی شبیه تونل در اینترنت). برای استفاده از وی پی ان شما یک وی پی ان سرور در شبکه اصلیتون راه اندازی میکنیدو به اینترنت متصل میکنید. اکانت و یوزر و رمز و... میسازید. حالا هرکس که یوزر و رمز و Ip شما رو داشته باشه اول کانکت میشه و بعد میتونه از سرویس های شبکه شما استفاده کنه.

mlf_mlv
پنج شنبه 23 تیر 1390, 14:00 عصر
می شه لطفا بیشتر راجع به تنظیمات وی پی ان سرور توضیح بدید؟ حتما باید سرور از نظر فیزیکی در اختیارم باشه؟

nimja145
پنج شنبه 23 تیر 1390, 16:55 عصر
بله حتما باید یک کامپیوتر با سیستم عامل سرور ( مانند ویندوزسرور2003 یا 2008 ) باشه.
شکل زیر خلاصه شده چیزایی هست که گفتم.در مورد تنظیماتش چی میخوای؟ چون بحث تخصصی شبکه هست و مطالبش زیاده.

mlf_mlv
پنج شنبه 23 تیر 1390, 17:55 عصر
بله حتما باید یک کامپیوتر با سیستم عامل سرور ( مانند ویندوزسرور2003 یا 2008 ) باشه.
شکل زیر خلاصه شده چیزایی هست که گفتم.در مورد تنظیماتش چی میخوای؟ چون بحث تخصصی شبکه هست و مطالبش زیاده.
خوب هاست هایی هم که می فروشند این سیستم عامل ها رو دارن، با اونها هم می شه؟
با سرور های مجازی که می فروشن چی؟
با سرور های حقیقی چی؟

RESMAILY
جمعه 24 تیر 1390, 21:14 عصر
به نام خدا
با سلام و تشكر . آيا راه اندازي سرويس vpn نياز به سخت افزار خاص يا سرويس هاي خاص مي باشد؟ من در برخي مطالب خوانده ام كه vpn در حالت عادي بار زيادي روي سرور مي اندازد و شايد لازم باشد كه از سخت افزارهايي (چيزي مثل روتر يا مودم نمي دانم خلاصه شبيه به اين چيزها) استفاده شود. نكته ديگر اينكه ايا از اين سرويس مي شود در كارهايي مانند استفاده از يك شبكه دوربين مداربسته استفاده كرد يا خير؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.

razeghi_loved
یک شنبه 26 تیر 1390, 12:17 عصر
شما احتیاج به سخت افزار اضافه ای نیست اما باید سیستم خوبی داشته باشین نه خیلی قوی معمولی
در ضمن می تونی از روتر هم استفاده کنید حتماً لازم نیست از ویندوز استفاده کنید
برای دوربین و اینجور چیزها خیلی خوب هست و خیلی به درد می خوره برای دیدن دوربین های مدار بسته در خانه یا خارج از محل کار
در ضمن بسته به کار شما داره که چه جور سخت افزاری استفاده کنید