View Full Version : سوال: یادگیری python برای یک اسکریپت نویس نیمه متوسط php چقدر طول میکشه؟
webpower
پنج شنبه 23 تیر 1390, 03:18 صبح
سلام دوستان حدودا یک ساله که من تمام وقت و تفریحم رو روی زبان اسکریپت نویسی php متمرکز کردم.
و حالا تقریبا میتونم یک وبسایت دینامیک، البته خالی از Ajax و javascript بنویسم.
من به برنامه نویسی علاقه دارم. هدفم از برنامه نویسی درآمد و آینده شغلی نیست بلکه میخوام کنار شغلم (که فرضا اصلا به کامپیوتر ربطی نخواهد داشت) در زمینه های مختلف برنامه نویسی مهارت هایی داشته باشم مثلا اگر نیاز به برنامه ای داشتم که روی پلتفروم موبایل اجرا بشه بتونم خودم اونو بنویسم.
من دنبال ++C نرفتم چون درک زبان های برنامه نویسی پیچیده ای مثل این نیاز داره که یا رشتم مربوط برنامه نویسی باشه یا این که توی کلاس های حرفه ای شرکت کنم و سخت دنبالش کنم که این مورد آخر به درسم لطمه میزنه و اصلا نمیخوام زیاد درگیر بشم :عصبانی++:
من فکر کردم توی برنامه های سیستمی تحت ویندوز python میتونه نیازم رو رفع کنه و یاد گیریش آسونه و زیاد وقت گیر نیست.
لطفا راهنمایی کنید
FastCode
پنج شنبه 23 تیر 1390, 13:44 عصر
python توی برنامه نویسی سیستمی هیچ نقشی نداره. تقریباً دامنه کاریش با php یکیه. یعنی هر دوشون برای script و وبسایت مناسبن. فکر نمیکنم بیشتر از چند هفته طول بشکه. مطلب زیاد نداره. فقط دستور زبان داره. توی API اش هم من خیلی وارد نیستم ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط توابع آرایه و رشته هستن که یک مقدار پیچیدن.بقیش راحته.
webpower
پنج شنبه 23 تیر 1390, 15:28 عصر
python توی برنامه نویسی سیستمی هیچ نقشی نداره. تقریباً دامنه کاریش با php یکیه. یعنی هر دوشون برای script و وبسایت مناسبن. فکر نمیکنم بیشتر از چند هفته طول بشکه. مطلب زیاد نداره. فقط دستور زبان داره. توی API اش هم من خیلی وارد نیستم ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط توابع آرایه و رشته هستن که یک مقدار پیچیدن.بقیش راحته.
به نظر شما لازمه که من پیتون رو یاد بگیرم؟
blue_lotus
جمعه 24 تیر 1390, 23:07 عصر
اینکه ضمینهی کاریه Python با php یکیه چندان صحیح نیست. برنامههای دسکتاپ و موبایل زیادی رو میشه با python نوشت. یکی از ضمینههای قویش کار با وب و Django هست. کتابخونههایی هم برای ارتباط با اسمبلی و رمزنگاری و موارد دیگه داره.در ضمینهی امنیتی هم خیلی از پیتون برای fuzzer نوشتن و کارای شبکه استفاده میشه.
پیتون بسته به اینکه چه کاری میخواین بکنین و چقدر با اجزا سیستمی سیستم عامل ارتباط برقرار کنین میتونه کمکتون کنه.(باید ببینید توی اون ضمینهای که میخواین چقدر کتابخونه و امکانات نسبت به سی/سی پلاس پلاس داره.)
اما بنا به تجربه سی ترجیحا برای اینکارا به خاطر قابل حمل بودن، نیاز به نصب مفسر نداشتن و سرعتش کاربردی تره. بازم بستگی به ضمینهی کاری داره و اگر مهم نباشه یا سرعت کد نوشتن مهمتر باشه، میشه از گزینههایی مثل پیتون/پرل/روبی استفاده کرد.
FastCode
شنبه 25 تیر 1390, 03:00 صبح
کتابخونههایی هم برای ارتباط با اسمبلی و رمزنگاری و موارد دیگه داره.
بقیه موارد رو نمیدونم ولی php هم این امکانات رو داره.
eshpilen
شنبه 25 تیر 1390, 08:35 صبح
من فکر کردم توی برنامه های سیستمی تحت ویندوز python میتونه نیازم رو رفع کنه و یاد گیریش آسونه و زیاد وقت گیر نیست.
پایتون زبان برنامه نویسی سیستمی نیست. اما برای اسکریپت نویسی و مدیریت سیستم کاربرد داره (بیشتر در GNU/Linux). و بعضی برنامه ها با کاربردهای تست امنیت و مهندسی معکوس و غیره.
برای برنامه نویسی دسکتاپ هم بدرد میخوره.
فکر کنم برای شما بد نباشه. ولی فکر نکن میتونه براحتی با زبانهایی مثل C++ و کتابخانه ها و فریمورک هایی که اونا دارن رقابت کنه.
از نظر راحتی و سرعت یادگیری هم بد نیست. نسبت به سی++ آسونتره.
از نظر کدنویسی هم مسلما راحتتر و سریعتر هست.
BORHAN TEC
دوشنبه 27 تیر 1390, 15:05 عصر
برای برنامه نویسی موبایل فعلاً جاوا حرف اول رو میزنه.
ras-amir
یک شنبه 27 شهریور 1390, 16:23 عصر
به نظر من c++ برای کسی که phpکار کرده خیلی راحت تره و تمامی قوانین سینتسک اون یکی هست.
بعدش هم می تونی هرچه قدر که خواستی قاطی سی پلاس پلاس بشی و به اندازه نیازت استفاده کنی ...
دستت که اینطوری خیلی خیلی بازه و هر کاری خواستی می تونی بکنی . داس ، ویندوز ، گوشی ، تبلت و هر چی ...
البته از نظر نوشتن کد هم راحتی می تونی حتی با گوشیت کد بنویسی . البته نمی تونی اجرا کنی و باید توی پی سی اوپنش کنی.
اگه سوالی بود بگو در خدمتم . اما به شخصه ویژوال c++ رو پیشنهاد می کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.