View Full Version : طراحی سایت با چند موضوع
aryan2005
چهارشنبه 22 تیر 1390, 22:15 عصر
سلام دوستان
در حال حاضر سایتی را برای یک شرکت طراحی می کنم که در چند موضوع مختلف فعالیت می کند اما مشکلی که دارم اینکه نمی دونم بهتره یک سایت واحد طراحی کنم یا چند سایت مجزا که به همدیگه لینک شدند.
hamiii
پنج شنبه 23 تیر 1390, 11:21 صبح
نظر شخصی : به نظر من بهتره فعالیتهای مختلف رو تو یه سایت جا بدی. سایت بسیاری از شرکتها همینگونه است.یک صفحه به نام خدمات ایجاد کن و توضیح کوتاهی برای هر فعالیت بنویس.بعد برای هر فعالیت یک صفحه مجزا در نظر بگیر که به صفحه مرجع لینک شده باشند.
در اینصورت مراجعه کننده هم یک دورنمای کلی از فعالیتهی شرکت داره و هم اگر علاقه مند و یا نیاز مند به فعالیت خاصی بود میتونه توضیحات بیشتر رو مطالعه کنه.
سایتهای نمونه رو برای گرفتن ایده یه نیگاهی بنداز
موفق و موید باشی
aryan2005
پنج شنبه 23 تیر 1390, 15:53 عصر
نظر شخصی : به نظر من بهتره فعالیتهای مختلف رو تو یه سایت جا بدی. سایت بسیاری از شرکتها همینگونه است.یک صفحه به نام خدمات ایجاد کن و توضیح کوتاهی برای هر فعالیت بنویس.بعد برای هر فعالیت یک صفحه مجزا در نظر بگیر که به صفحه مرجع لینک شده باشند.
در اینصورت مراجعه کننده هم یک دورنمای کلی از فعالیتهی شرکت داره و هم اگر علاقه مند و یا نیاز مند به فعالیت خاصی بود میتونه توضیحات بیشتر رو مطالعه کنه.
سایتهای نمونه رو برای گرفتن ایده یه نیگاهی بنداز
موفق و موید باشی
ممنون دوست عزیز
نظر من هم تقریباً همین است اما نکته ای که وجود دارد مربوط به بحث SEO است چون تطابق نام سایت با کلمه کلیدی سایت و لینک از سایر سایتها در ارتقاء رنکینگ سایت مؤثر است و ایجاد سایتهای موازی انعطاف بیشتری ایجاد خواهد کرد که این امر باعث تردیدم شده است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.